2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@kethüda yok artık.
-
Gün içinde bakanlığın toplantıları sebebiyle de ara verilebiliyor mülakatlara o yüzden geç saatlere kalıyor mülakatlar hazırlıklı olmakta fayda var o yüzden.
-
@slimreaperr aynen öyle hocam. Hazırlıklı olmakta fayda var.
-
@slimreaperr içinize içlik giyin mi diyosunuz hocam
-
Telegramdaki bir kaç sayfa ve bu sayfanın dışında takip edebileceğimiz bir sayfa var mı acaba? En az 2 bin kişi sonuçları merakla bekliyordur ama telegramda yaprak kımıldamıyor, bu sayfada da çok yorum yazılmıyor. Sürekli bir şeyler yazılsa da takip etsek. Ben can sıkıntısından bu sayfaya 10 dakikada bir bakıyorum yeni yorum var mı diye :s
-
TELEGRAM ANKETİNDE SON DURUM
2700 kişi katıldı
1452 Kişi 69,75 ve altı
336 Kişi 70-71
131 Kişi 71-72
102 Kişi 72-73
98 Kişi 73-74
85 Kişi 74-75
95 Kişi 75-76
76 Kişi 76-77
75 Kişi 78-79
250 Kişi 80+ -
@elmalma forum Telegrama göre çok daha kaliteli. Eskiden çok aktifti. Bu sene çok sessiz. Bende buranın daha canlı olmasından yanayım.
-
@ahmet12-0 buna göre baraj 75
-
@zoll13 Hocam 800 kişi mülakata gidecek nasıl 75 Manipüle edildiği halde taban 71 çıkıyor
-
@zoll13 hocam 80 ve üzerini 50-60 kişi olarak düşünürseniz baraj bu ankete göre 70 küsuratlı bir yerde oluyor.
-
@ahmet12-0, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@zoll13 hocam 80 ve üzerini 50-60 kişi olarak düşünürseniz baraj bu ankete göre 70 küsuratlı bir yerde oluyor.
Çoğu hocanın 70-71 tahminini teyit eder cinsten bir anket.
-
Ben hala 72 üstünü görmeyeceğini düşünenlerdenim. Sayı fazla, sınav zordu. Şu sınav formatında bile puan 72 üstünü görüyorsa buraların da çivisi çıkmış demektir.
-
@polatalemdar emin olamadıklarımı yanlış saydım buna göre 76.5 hocam sizin kaç netiniz var?
-
@kurpagribanzarsi hocam benimde 76 net.
-
Acaba mülakatları çok geç bir tarihe bırakırlar mı?
-
@zoll13
75'i yazarken 7 ve 5 var toplayın 12 yapar
7 ve 5'in yerlerini değiştirin 57
57 ile 12'yi toplayın 69 yapar
Buna göre de taban puan 69 olur
Bence daha uygun oldu
70 üzeri herkesin mülakat deneyimi yaşaması dileğiyle herkese hayırlı akşamlar... -
@polatalemdar hocam 11 gün önce katılmışsın neye göre canlıydı eskiden
-
@kartalbaba hocam arkadaşın dediğini teyit edip sorgulayacağınız kaynak onun üyelik tarihi değildir, ben mesela ilk kez sınava girebildim, lakin forumu 3 yıldır takip ediyorum, ben de sınava girebildiğim ve iyi bir sonuç beklediğimde hesap oluşturdum.
-
Arkadaşlar kimsenin mülakata kalacağı net (%100) olarak belli değil önce şu sınav sonucu ve taban hakkında rasyonel yorumlar yapalım doğmamış çocuğa don biçmenin anlamı yok
-
@yavuz111 elimdeki tek veri üyelik tarihiydi. Art niyet ile söylemedim hocam