2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
İlan inşallah bu ay sonu ya da şubat başları gibi gelir
-
@aliserdar-çetin yanlış anlamayın hocam, sizin tahmininiz mi bir duyumunuz var mı acaba hocam
-
@timucin hocam tahminim
-
Dostlar günaydın. 111.dönem mülki amirlik için 100 kişilik alım tahsis edildi. Tarih için düşüncem Nisan başı gibi olması fakat net tarihi bir kaç güne teyit ettirebilirsem tekrar bilgilendiririm. Herkese kolaylıklar dilerim
-
@mia-111 teşekkür ederiz hocam, inşallah nisan başı gibi olur
-
Mart ayının son haftası boş. Nisan ayının ilk haftasında da İcra sınavı var ama sorun olmaz. İkinci haftası YDS olacağı için o hafta olmaz. Ya 26 Mart ya da 2 Nisan. Tarihler benim tahminimdir.
-
2 Nisandan itibaren Ramazan ayı olduğu için sınavın Mayıs ayına sarkma ihtimali veya Nisandan önce olma ihtimali olabilir mi? Yani önce Ramazan ayı içerisinde sınav oldu mu?
-
@can123 Ramazan ayıyla ne alakası var anlamadım. Geriye dönük sadece ÖSYM sınav takvimlerine bakıldığında bile ramazan aylarında sürekli sınavlar yapıldı.
-
@can123 hocam ben üniversite sınavına ramazanda girmiştim, bu kadar geniş bir kitlenin sınavı ramazana denk gelebiliyorsa kaymakamlığı da yaparlar zannımca
-
@piyemonte ben yapılmaz demedim sadece öyle bir ihtimal olabilir mi diye sordum
-
Daha evvel kaymakamlık sınavı ile seçim müdürlüğü sınavı aynı gün yapıldı. Bir çok aday kaymakamlık sınavından çıkıp müdürlük sınavına girdi. Aynı gün birden fazla sınav da olabilir yani.
-
100 kişilik alım olacaksa bu yıl tek alım olur değil mi ? 50 50 olarak bölmezler herhalde
-
Kıymetli dostlar, sıkı tutunun, çok yakında önemli bir haber alacaksınız…
-
@agent-one inşallah tabi bence sınav nisan ayında ve ilan ya bu ay sonu yada şubat başı gelecek
-
@agent-one kimden alacaz hocam kaynak sağlam mı ?
-
@agent-one hocam farklı iki isim açıp kendi oendine mi cevap verdin forumdan pek anlamamda
-
@kaymakamme tahminim hocam
-
Nasıl bir tahmin yani ciddi bir duyum almış gibi yazıyorsunuz
-
Bu da yeni moda oldu. Şu ayda sınav bekliyorum. Kaynak? "bence öyle, tahminim"... Sıkı tutunun yakında çok önemli bir haber alacaksınız. Kaynak? "bence, tahminim".. Sınav martta veya nisanda olur, veya herhangi bir ayda olur. İddiada bulunurken yada duyum ortaya atarken referans noktanız kaba etiniz olmazsa çok isabetli olur.
-
@bbbmmm Bende bı an kesin bir duyum sandım