2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@mia_ist malesef öyle hocm bir yazar da şu zamana kadar benim kitapları alın yoksa bu tarihten sonra kitap fiyatları zamlanacak dedi tarih geldi geçti geçen gün siteden baktm fiyat aynı değişen bir şey yok
-
Mantar gibi yazar türedi. Birisi de gecen de yazmış ÖSYM nin sorduğu kitaplar baz alınarak hazırlanmıştır. O zaman senin kitabı niye alacağım. Aslı dururken sahtesini ne yapayım.
-
Sürekli kendi reklamını yapanların kitabini almıyorum . Ben şöyleyim ben böyleyim diyenlerden uzak duruyorum. Bazı sorular paylaşılıyor sınavda çıkmasının imkanı yok, ayrıntı diye kıyıda köşede kalmış bilgiyi soru diye paylaşıyorlar.
-
Şimdi bu sınav sonbahara mı kaldı değerli forumdaşlar?
-
Ben sonbahara kalmayacağını düşünüyorum değerli dostlar (not: duyum değildir
-
@underwood sağolun hocam çok güzel özetlemissiniz. Bi tüccarların yüzünden hem ailemize mahcup olduk hem zamanımız boşa gitti hem de heyecanımız kalmadı.
-
Tüccarlar konusunda hemfikiriz yalnız tarih konusunda karamsar olacağımız vakti gerimizde bıraktığımız da bir gerçek, arkadaşlar malumunuz en son sınavın üstünden 8 aydan fazla süre geçti ayrıca bir sınavın ilan tarihi ile kazananların göreve başlama süresi ortalama 7 - 8 ay arası bir zaman aralığına denk geliyor o yüzden martta ilan gelse(martta ilan gelir mi gelmez mi bilmiyorum) kasım ve sonrası göreve başlanır. İhtiyaç varsa ilan çokta gecikmez gecikse bile Allah'ın izniyle en geç 5-6 ay içinde her şey biter(yazılı sınav ve sonucu) o yüzden moral bozmadan devam.. iyi çalışmalar dilerim.
-
Bu kitaplar konusunda bunları yazanlara haksızlık ediyoruz gibime geliyor kimsenin kitabını almak zorunda değiliz bu bir ikincisi bu insanlar bizim kitabımızı alacaksınız diye boğazımıza bıçak dayamıyorlar kim hangi kitabı kullanacaksa kullanır
-
Herkese merhabalar, kaymakamlık sınavına ilk kez hazırlanacağım ve bu alanda tecrübeye sahip değilim. Kaynak ve çalışma sistemi hakkında tecrübeli arkadaşlardan tavsiye istiyorum. Elimde İktisat için Yüksel bilgili mikro makro konu anlatımı ve iktisat tüm çıkmış sorular kitabı var. Ek olarak Kaymakamlık Kampı ve KAS aldım. Elimdeki kaynaklar yeterli olmayacak kanısındayım. Tarih ve Türkçe için kaynak ve diğer alanlarda faydalı olabilecek ek kaynaklar arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
-
Artık durum o kadar kötü olmuş ki ,100 kişi alınacak sınava binlerce kişi hazırlanıyor ve yazarlar da bunu kullanıyor. Reklamlara baksan Sanki kaymakamlığa hakimlige yılda binlerce alım yapılıyor.Zaten o 100 kişinin büyük çoğunluğu yazılı sınavı geçse mülakatı da geçeceğini bilen tipler .Bir kısım var hele bir geçelim, buluruz büyük ihtimalle diyor .En çok isteyenlerse gerçekten hak eden ,çok emek verenler bunlar da en az 2 3 kere elenmiş kişiler. En garibanı bu kesim .
-
İş çığırından çıktı artık. Önüne gelen kitap çıkartıyor. Yazarların eğitim bilgilerini özgeçmişlerini biliyor musunuz? Bizden saklıyorlar. Çünkü akademik bir geçmişleri yok. Çalışmaları yok. Sınavı kazanamamış adamlar kitap yazıyor. O da büyük hocaların eserlerinden kopyala yapıştır. İşsiz güçsüz tipler kazanç kapısı görüyor. Sosyal medyada saçma bir hesap açıp hocalık taslıyorlar.
-
@1sahincelik yahu sende ama yaygara yaptın kim ne çıkarıyorsa çıkarır bize ne almazsın olur biter akademisyen alacaksan gider akademisyen alırsın bu forum da iyice saçmalayanlarla dolu
-
@nashq Merhaba Tarih ve İnsan haklarında AÖF çıkmış soruları, Tarih konu anlatım Tarihin Pusulası İsmail Adıgüzel, Birol Yetimoğlu ideal tarih veya Fetihname önerebilirim ben İsmail hocanın kitabını kullanıyorum memnunum. İnsan haklarında Kaide soru bankası konu anlatım Halil Kalabalık ,Türkiye ekonomisi Burcu Doğan hoca konu anlatımı ve soru bankası kullanıyorum. Türkçe için ales çıkmış sorulara bakabilirsiniz son olarak Mevzuat Podcast'in şuan 3 kitabı var üçünü de temin etmenizi tavsiye ediyorum.
-
@1sahincelik 3 iletin var 3 iletinde bu kitap yazarlarını kötülemek ile ilgili sınava dair hiçbir şey yok belli ki organize ve örgütlü bir işin içindesiniz Merakımı çekti bu işten ne kar ediyorsun kazancını merak ettim. + İnsanlara iftira atarak kul hakkına girdiğini söyleyebilirim örneğin bu kötülediğin kitaplardan birini bir aday alacakken senin yazdıklarından belki etkilenip almaz ama sınav sonrası alacağı kitapla belki sınavı kazanırdı bu noktada kul hakkına girersin şimdi kendini de içindeki kini ve kötü niyetide bize yansıtma
-
@kartalbaba Kitabın mı var?
-
@kartalbaba ben kitap yazarlarını kötülemiyorum, kötü kitap yazarlarının olduğundan bahsediyorum. Kul hakkına girmek nedir biliyor musun? tacirlik yapıp simsarlık yapıp insanları kandırmak aldatmak. Sen sanırım kitabı yeni çıkacak bir yazarsın ki yazdıklarım sana çok dokundu. Ben isim vermedim ama sen üstüne alındın. Çok samimiysen hangi yazar oldugunu söyle kitabının ısmini ver adaylar değerlendirsin ben o zaman susarım. Tüm derslerden kitap yazan yazarlar var mübarek hepsi prof olmus da haberimiz yok. Sınava yeni hazırlanan adayları kandırıyorlar. Burdan söylüyorum aöf mezunu yazarların cıkardığı kitapları almayın.
-
@piyemonte das kapitali ben yazdım
-
@1sahincelik AÖF konusunda haklısın ama tüm yazarlar akademsiyen olacak diye bir kaide yok örneğin; yasin çoban hoca akademisyen değil ama Türkiye ekonomisi kitabının üzerine var mı
- Kitap mitap işine girecek vaktim yok bu foruma sınav hazırlık ile ilgili olarak yazıyorum herkes kendi tecrübelerini yazsın önerilerini yazsın
-
@kartalbaba tamam verdıgıniz örnege ben de katılıyorum. Tavrım şahsınıza değil. Kırdıysam kusura bakmayın.
-
@1sahincelik estağfurullah hocam bende kırdıysam sizi özür dilerim amacım polemik yapmak değil ama sınav tarihi ve hangi kanunları okusak konusunda birbirimizi desteklersek daha fazla birbirmize faydalı oluruz diye düşünüyorum