2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@mülki-amir hocam mevcutta bir yerde çalışmıyorsanız girin mutlaka. ziraat iyidir, ben de kamu bankasındayım. genel olarak sektör zor ama ülkenin genel şartlarına göre yine daha iyi tabi.
-
sayıştay denetçiliği açıklanmış. darısı kaymakamlığa.
-
Ben de bankacıyım. Bankacı arkadaşlar görünce duygulandım. Özel bankada hele de şubede çalışacaksınız, aman deyim. Allah düşürmesin.
-
@pareto06 Kaymakamlık Sınav Sonuçları muhtemelen gününde açıklanır. Çünkü daha sonucu açıklanmayan bir sürü sınav varmış.
-
Arkadaşlar içimizde subay ya da subay öğrencisi olup sınava girmiş olan var mı? Varsa benimle iletişime geçebilir mi?
-
Ösym bugün Sayıştay sınavı ile Kpss branş bazında sıralamaları açıkladı. Bizimkine de az kaldı inşallah.
-
@elmalma Kaymakamlık Sınav Sonuçlarından önce açıklanması gereken KPSS Ön Lisans, DUS, STS Diş Hekimliği ve YDS Sonuçları varmış. Yiğit Hoca paylaşmış. Bizimki muhtemelen gününde açıklanır. Çünkü daha bunlar açıklanmamış.
-
Şu an takvimde bizim sınavdan önce açıklanması öngörülen sınavlar; "kpss önlisans - DUS ve STS - EUS ve STS - YDS", bunların durumuna göre bizim sınavın açıklanma süreci takip edilebilir.
-
@polatalemdar aynı anda yazmışız
-
Sırayı bozamazlar mı ki?
-
@mülki aynen hocam. Ben EUS ve STS Eczacılığı yazmayı unutmuşum. Siz onlarıda yazmışsınız.
-
Stresten gözüm seğeriyor, olmadık yerlerime aprı giriyor, burnumda yaralar çıktı düzelmiyor. Bu süreç erken yaşlanmaya neden oluyor, geçip giden 5 yıl, sonuçsuz mülakatlar…yazık mı ediyorum kendime, boşa mı kürek çekiyorum diye düşünme aşamasına geçtim artık.
-
https://imgyukle.com/f/2022/11/01/JoIU3Y.jpg
Tarih tekerrür edecek mi acaba?
-
@ceterissparibuss Apansız uyanırsan gecenin bir yerinde
Gözlerin uzun uzun karanlığa dalarsa
Bir sıcaklık duyarsan üşüyen ellerinde
Ve saatler gecikmiş zamanları çalarsa
Bil ki seni düşünüyorum
Bir vapur yanaşırsa rıhtımına bin, acil
Örtün karanlıkları masmavi denizlerde
Ve dinle kalbimi bak nasıl çarpıyor nasıl
O bütün özlemlerin koyulaştığı yerde
Bil ki seni bekliyorum
Bir sabah gün doğarken aç perdelerini, bak
Sevinçle balkonuna konuyorsa martılar
Kendini tadılmamış derin bir hazza bırak
Dökülsün dudağından en umutlu şarkılar
Bil ki seni istiyorum
Gecelerden bir gece uyanırsan apansız
Uzaklarda elemli, garip bir kuş öterse
Bir ceylan ağlıyorsa dağlarda yapayalnız
Ve bir gün kabrimde bir kara gül biterse -
@polatalemdar onlardan önce açıklanacak 7 kasım
-
@ceterissparibuss hocam hepimiz aynı durumdayız. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. İnşallah dediğiniz gibi tarih tekerrür eder.
-
-
@ceterissparibuss sadece gözün seğirmesi iyiymiş. Benim baldırlar bile seğiriyor. Medyum Keto gibi her yerimiz oynuyor.
-
Hepimiz yoğun emek verdik bu kadar stres onun sonucu. Ancak bir de nasip var. Nasipse gelir yemeden nasip değilse ne gelir elden. Elimizden geleni yaptık gerisi Allah'ın takdiri.
-
@mia111 aynen öyle hocam. Allah isterse bir kulun işini, mermere geçirir dişini; istemezse işini, muhallebi yerken kırar dişini.