3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı
-
Arkadaşlar bu sinava nasil calismali tecrubeliler bilgi verebilir mi, kanunlardan mi yoksa kitaplardan mi, hangi kitaplar kullanilmali? tesekkurler
-
@aliveli 300 rakamı nereden?
-
Levent Ersin diye bir hoca vardır bilenler bilir kendisi sınavı degerlendirirken bir sonraki dönemde 300 diye duyumunun olduğunu söylemişti HSYK kaynaklı bir duyummus.İlan gelene kadar belli olmaz
-
arkadaslar bir sey sormak istiyorum. diyelim ki 200 idari hakim alinacak. bir iibfli 600. olursa idari alanda mulakata cagrilir mi ?
-
@issiz çağrılır ama hedefin 600.lük olmasin daha yüksek tut hedefi
-
@FC-Real-GDP hocam en fazla %20 iibfli alinacagi icin mulakati da oyle saniyordum. tesekkurler cevap icin.
-
Khkdaki baraj kalkması durumu ileriki Sınavlar için geçerli miydi ki ?
-
@mazlumaday Eğer yeni bir düzenleme olmazsa geçerli olur.
-
İdaride olur diyorum. İlansızlıktan her yere başvuruyoruz biliyorlar başvuru harcından olmak istemezler
-
24 araligi kil payi kaybetmis biri olrak, bekle beni idari hakimlik Insallah idari yargida gelir arkadaslar, ben gelcegne inaniyorum.
-
@kismetnasip adalet bakanliginin sitesinde "2000 mezun" diyor. Simdi baktim. Idari de olur yani merak etmeyin.
-
@siddharta insallah hocaam
-
@mr.aday bende araştırmıştım hocam
-
@aliveli 24 aralık 300 kişi olsaydı mülakattaydım kısmet...
-
@mr.aday iyi çalış , 300 kişilik ilan gelirse hazırlanan aday saysıda ona göre olur
-
REKLAM SEBEBİYLE KALDIRILMIŞTIR
-
@aliveli İyi çalışayım işle birlikte ne kadar yürürse artık
-
Sınavda mülakata kalan kardeşlerimiz hangi kaynaklardan calistigini belirtebilirmi rica etsem?
-
Şimdi bunca yorumdan sonra sorması ayıp ama 3 Haziran da adli hakimlik sınavı kesin mi acaba?
-
@Kehleri kesin kardeşim kesin