2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@öktem_ilteriş Duyumcu arkadaşları biz kusturmuyoruz ortaya bir şeyler atıp hemen üyeliğini sildirmeye çalışıyorlar. ben bu duyumcu dediğiniz kişileri banlamiyorum onlar üyeliklerini sildirmek istedikleri icin onların talebiyle yasaklıyorum lütfen bunun farkına varın. Ortaya bir şey yazıyorlar sonra bana özelden mesaj gönderip üyeliğimi silebilir misiniz diyorlar. Gelen üyelik sildirme taleplerine bakınca bunu gördüğüm icin belirtmek istedim.
-
@admin insanların yazdıklarını silerseniz tabiki burda durmak istemeyip üyelik sildirirler.
-
@safitürk69 Hakaret, reklam, spam dışında tek bir mesaj sildiğimizi ispat edebilir misiniz? Tek bir mesaj dahi silmedik bugüne kadar. Neden mesaj silelimki mesaj silmek sitemizi google nazarında geri götürür neden bunu yapalim? Ben yukarıda başka bir konudan bahsetmişim ama siz başka konudan bahsediyorsunuz Sildiğimizi ispat ederseniz seve seve özür dileriz ilgili arkadaşlardan.
-
Arkadaşlar kısır tartışmalarınıza bir son versek de sadece başlığın özeli ile alakalı konuşsak daha iyi olmaz mı ? Burayı böyle mahalle kavgasına çevirmeye ne gerek var. Buradaki herkesin girme amacının sadece sınav olduğunu düşünüyorum öfkenizi giderebilecek başka mecralarda var ama burada zamanımızı sınav duyumu, sınav için gerekli olan kaynaklar vs. bunlarla alakalı şeyler için ayırmak hepimiz için çok daha yararlı olacaktır.
-
@kykm çok şükür biri duygularıma tercüman oldu:)
-
Geçmişten beri doğru duyum getiren arkadaşların hesapları silindiğine göre kimin gerçek duyumcu olduğunu nasıl anlayacağız
-
Sınav duyumları yine kesildi. Kısır tartışmalara geçtik. Ocak sonu da geliyor yine her zamanki gibi sonbahara mı kaldı umutlar ?
-
düzelicez inşallah be
-
@cevatcobanli444 Duyumculara ses edildi adamlar kaçtı buradan.
Telegram grubunda Can.mavi hocam duyumu paylaşıyor. Orada da adamı suçluyorlar. Böylece kimse duyum paylaşmaz ki. -
@piyemonte Can.mavi hocam lütfen gelin buradan devam edin.
-
@piyemonte hangi telegram grubu ve ne dedi?
-
Yeni bir duyum yok mu yine bir sessizlik oluştu
-
@piyemonte hocam hangi Telegram grubu
-
Duyumu olan yok mu arkadaşlar?
110.dönemin uyum kursu başlamış diyorlar ama, oradan bir bilgi edinilemez mi? -
Her yıl uyum kursunda güzel duyumlar, bilgiler geliyordu. Bu yıl da bir beklenti içindeyiz, mesajınızı okuyan arkadaşlara duyurulur.
-
Kıymetli arkadaşlar, sınav hakkında duyumu olan yok mu acaba ? Telegram kanallarında herkes farklı bir tarih veriyor. Gerçekten kesin duyumu olan bir dostumuz bizimlede paylaşabilir mi, çünkü beklemek yıpratıcı olmaya başladı, şimdiden teşekkür ederim
-
Hesabı silmiştim ama yazma gereği duydum.
Nisan ayına iyi hazırlananın arkadaşlar. -
Hocam Nisan ayına sinav olursa ilan bu ay sonu gelir ki
-
@aliserdar-çetin, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Hocam Nisan ayına sinav olursa ilan bu ay sonu gelir ki
45 gün kalana kadar ilan gelebilir.
-
Hocam inşallah