2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@1sahincelik önceden pek tutmamıştı onun
-
@kartalbaba bahsedilen kişiyi zamanında eleştirdiğim için ban yemiş biri olarak ne iş yaptığı.. neci olduğu.. kaç kitap yazdığı kaç kez kazandığı bizi ilgilendirmez. kitabının kalınlığı sayfasu da bizi ilgilendirmiyor.
emeğe saygı duyarım kendi özel yaşantısı kendini ilgilendirir..
benim bakacağım şey bürokratım.. yazarım.. hocayım ayaklarıyla kadın adaylara yaklaşımıdır. adam okuldan.. hem kurstan… sosyal medyadan tanıdığım bir çok kıza ısrarla sarkıntılık etti..
telegramda çıksın benimle konuşsun diğer adaylar hakemlik etsin karşılıklı tartışalım bütün sapkın davranışları çıkar ortaya .. gitsin dava etsin rahatsız ettiği kızlardan oluşan orduyla çürütürüm savunmalarını..
herkes kitap yazabilir ben yazarın ahlakına bakarım biyografisine değil… -
@zeustraus hocayı pek tanımam etmem fakat farz edelim ki doğru söylüyorsunuz şimdiye kadar neden bir kadın aday çıkıp herhangi bir mecrada böyle bir sorun yaşadığını söylemedi aksi durumda bu iftira olur ve vebali de hem bu tarafta hem öbür tarafta çok büyüktür.
-
@botan01 vebal büyüktür kulaktan dolma konuşulacak mesele değildir ama bir bayanın bunu beyan etmesi de öyle kolay da bir şey değildir.
-
Konu nerelere geldi, şaşırıyorum.
-
@görünmez-el varsa öyle bir şey herkesin bilmeye hakkı var zamanında başka hocalar için söyleyen bayan arkadaşları gördük.
-
Ne kadar da saçma ve kavga dolu bir halde burası anlam veremiyorum artık. Bir duyumu olan varsa yahut kaynak, kurs tavsiyesi almak isteyen olursa yazsın artık. Insanları irite ettiniz yeterince. Bir problemi olan karşıya mesajını atsın arkadaşlar. Kendi aranızda halledin.
-
Evet arkadaşlar bırakalım hoca muhabbetini de faydalı olduğunu düşündüğümüz kaynakları yazalım, sınavla ilgili duyum varsa onları yazalım. Bana kalırsa sınava en yakın kaynaklar, yiğit yılmaz ahmet nohutçu hocaların kitapları, başkent kariyerin denemeleri de güzel. Bir de çıkmış sorular.. Ösym sitesinde geçmiş yıllar tarih soruları var mutlaka çözülmeli. Gerçi kaymakamlık sınavında 4 sorunun ikisi artık çok uç sorular ama neyse.
Bu arada haziran ayında sınav bekliyorum ben de. İnşallah yakın zamanda belli olur -
@pareto06 Tarih konusunda haklısın, artık yüzeysel çalışmayla olmuyor. Şu anki konu anlatımları biraz yalın kalıyor. Türk Tarih Kurumu'ndaki belgeler, makaleler vb. detaylı kaynaklara yönelmek gerekiyor.
-
Törehan özdemir önceki iki sınavda da çok önceden tarih açıklamış ve söylediği gibi de olmuştu. 18 ekim sınavını aylar öncesinden söylemişti hatta bu yüzden ben duyumlarına güveniyorum inşallah haziran sınavı olur. Ayrıca "vebal" diye diye önce duyumcuları buradan uzaklaştırdınız şimdi forum polisi gibi insanların girdilerine karışıyorsunuz. Arkadaşlar din Allah ile kul arasında vicdanlarda yaşanan bir olgudur toplumsal hayata bu denli aksettirilmesi doğru değil diye düşünüyorum
-
@piyemonte tarihin pusulası kaymakamlıktan çalışıyorum memnunum ben açıkçası. Son iki sınav bize türkçe tarihin en az iktisat kadar önemli olduğunu gösterdi
-
Artık bu tür muhabbetten çok sıkıldık. Sürekli yazar kötüleme kitap karalama laf sokmalar bıktık. Töre hoca yıllardan beri iyi niyetle insanlara yardımcı olmaya çalışıyor. Bilerek adama iftira atılıyor. Kız erkek fark etmeksizin herkesin sorusuna cevap vern biri. Çok büyük kum hakkına giriliyor. Kaynak ve tavsiye önerin dedikoduyu bırakın
-
Arkadaşlar birbirimize yardımcı olmalıyız tartışmaları bırakıp
-
@aliserdar-çetin ben de böyle düşünüyorum. Akademik yetkinliği olmayan insanlara "hoca" sıfatını atfedip burda onlar uğruna tartışmalara giriyoruz. Sonuç taraftar kazanan bu "hoca"lar tüm derslerden kaynak çıkarıyor bizim sayemizde birbiriyle rekabet ediyorlar. Ahmet Nohutçu hoca yakın eğitimin canlı yayınında seçimden dolayı ekim ayında sınav sonuçlarının açıklanmak zorunda olduğunu söyledi. Bu demek oluyor ki çok az vaktimiz kaldı en geç eylülde sınav olmak zorunda. Boşa harcayacak zamanımız olmamalı
-
@s-i-r-i-u-s Akademik yetkinliği olmayan kişilerden bahsederken törehan Özdemiri önceki iletilerinde de güvenceli bulmuşsun hayırdır kendisi Sıddık Sami onarın asistanı da bizim mi haberimiz yok hani belki senatörü birlikte yazmış olabilirler
-
@kartalbaba her alanda yayın yapmaya çalışmasını tüccarlık olarak görmekle beraber son iki sınavda duyumlarının doğruluğuna şahidim. Bunu söylemek beni tutarsız yapmaz
-
@kartalbaba hocam yazmayayım dedim ama tam üstüne bastınız. “SİRİUS” ve “1sahincelik” aynı noktadan başka birilerine gol atmak istiyor gibiler.. ikisi de senelerdir ismini kullanmamaya yemin ettiğim zata nedense toz kondurmadılar…. sanki bu zat bütün derslerden kitap yazmamış gibi yorum yaptılar.. son iki sınav tarihini bilmiş de… hafızamızla alay etmeyin.. zat geçen sene son dakika paylasımı eylül bitti bu iş mezunlar girecek yazısı bizim gruba düştüğünden hemen sonra temmuz ilanı geldi halbuki “Yiğit Hocam” bir ay öncesinden sınav 10 temmuz diyordu.
yukarıda bana “vebal” “kul hakkı” diuenler hamd olsun iddialarımın sonuna kadar arkasındayım.. -
bu yazar tartışmaları biraz da kaymakamlık kitabı yazarlarından bazılarının ahlâksızlığından kaynaklanıyor. hepimiz az çok a grubu yazarlarını takip ediyoruz. ben hiç iktisatçıların birbirine iftira attığını, kötülediğini görmedim. muhasebecilerin telegram kanallarından başk yazarlar aleyhine paylaşım yaptığını da görmedim. pürünü yerken kıtır kıtır sapına gelince meee. burada eleştirilince hemen savunmaya geçiliyor. ne ekersen onu biçersin.bu ahlâksızlık sadece kaymakamlıkta var. sanırım pasta bölündükçe de artacak
-
4 haziran duyumunun doğruluk payı ne. Çok az kaldı 4 Haziran'da olacak olsa şimdiye protokol imzalanmalı değil miydi
-
@mia111 4 hazirana yaklaşık 74 gün var sınavdan kaç gün önce protokol imzlanıyor?