2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@kethüda rahat olun hocam bizzat mülakatta tanıştığım birisi vardı 30 yaşındaydı şu an kendisi adaylık sürecini tamamlamakta o yüzden sizde bu durumu kafanıza takmayın bende biraz kiloluydum acaba kilolu olmak kaymakam olmaya engel olur mu diye düşünüp spora başladım kaymakam olamadım ama baya kilo verdim
-
@kykm demek ki böyle olumlu yönleri de var kaymakamlık sınavının. Ben de mülakatta etkili ve düzgün konuşma üstüne çalışırken TRT'de ana haber spikeri olarak bulurum kendimi inşallah
-
@kethüda inşallah hocam Allah emek veren herkesin gönlüne göre versin
-
@amirim, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@kethüda, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Daha Nisan ayındayız. Sınav eylül-ekim bandında olacak diye çalışmayı bırakıp geçen seneki gibi tak diye bir ilan ile karşılaşırım diye endişe etmiyor değilim. Bir taraftan da 5-6 ay durmadan çalışmak gibi bir lüksümüz de yok. Bu sene hiç hoş olmadı, hiç.
Sınav Eylül- Ekim bandında...
@amirim ben ne demiştim burda.. sınav eylül hatta ekim olacak.. siz burda 2018 gibi var olmaya başladınız… biz daha öncesinde var idik..
e dikkat ediniz.. -
@zeustraus, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@amirim, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@kethüda, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Daha Nisan ayındayız. Sınav eylül-ekim bandında olacak diye çalışmayı bırakıp geçen seneki gibi tak diye bir ilan ile karşılaşırım diye endişe etmiyor değilim. Bir taraftan da 5-6 ay durmadan çalışmak gibi bir lüksümüz de yok. Bu sene hiç hoş olmadı, hiç.
Sınav Eylül- Ekim bandında...
@amirim ben ne demiştim burda.. sınav eylül hatta ekim olacak.. siz burda 2018 gibi var olmaya başladınız… biz daha öncesinde var idik..
@törehanozdemir e dikkat ediniz..Tebrik ederim doğru bilmişsin. Öncesini sonrasını bilmeyiz biz veya ben demiştim etmiştim gibi şeyleride. Kpss 'ye yönelin kıymetli dostlar sonrasında yolunuza devam edersiniz.
-
KPSS'den sonra kalan zamanda sınav yetişir mi sizce?
-
@saystowin 2019 gibi Kasım'da olursa rahat yetişir. 2019da kazananlar olmuştu.
-
@amirim -temmuz ağustos-, -temmuz eylül-, -eylül ekim- diyerek duyumlarında üç farklı tarih aralığı yazmışsın ki temmuz yazdıktan sadece iki gün sonra ekime atlamışsın, sınava kadar duyumları güncelleye güncelleye gideceksin herhalde.. Gerçek amirim nickli arkadaş forumu bırakıp üyeliğini sildirdi, zaten başka bir üyenin ismini ve profil fotoğrafını kullanman güvenilirliğin hakkında fikir veriyor.
-
@mülki eski amirim hesabı forumda çok aktif değildi. Bu her gün burada.
-
@piyemonte, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@mülki eski amirim hesabı forumda çok aktif değildi. Bu her gün burada.
@piyemonte bu amirim.. eski @amirim sevgili kardeşim.. iki gün önce yasaklanan nick .. nasıl konumuzu iştigal eden “zatı ermiş” .. olduğu tespitimiz doğru ise..
@mülki kardeşim.. eylül-ekim muhabbeti doğrudur (kaynak sağlam) ..bu arada … o kadar çok şey yazılırsa.. bir tanesi elbet tutar.. -
@zeustraus hocam eylül ekim bandında olacağı duyumu sağlam değil mi ? Bir de sayı hakkında bir duyum var mi ?
-
Sınav sürecinin en mide bulandırıcı tarafı üst perdeden kesin bir dil ile tarih verip ortadan kaybolanlar ile kraldan daha çok kralcı olanlar.. kişi evet ben amirim kişisiyim demiyorken başkasına binaen amirimmiş doğru dememiz ne kadar doğru bir davranış olur?! diğer bir husus ise yakın tarih verene inanmak mantıken değerlendirildiğinde işin olgunlaşıp bakanlık ve osym alt kademelerincede duyulup yayılma olasılığına binaendir fakat eylül ekim sınav ne alaka şimdiden bunu duymak bilmek mümkün mü?! Ekim kasım ya da en erken eylül demek fal açmaktan öteye gitmez tutarsa ne ala tutmazsa planlar değişti de geç oh ne ala!.. Kaldı ki eylül diyen bir tane kendini ispat etmiş duyumcu yok onların dediği; şuan için herhangi bir duyum yok...
-
@kutadgu-bi̇li̇g, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Sınav sürecinin en mide bulandırıcı tarafı üst perdeden kesin bir dil ile tarih verip ortadan kaybolanlar ile kraldan daha çok kralcı olanlar.. kişi evet ben amirim kişisiyim demiyorken başkasına binaen amirimmiş doğru dememiz ne kadar doğru bir davranış olur?! diğer bir husus ise yakın tarih verene inanmak mantıken değerlendirildiğinde işin olgunlaşıp bakanlık ve osym alt kademelerincede duyulup yayılma olasılığına binaendir fakat eylül ekim sınav ne alaka şimdiden bunu duymak bilmek mümkün mü?! Ekim kasım ya da en erken eylül demek fal açmaktan öteye gitmez tutarsa ne ala tutmazsa planlar değişti de geç oh ne ala!.. Kaldı ki eylül diyen bir tane kendini ispat etmiş duyumcu yok onların dediği; şuan için herhangi bir duyum yok...
Onun için bilmenizde sakınca yok,hakiki amirim benim.) https://youtu.be/RyiuqLCDbMw
-
@kutadgu-bi̇li̇g sevgili kardeşim merhaba öncelikle.. bunu yazabilirim…
sınav haziran temmuz olsa idi.. çalışmalar şimdiye değin çoktan başlardı..
sizinde bakanlık idi ösym idi.. belirttiğiniz üzere.. benim kaynağm sağlam.. yukarıda belirttiğim üzere..
kaynak sağlam mı diye tekrar soran kardeşimizede “yineleyerek” sağlam diye yazmadım diye bakmasın kusura lütfen.. sağlam diye vurguladkça biz veya başkası.. bundan cesaret alan başka birileri.. yeni snav tarihleri uydurarak.. yeniden trolliyebilir ..
@amirim kullanıcılı kardeşimiz için eski amirimin kendisidir dedim.. “diyemeyip ben amirim değilim” sizin yorumuda beğenmişse bu kullanıcı amirimin ta kendisidir..
bi de ne kralcıyım.. nede başka bişeyci… kimseyi buralarda ilan etmemeli kral mıral.. ilçemin amiri olacağım birilerini kral.. kralcı yaparak biat edeceğim ona.. böyle bir mesleğe sahip olmak isteyen kardeşlerimiz .. böyle barut gibide olmamalı.. lütfen daha sakin.. -
@KUTADGU-BİLİG ben uzun yazıyı yazar iken @amirim hocamızda demiş zaten ben eski amirim diye.. gördüğünüz gibi… yanılmamışım bakın.. iki gün evvel fake hesabı “yasaklanan” kitap pazarlamacısının ta kendisi olduğundan emin olduğum gibi..
not: bu arada… amirimi severiz .. yanlıs anlaşılmasın -
@kutadgu-bi̇li̇g binaen , binaendir , binaenler
-
@zeustraus estafurullah hocam. Bilgi paylaşımı için de teşekkür ederim. Kim kimdir bilmem, aldığı duyumu bizimle paylaşan herkese teşekkür ederiz.
-
Telegram'da Pareto üstadın duyumuna göre aldığı duyum Eylül ayında sınav olacağıymış.
-
@saystowin bugün mü paylaştı?
Paylaşımın icerinigini tam olarak yazar misiniz? -
@öktem_ilteriş yok hocam iki gün oluyor sanırım.Karar merciine çok yakın bir isimden aldığı duyuma göre eylul ayında sınav planlaniyormus.