2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@hüseyin0016 teşekkürler
-
Kıymetli dostlar, size tam net bir tarih vermek isterdim lakin olaki bir durumda bir değişiklik olmasından dolayı net şu gün diyemiyorum lakin Şubat ayı içerisinde ilan gelecek bu nerdeyse %99 , sayı konusu ise 60 ila 100 arasında gidip geldiği bana söylendi, eğer 60 kişilik bir alım olursa 2. Bir sınavın olacağı, 100 kişi ve üstü olursa 2. Sınav ihtimalinin zor olduğunu arkadaşım bana bildirdi. Ösym ile protokol imzalanmamış lakin ilanın şubat ayı içerisinde kesinlikle geleceğini söylendi. Bir çok dostumuzun işi askerliği vb. Durumları olduğundan şimdiden bir şeyleri erteleme veya izne çıkma gibi bir durumu olmasın ilan şubat ayı içerisinde gelecek çok yüksek ihtimal, planlamalarını ilan geldikten sonra yapabilirler.
-
@çok teşekkür ederiz en azından olumlu gelişmeler olduğunu duymak güzel
-
@asder kesin bir netlik vermeme nedenim ise aralık ayında sınavın olacağı söylenip yapılmaması, aralık ayında sınav planlaması yapılmış ilana çıkılacakken vazgeçilmiş, bu durumdan dolayı da arkadaşım ilan gelene kadar artık %100 lük bir ihtimal olmadığından bahsettiği için kesin bir tarih vermiyorum
-
Eğer kurum içinde bir söylenti var ise, örneğin bu hafta sözde ösym protokolü imzalanacaktı; bunu ösym protokolü bu hafta imzalanabilir şeklinde insanlara sunmak daha doğru olur. Ösym ile protokol bu hafta imzalanıyor şeklinde kesin konuşmayınız. İkincisi; "alım 60 kişi olursa 2. bir sınav olur, 100 kişi olursa 2. bir sınav olmaz" şeklinde bir cümlenin duyumsal bir durumu yok. Mantıken öyle olması gerekir. Duyum mu bu yani. "arkadaşlar sınavı içişleri bakanlığı duyuracak" demek kadar basit bir yaklaşım, aklı olan öyle olacağını bilir. Üçüncüsü; ilan şubatta kesin geliyor fakat sınavın ne zaman olacağı yüzde 100 belli olmadan sınav tarihi veremiyorsunuz. Bu da gerçekten çok mantıklı bir yaklaşım tebrik ederim. Sonuç: kimse sınavın ne zaman yapılacağını bilmiyor. Burda milletin aklıyla alay eden tüm "duyumcuları" inatla küstüreceğim..Bırakınız küssünler, bırakınız sussunlar...
-
@adems
sınav nisanda inşallah onu da ben tamamlayım. -
@adems aldığımız duyumları paylaşmayacaksak bu forum neden var ? Ben bana söyleneni aktarıyorum. Ben bakan değilim ki diyeyim sınavı şu gün yapacağım, adı üstünde duyum, bende bana söyleneni paylaşıyorum. Bu forumda duyum konusu görmek istemiyorsanız forumu takip etmeyiverin zira forumun amacı bu.
-
@adems sanırım bu sözü yeni duydunuz. Lütfen iktisadi ögretide önemli bir yeri olan bu ifadeyi saçma cümlelerinizde kullanip kavramin icini bosaltmayin. Burada duyumcular istedigi paylasim yapabilirler. Sizden izin almaya gereksinimleri yok. İyi çalismalar...
-
@piyemonte arkadaş saçmalamış bence kendi susmalı
-
@asder öncelikle cevaplama üslubunuzdan dolayı teşekkür ederim. Diğer arkadaşlar gibi farklı noktalara çekmediniz. Grubun amaçlarından biri elbette sınav tarihi ile ilgili motivasyonu yüksek tutmaktır. Buna bir itirazım yok. İtirazım şuna ki; geçen hafta kesin ösym ile protokol imzalanacak dediniz ve olmadı. Ve diğer mesajınızda belirttiğim tutarsızlıklardır. Şahsınız ile ilgili bir problemim yoktur. Ayrıca grubun tek amacı duyum duyurmak değil, çalışma şekilleri, kaynak kitap yorumları, önerileridir aynı zamanda. Saygılar, sevgiler.
-
@piyemonte Fizyokrasinin beyanı yada herhangi bir iktisat modelinin düşünüş şekli herkes tarafından elbette eleştirilebilir ve hatta yanlışlanabilir. Bu ve diğer görüşlere kutsiyet atfetmeden önce iktisat tarihini biraz okumanı tavsiye ederim. İşbu sözü mezun olduğum okulda çok kıymetli hocalardan defalarca duydum, ilk duyuşum değil yani. Merak ediyorsan da Dokuz Eylül Üniversitesi İktisatı dereceyle bitirdim. Şu anda da tez çalışmamı Uluslararası İktisat - Ülkelerin dış ticaret yapma gereksinimine yapay sebepler yaratmak: Emperyalizm.. gibi zannımca ilginç sonuçlar çıkarabileceğim bir konu üzerine yapmaktayım. Bilgi sizi kibarlaştırmalıdır, zarifleştirmelidir. " yeni öğrendiniz galiba bu sözü" diyerek bilgisizliğinizi beyan ettiniz. Ayrıca mantıkdışı bulduğum herhangi bir duyumu yada mesajı eleştirirken sizden izin alacağımı da sanmıyorum. Teşekkürler, size de iyi çalışmalar.
-
Ek olarak şunu belirtmek isterim arkadaşlar: Amacım seviyesiz tartışmalara girmek değildir. Ben de hepiniz gibi kaymakamlık gibi önem arzeden bir mesleğe talibim. En az sizin kadar sınavın ne zaman olacağını ben de merak etmekteyim. Fakat burda geçen yıldan beri ortaya defalarca duyum atıp atıp hesabını sildiren arkadaşların bir çoğunun asılsız iddialarına maruz kaldık. Tabiki herkes burda duyduğunu, istişaresini belirtir. Kim karışabilir buna. Benim eleştirdiğim nokta duyum ortaya atarken, ilanı kendileri verecekmişçesine kesin konuşmalardır. Herkese sevgilerimi sunar, başarılar dilerim.
-
@adems burayı uzun süreli takip edenler bilir ki adı üstünde duyuma güvenilerek planlama yapılmaz çünkü kesinlik yoktur garanti yoktur bunun hepimiz bilincindeyiz en azından normal şartlarda olmalıyız.duyanlar tabi ki olumlu gelişmeleri paylaşacaklar biz de kesinlik olmasa dahi bir haraketlenmenin olduğunu düşünüp umudumuzu diri tutacağız zaten bu mesleği isteyen herkes bir şekilde sınava çalışıyor bu duyumlar kendi adıma beni daha inançlı çalışmaya sevk ediyor.bunun kötü olan bir tarafı yok o yuzden bilgi alan her arkadaş paylaşmalı .
-
@adems Allah aşkına yeter.Eğer bu dediklerinizden şikayetciyseniz forum a girmezsiniz olur biter.Zaten bilgi aldığımız çok değerleri üstadlar gelip bilgi vermiyor (canmavi ve amirim gibi) kalanları da kaçırmayın.
-
Bu gece ilan gelebileceği konusunda bir duyum aldım, bakanlık kanalından bilgi alabilecekler varsa araştırabilir, bizi de bilgilendirebilirler.
-
@mia6619 Kıymetli arkadaşım söylediklerine katılıyorum. Benim itiraz ettiğim nokta ise duyum ifade ederken sırf motivasyon olsun diye asılsız ve muallak paylaşımlardır. Motive olalım diye birilerinin çıkıp ezbere konuşması bence yanlış bir durum. Bu benim fikrim tabiki. Katılmazsanız saygı duyarım. Başarılar dilerim
-
@cevatcobanli444, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Bu gece ilan gelebileceği konusunda bir duyum aldım, bakanlık kanalından bilgi alabilecekler varsa araştırabilir, bizi de bilgilendirebilirler.
Nisandan olacaktan öteye bilgi alamadım hala teyit ettirmeye çalışıyorum hocam
-
@cevatcobanli444 duyum aldığınız kişi neden teyit etmiyor veya bu gece ilan gelecekse neden teyit etme ihtiyacı duyuyorsunuz, 10 temmuzdan bu yana sabır eylediyseniz 6 saat daha sabır eyleyebilirsiniz. Sizin yazmış olduğunuz bütün mesajlarınızı okudum. Sürekli duyum aldım teyit etme imkanı olan var mı diye mesaj yazmışsınız. Boş atıp dolu tutma ihtiyacımı güdüyorsunuz. Size Erzurumlu İbrahim Hakkı'nın şu şiirini armağan ediyorum.
Sen Hakka tevekkül kıl
Tefvîz it ve râhat bul
Sabr eyle ve râzı ol
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler… -
@hüseyin0016 kesin duyum alsak söyleriz arkadaşım. Bi duyum aldık bakanlıkta konuşuluyor diye. İnanmak zorunda değilsin, yeni üye değilim trol için girmedim. Ben duydugumu yazarım rahatsız olan okumaz, geçer. Teyit edebilecek olsam onu da yapar onu da yazardım.
-
@cevatcobanli444 bende kesin duyum aldım bu gece ilan gelmeyecek.