2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Her sene kontenjan dolmayacak baraj 70 olacak deniyor sonra sonuçlar bir açıklanıyor 73-75 de kalıyor baraj . Bu sene de çok fazla dillendiriliyor bu husus bence yine ters köşe olacak millet .
-
@alpkaim hocam liste güncellenecekmi?
-
@polatalemdar yok hocam tabıı devam ettırmek ısteyen arkadaşlar lısteye guncelleyebılır
-
@slimreaperr her sene 400 çağrılıyordu bu sene 800 çağırılacak
-
zaman gecmiyo ortalığın sessiz olması daha da ürkütüyor baraj yüksek kapatırsa uzulenlerden biri olucam 70 ve yukarısı için bı şans olsun ne olur
-
@emre23-0 Kardeşim inşallah taban puan 70 olur ve herkes girer
-
@kartalbaba insalalh üstad
-
Bu sene forum çok sessiz.
-
@polatalemdar 800 kişiye bu sessizlik hayra alamet olabilir hocam. Sınav herkesteki şevki kırdı
-
@godot37 hocam dediğiniz gibi bu yılın sınavı herkesteki şevki kırdı. Geçen yıl 80 üstü puana sahip birçok kişi bu sene 70 barajının altında kalmış. 200 kişilik bir alımın sınavı olmasına rağmen herkes sonuçları gergin bir şekilde bekliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Baraj muhabbetti çok yorucu oluyor. Güneş az tutulsa baraj yüksek kapatıra yorarız çok tutulsa manipule ediliyoruz deriz Elimizde genel geçer bir veri var. Kesin bilgi arkadaşlar. Hiç bir yıl( en kolay denilen sınavda dahi) 800. kişi 72 puanı görmemiş. Hala yüksek kapatır yorumunu şaşkınlıkla okuyorum bazen. Sakin olun ve 70 puan almanın kolay olmadığını biliniz. Bu puan icin ortalama 76 dogru gerekiyor. İçiniz rahat olsun Kontenjan nedeni ile mülakata hak kazanamadınız cümlesini osym bu sene kullanmayacaktır.
-
@polatalemdar ben ne olursa şaşırmayacağım hocam. Şans oyunu gibi sınav yapmışlar bütün zor sorular iki şıkka düşüyor. Bu da tahmini çok güçlendiriyor
-
@og inşallah
-
@godot37 olur dostum olur. Harbiden 76 dogru bu sınavda kolay degil. Şans çalışmayana yardim etse ne etmese ne. Çağrılacak 800 kişinin kaçta kaçı şansı ile girecek? Sınav anından suana kadar fikrim değişmedi. Sınav baraj tahmini 71-72 olacak denilmesinin sebebi kurslar. Kendine her vakit yanılma payı bırakan kurslar: yapacakları canlı yayına cumle bırakırlar. Hata payına bu kadar sığınan baska bir kitle gormedim.
-
@og Ben en çok böyle bir sınav ortamında hala şu soruyu bildim diyenlere tav oldum. Hatta bir aa ne kadar kolay sorular diye üç beş basit soruya video çekiyordu. Yazık. Resmen gençlere hayal satmaya çabalıyorlar.
-
@og Açıkcası soruları sonradan bakınca bazı soruların gerçekten sadece çalışarak yapılacağına kanaat de getirdim hocam. Kolay soru vardı evet ama şaşırtan soruların haricinde zorlar da vardı. Ben de barajın çok altta kalacağını düşünüyorum. Matematik mantık her şeyi buna itiyor ama bakalım. Hakkımızda hayırlısı.
-
@kartalbaba ama ona göre de sınava giren kişi sayısı arttı. Sınav tarihi de ertelendi yeterince zaman buldu bence herkes sınava çalışmak için. Zaten kemik kadro var bu sınava düzenli olarak giren hatta ideali artık hobisi haline gelen (benim gibi) insanlar var.
-
@slimreaperr sayının arttığını nereden biliyoruz? Mesela benim girdiğim sınıfta mevcudun %40'ı gelmemişti. Değil bir ay 3 ay daha versen kim Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'a çalışırdı? Bu ve bunun gibi nice garip sorular vardı.
Sınavdan 12.28 gibi çıktığımda sınıflar bomboştu. Ara çıkış saatinin (12.00) hemen başlangıcında herkes çıkmış. Bu kadar girerim bu sınava ama ilk defa böyle bir şey gördüm.
-
@piyemonte kelimesi kelimesine katılıyorum.
-
arkadaşlar sınavın erken açıklanma durumu olur mu ?