2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
108.dönem nickli arkadaşımız sınav nisanda demişti hatta daha iddalı bir cümle ile 60-60 iki alım var demişti sonra hesabını kapatıp gitti, neden böyle bir şey yaptı anlamadım bende, duyum konusunda bir kaos ortamı var artık
-
Pazartesi günü 110.dönem uyum kursu varmış, orda illaki yeni sınavla ilgileri birileri bilgi alabilir diye düşünüyorum, bu duyum konusuda netleşir diye tahmin ediyorum eğer önümüzdeki 4-5 aylık süreçte bir sınav olacaksa tabi
-
Herkes Nisan diyor, doğruluk payı nedir?
-
@powerpuff Levent Ersin bir YouTube yayınında Mart sonu Nisan başı kesin olacak garanti ediyorum dedi. Daha sonra Aralıkçılar nisana döndü. Ama baya oluyor. Son durum nedir bilmiyorum.
-
@mia111 dersini izliyordum derste, törehan hoca, can çelik hocanın da ismini vererek Temmuz ayında sınavı bekliyoruz dedi geçen gün, törehan hocaya sormuşlar ben öyle bir şey demedim dedi, sonra levent hocaya sormuşlar oda ben öyle bir şey demedim nereden çıkardınız ben kendi duyumumu temmuz dedim dedi. Lakin dersi bende izliyodum hocaların da ismini katarak temmuz dedi. Levent hoca sürekli sınav tarihi yeniliyor ve her seferinde %100 diyor bu galiba ocak ayı grubu açılmasıyla bir bağlantılı demek, ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı
-
@erşan-kuneri nisan da mı gitti şimdi
-
Yukarda bazı kişilerin yapmış oldukları eleştirileri anlayışla karşılıyorum fakat meramımı bir kaç cümleyle anlatmak isterim ki işin son mercii olan yerlerden birinden sayıyla ilgili aldığım duyumumu bu yola baş koymuş, ideali devlet terbiyesi kazanıp memlekete tüm benliğiyle hizmet etmek olan siz değerli mülki idare amiri adayı dostlarımın motivasyonlarına bir nebze de olsa katkım olması gayesiyle paylaşmak istedim. Fakat görüyorum ki forumda eleştirinin dozunu kaçırıp başka insanları hedefsiz yaftalamalara maruz tutmak moda haline gelmiş. Duyumun sayıyla ilgili olduğunu tarihin ise henüz net olmamakla birlikte kendi tahminim olduğunu belirtmeme rağmen eleştirinin dozunun kaçtığını görüyorum. Tarihle ilgili duyumum hafta içine kadar netleşecekti fakat foruma uzun bir süreden sonra tekrar dönmenin hata olduğunu görüyor, buradan forum yönetici dostların hesabımı kapatmalarını talep ediyorum. Kalın sağlıcakla.
-
@kaymakamme hayır hocam, levent hoca bu güne kadar hangi sınav tahminini bilmiş ki, 2021 in temmuz sınavı için bir deli kuyuya taş attı kırk akıllı çıkaramıyo temmuzda sınav falan yok dediğinin ertesi gün ilan gelmişti o yüzden ben bu duyum işlerini ticari kaygı olarak görüyorum, adayların umutlarına dokunup ticari kaygı taşıyorlar, bu yüzden takılmadan çalışmak gerek hocam, ilan yarın da gelebilir.
-
@mia-111 hocam size istinaden bir şey demedik, başka bir arkadaşa istinaden grupta konuşma oldu
-
Tecrübeli bir kardeşiniz olarak şunu söylemeliyim ki dersaneler ne diyorsa yanlış olma olasılığı yüksek olabilir. Adamlar kurs, kitap vs satacaklar. Bunu defalarca yaşadım. Her sene kaymakamlık sınavı var diye eylülden ocağa kadar yaygara kopar. Sonra sınav Mart Nisan gibi denir. Bekle bekle en erken Temmuz en geç Aralık gibi sınav olur. Yemeyin yedirmeyin. Buraya yazanların içinde dershane tetikçileri de var. Tavsiyem çalışmaya sadece devam edin. İyi çalışmalar.
-
@emrediyebiri hocam bu forumdaki maksat duyumu olan arkadas vasitasiyla puslu olan sinav tarihini biraz daha net bir duruma indirgeyebilmek herkes calismanin gerektigini biliyordur sinav motivasyonu acisindan gelip bakiyoruz adi ustunde duyum duyumlara gore plan olmaz denilen tarihte sinav olur olmaz bu forumda daha onceden duyumu tahmini tutanlar var ,hani sahsen kimsenin tecrube ogut ws ihtiyaci yok.
-
@maiyetmemuru sana fikrini sormadım. Kimsenin duyumuna bir şey dediğim yok. Burada duyum verip FALANCA HOCA denmesi hoş değil. Senden daha bilgili ve tecrübeliyim. Dershane hocana söyle onlara buradan ekmek çıkmaz.
-
@emrediyebiri aman agam sizin lafinizin ustune laf ettik tabi ne haddimize senden tecrubesiz ve bilgili olmadigimiz halde iki kelam ettik kusurumuza bakma her siz gibi sansli degil cunku siz bilgili ve tecrubelisiniz
-
@erşan-kuneri insanların hayatları var ailelerinin beklentileri var. Ümitleri var. Sürekli ha oldu olacak insanı yıpratıyor. Kitap kurs para vs. İçin uydurma ilan tahmini veriyorlar ise ne büyük bir vebale giriyorlar.
-
@maiyetmemuru mide bulandırıyorsun.
-
@emrediyebiri klavye delikanlisi bana bir daha bir sey yazma Ulan ...
-
Birbirinize karşı lutfen saygılı olun yoksa uzun sure banlamak zorunda kalacagım sız magdur olacaksınız. Iyı forumlar.
-
@admin banla kardes onay veriyorum
-
Değerli arkadaşlar herkese iyi forumlar dikkatimi çeken bir konu var bunun hakkında bilgilendirme yapmak istedim.
Gelen üyelik sildirme taleplerine baktığımda genelde milleti ümitlendirecek şekilde mesajlar atıp duyum var şöyle olacak böyle olacak yazıp akabinde bizlere üyelik sildirmek için mesaj gönderiyorlar.
Lütfen bu umut tüccarlığı yapanlara inanmayın. Burada bir kaç duyum aldık vs deyip akabinde üyelik sildirme telaşına düşüyorlar. Resmi makamlar dışında duyum vs sadece sizleri yıpratır.
Unutmayın beklenti umutsuzluk ve mutsuzluk getirir. Kimsenin sizi beklentiye sokmasına izin vermeyin. Herkese başarılar dilerim.
-
@admin kaymakamlik sınav süreci forumda duyum tartışmalarıyla sonra kaçla kapatır tartışmalarıyla en son da mülakat süreci ve mülakatın açıklanma tarihi tartışmalarıyla sonlanıyor. Böylelikle sınava hazırlananlar konsolide oluyor, motive oluyor, diri kalıyor.
Bu tartışmalar seviyeli olduğu sürece faydalı olduğunu düşünüyorum, duyumcu arkadaşları da küstürurseniz foruma insanlar niye gelsin ki telegram ve whatisup zaten diğer konularda sizin yerinizi kolayca doldurur.