2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@kartalbaba anladım hocam sağolun, iyi akşamlar.
-
@polatalemdar, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Acaba mülakatları çok geç bir tarihe bırakırlar mı?
Seçim takvimi başlayana kadar sonuçlar açıklanacak şekilde bir program yapılır büyük ihtimalle. Süreç en geç nisan ayında sonuçlanır. Önceki yıllarda da sınav sonuç tarihinden itibaren en geç 6 aya sonuçlandır.
-
@ceterissparibuss biliyorum beni çok beklediniz fazla meraklandırmadan söylim 629 kişi mülakata kalacak 7 kasımakadar açıklanacak ocak sonu bavullarınızı hazırlayın
-
@ahmetdeniz111mia işte beklenen adam geldi:) gözüm seni arıyordu
-
@ahmetdeniz111mia daha bugün aklimdan geçiyordun, nerelerde kaldi duyumlarin krali acaba diye düşündüm. Bu sene geç kaldin ama
-
@ahmetdeniz111mia işte şimdi yüksek kapatacağına inanmaya başladım
-
@ahmetdeniz111mia ben inandım. Sağlam duyumların için sağol kardeşim
-
@kartalbaba 4 senedir forumu takip ediyorum. Bu sene hesap oluşturdum. Niye buna bu kadar takıldınız?
-
@ahmetdeniz111mia, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@ceterissparibuss biliyorum beni çok beklediniz fazla meraklandırmadan söylim 629 kişi mülakata kalacak 7 kasımakadar açıklanacak ocak sonu bavullarınızı hazırlayın
Bu zamana kadar neredeydin çok vakit kaybetmişim, iyi ki geldin gözümüz aydın ya hiç gelmeseydin
-
@ahmetdeniz111mia Vay vay vay vay vay kimleri görüyorum 800. kişinin neti kaç Ahmet kardeş
-
@ahmetdeniz111mia gözümüz yollarda kalmıştı. Nerede kaldın böyle?
-
@oguzhan ya üstad hesap yapmadan öylesine yazmıştım
-
@ilhannn00 üstad hani lafın gelişi derler ya hesap yapmadan söyledim
-
@ahmetdeniz111mia wala bugün seni anmistin yediğiniz küfürleri mi özlediniz
-
@ahmetdeniz111mia kambersiz düğün mü olur
-
Mekanın sahibi geri geldi ifadesiyle, işte bir Ahmet Deniz klasiği. Kazanan sayısını da hoş bir sayıda tutarak yüreklere su serpti. Yıllar önce bu platformu ekip olarak kurarken ne hayallerimiz vardı. İşte bu arkadaşlar yüzünden mecaramız erken sona erdi
-
Nedendir bilmem bu hafta Cuma ve Cumartesiye dikkat diyorum
-
@ahmetdeniz111mia, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Helal olsun...
-
@antimülakat his mi duyum mu tahmin mi hocam
-
@ahmetdeniz111mia hoşgeldin kralllll kalbim temiz daha bugün geçtin içimden aslanım benimmm