2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@emre23-0 dostum bende sana şöyle diyeyim. O dönem bana temmuz bilgisini veren arkadaş bunu ocak ayı ortalarında vermişti ve daha 109. Dönem mülakatları dahi bitmemişti.
Ben kimseyi inandırmaya ya da kandırmaya çalışmıyorum. Bugüne kadar ne dershanelere gittim ne de başkalarıyla dayanışma içerisinde oldum.
Adı üstünde bu sadece bir duyum.
Kesin değil ama imkansız da değil.
Ayrıca devlet işi sadece önündeki işe bakmaktan ibaret değildir. Sanılanın aksine devletimizin bu tarz konulardaki planlaması gayet iyidir. Bundan mütevellit değil 112. Dönem, 114. Dönem planlaması dahi bakanlık tarafından yapılmıştır bence şu anda. Bunlar öyle bir günde alınan, bir adamın ağzından çıkan kararlar değil anlayacağınız. devlet aklı başka şey..
Mesela bu sene 200 kişi alacaklar fakat herkes bakanlığın nasıl bir planlama içinde bu 200 kişiyi staja başlatacağını düşünüyordur illaki. Fakat müsterih olunsun. Bakanlık bunun planlamasını çok önceden zaten yapmıştır.
Devlette sallama iş olmaz. Devlette temadi esastır.
İlçelerde " takılsın" dediğin kaymakamlar şu aralar eğitim programları için gruplar halinde Ankara'ya gidip geliyorlar. Ankara'ya yani bakanlığa giden bir kişinin duyum almasından daha doğal bir şeyde yoktur.
Vesselam. -
@kurpagribanzarsi hocam 200 alım olduğu için yorum yapmanın mantığı yok 70 üstü şanslı, ama yok kolay yok zor diyip saçma sayılar veriliyor, 400 kişi çağrılsaydı 74-75 derdim ama 2 katı alım var, benım netim de 77 ama yorumları görünce çıldırmamak elde değil.
-
@bende sonra derler ki duyumculara ne oldu sayfada kimse kalmadı...
-
Bugün bayağı bir heyecanlandık.
-
SONUÇLARIN AÇIKLANMASINDAN ÖNCE SON KEZ YAYIMLIYORUM
TELEGRAM ANKETİNDE SON DURUM
2750 kişi katıldı
1480 kişi 69,75 ve altı
341 kişi 70-71
132 kişi 71-72
105 kişi 72-73
99 kişi 73-74
86 kişi 74-75
100 kişi 75-76
77 kişi 76-77
75 kişi 78-79
255 kişi 80+ -
@ahmet12-0 bu manipüle edilmiş anket bile bize taban puanın ne kadar düşük olacağını gösteriyor.
-
@ahmet12-0 şu tablo çok endişelenmeye gerek yok diyor. Ama 72-73 le kapatırsa da şaşırmam artık. Her sene bir süpriz yapıyor sınav.
-
@godot37 kalbim 73 diyo ama şimdi olursa da şaşırmam millet yazıyı işte kapatsjn girmem vs bilmem ne ama malesefki yine yine giriliyo ne diyim bu kadar sabrettik bi iki gün daha sabredecegiz selamlar forumdaslar.
-
Arkadaşlar yorumlara bakınca heyecanlanmamak elde değil imsan ister istemez heyecana kapılıyor yanlış dediğimiz sorular belki de doğru çıkacak kalbimden geçen emek veren kazansın inşallah Allah yüzümüze baksın 200 kişilik alıma adımızı yazdırsın bu saatten sonra her şey nasip kısmet
-
Herkes burdayken söyliyeyim KPSS gibi olmasın bazı öğrencilerin doğru yaptıkları soruları yanlış veya boş gibi göstermişler
-
Arkadaşlar linkten https://www.tercihiniyap.net/2010-2021-kaymakamlik-basvuru-ve-yazili-sinav-taban-puanlari-kactir-h11857.html bakın 2019'da 400. Adayın puanı 76'dır bu en çok yüksek kapatan sınav. 400 kişi çağırıldı burada.
2022de ise 800 çağırılacak her yüz kişide 1 puan indirsek 4 puan indirelim 72 maximum taban puan olur bence -
@kartalbaba 72 üzeri olursa bu sınav ,dükkani kapatalım gidelim.Nedenide 400.cü nerdeyse 76 felan tekabül ediyor bir de böyle bir sınav, inşallah baraj dolmaz lakin içimden bir ses 71 civarı kapatıp 845 kişi mülakata kalacak diyor
-
@kartalbaba hocam 2019’da iki soru iptal olduğu için 76 oldu. Yoksa 74,50’ye tekabül ediyordu.
-
Şuan manipülasyon yapıyorsunuz, doğrular yanlış, boş çıkıyormuş, böyle şeylerle ortalığı bulandırmayın, gidin itiraz edin o zaman bakın kitapçığınıza size özel bi durum varsa ne duruyorsunuz dava açın, itibar suikasti yapıp duyar kasmayı bırakın.
-
@kaht-ı-rical katılıyorum yani zaten stresliyiz insan böyle şeyleri duyunca acaba mı diyor daha da endişeleniyor
-
@kartalbaba ben kpss sınavında ne hesapladımsa o geldi hocam bu birazda öğrencinin anlık olarak yanlışı doğru kabul etmesinden kaynaklanıyor kurumu zan altında bırakıyor bunlara bence itibar etmemekte fayda var, sınav açıklanınca isterseniz listeyi tekrar karşılaştırın kiminin puanı düşecek kiminin puanı artacak tam net hatırlamak kolay değil
-
@kartalbaba, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Arkadaşlar linkten https://www.tercihiniyap.net/2010-2021-kaymakamlik-basvuru-ve-yazili-sinav-taban-puanlari-kactir-h11857.html bakın 2019'da 400. Adayın puanı 76'dır bu en çok yüksek kapatan sınav. 400 kişi çağırıldı burada.
2022de ise 800 çağırılacak her yüz kişide 1 puan indirsek 4 puan indirelim 72 maximum taban puan olur benceBu doğru bir analiz değil. 2019-2020-2021 sınavlarında 800. sırayı alan adayın puanına bakmak daha doğru.
-
Pazartesi gelir mi sonuçlar?
-
@saystowin, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Pazartesi gelir mi sonuçlar?
Pazartesi gelir bence en geç salı aciklarlar,hayırlısı olur inşallah.
-
@saystowin gelmemesi için bir neden yok. Şu an sadece YDS ile Kaymakamlık kaldı. Birini sabah diğerini öğlen açıklarlar.