2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Bu ileti silindi! -
-
Ahmet nohutcu hoca, bugün yakın eğitim dersimde sınavın kesin olarak nisan veya mayıs ayında yapılacağını, haziran ayına kalmayacağını söylemiş
-
@asder Aralık dediler olmadı Mart Nisan dediler. Şimdi de Nisan Mayıs mı diyorlar. Her ay tarih güncelliyorlar. Levent Ersin Mart sonu Nisan başı KESİN olacak dedi şimdi hiç sesi soluğu çıkmıyor.
-
@mia111 hocam nisan da olacaksa eğer şubatın ilk 2 haftasına kadar ilan gelir tahminim, gelmezse eğer nisan da da sınav yoktur büyük ihtimal
-
Arkadaşlar Haziran 29 da askerlik tecilim bitiyor sınavın temmuzda olması gibi durumlar olursa askerliği nasıl sene sonuna kadar tecil ettirebilirim bilgisi olan var mı?
-
@cedkan hocam teciliniz bitse bile celp dönemleri vs var ayrıca askerdeyken sınava da giriliyor ama siz genede en net doğru bilgi için en yakın askerlik şubesine gidip öğrenin derim
-
Bugün bakanlıkta çalışan bir arkadaşım tarafından sınavın bu hafta içi ösym ile protokol imzalanıp sınavın kesinleşeceğini duydum. Sınav 2 Nisan , bir ihtimal de bayramdan sonra haftasonu olabileceği lakin Nisan Mayıs ayında kesinlikle olacağını öğrendim, yaz ayına kesinlikle bırakılmayacakmış. Çalışmaları sıkılaştıralım arkadaşlar
-
@asder şu söylediğiniz eğer uydurma ise ne kadar büyük bir vebal aldığınızın farkindasinizdir inşallah. Yanlış anlamayın bir itham kastım yok. Bu yazdığınızdan yola çıkıp insanlar; askerliğini, işini, iznini, ameliyatını ..vs. işlerini o tarihe göre ayarlayacak belki de. Yada sadece ümitlenmeleri bile yeterli bence bir sorumluluk almanıza. Tekrar söyleyeyim sizi herhangi bir şeyle itham etmiyorum.
-
@asder çok teşekkürler hocam bize böyle haberler lazım sağ olun
-
@abdulbakitr hocam forumdaki duyumcu arkadaşlar hep bu yüzden hesaplarını kapatıp gittiler, duyum söylemeye gelmiyor artık bu gruba yemin ederim. İsterseniz yemin edeyim ? Bizzat bakanlıktaki arkadaşımın söylediği bu. Çıkıpta uydursam elime ne geçecek ? Lütfen böyle yapmayalım hadi ben alınıp gücenmedim size lakin forumda ne kadar duyumcu arkadaş varsa hepsine böyle yapıldı en sonunda da hesaplarını silip gittiler
-
@asder, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Bugün bakanlıkta çalışan bir arkadaşım tarafından sınavın bu hafta içi ösym ile protokol imzalanıp sınavın kesinleşeceğini duydum. Sınav 2 Nisan , bir ihtimal de bayramdan sonra haftasonu olabileceği lakin Nisan Mayıs ayında kesinlikle olacağını öğrendim, yaz ayına kesinlikle bırakılmayacakmış. Çalışmaları sıkılaştıralım arkadaşlar
Sayı hakkında bir duyumunuz var mı?
-
@bbbmmm sayı hakkında bir şey demedi maalesef hocam
-
Arkadaşımı arayıp tekrardan teyyit aldım, bu hafta ösym ile protokol görüşmeleri yapılacakmış, bakanlığın beklentisi 2 nisan lakin ramazan ayından dolayı bayramdan sonraki haftasonuna sarkması da ihtimallerdeymiş lakin yaz ayına bırakılması düşünülmüyormuş. 2. Bir sınav olur mu konusunda ise böyle bir durumun adının dahi geçmediğini söyledi ve daha ilk sınavı yapmadan 2. Bir sınavın asla konuşulmayacağını söyledi. Duyumda durum böyle. Kendisinin de belirttiği şu, herkes 1 hafta daha beklesin işlerini vs ertelemesinler zaten 1 hafta sonradan tüm hocalar başlar söylemeye dedi
-
@asder sayı konusunda bir bilgi yok herhalde
-
@görünmez-el aradım sordum hocam, 100 kişiymiş, artabilir de dedi 110. Döneme 110 yapıldığı gibi 111.döneme de 111 olabilir ama şuanlık 100 kişi dedi
-
@asder, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Bilgiler uyuştu hocam. Benim haber aldığım kaynak 2 nisanı söylemiş ama net değil demişti o yüzden nisan ayı diye yazmıştım. Hayırlı olsun hepimize
-
merhaba arkadaşlar youtubeden benım hocam kanalından ekonomi çalışan oldumu sizce yeterli olurmu konu anlatım olarak.
-
@the-kaime-makam bir kısım nisan duyumunu iddia ediyor bir kısım da kaymakam adaylığı şube başkanlığını aradık konuştuk nisanda planlanan bir sınav olmadığı söylendi diyor.kime inanalım şimdi.bir an önce netleşse odaklanmak çok zor oluyor gerçekten
-
@mia6619 hocam nisanda bekliyorum ben Nisan olmazsa da bayram dönüşünde benim kendime göre yürüttüğüm tahmin