2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Ek olarak ben de ya 69 net ya da +1 veya 2 net yukarisini bekliyorum.Bu sınavda 80 veya üstü alan dostlar hangi kaynaktan çalıştılar acaba özellikle Danistay soruları çok kitapta yoktu
-
80 net ve üzeri yapanların sayısı 2020 sınavında 25, 2021 sınavında 100 olarak görünüyor. Bu yılki sınav için Telegramdaki ankette 80 net ve üzeri yapanların sayısı 245 olarak görünüyor. Yine gerçeğe yakın sonucu buradaki liste verecek gibi görünüyor.
-
@PolatAlemdar 80 ve üzeri 245 kişi olursa hepsinin elini tek tek öperim ...
-
@zoll13 Yiğit Yılmaz 80 net ve üzeri yapanların sayısının 50-100 arası bir sayıya tekabül edebileceğini paylaşmış.
-
@polatalemdar kaim makam kitabının kac kere tekrar edilmesi gerektiğini de yazmış kısmen:) 80 üstü 35 kişiden dönüş almış.Dönüş aldıkları da kaim makamdan hazırlanmış. Yanı diyor ki; zor bir sınavda olsa kaim makami defalarca tekrarlayan biri 80 üstü alırdı. Bakınız 35 kisi aldi. Dogru mu yanlış mi bilmem ama fena olmayan bir pazarlama diyebiliriz
-
@og benim kafa da sorun var demek ben 10 kez tekrar ettim desem yeri sinirdayimm puanım 70 bilemedin 71 severim yiğit hocayı ama ben 80 alacak öğrenci olamadım rekabet saçma sapan soru tarzı kaim de yoktu
-
200 alım olacağı ve 800 kişini mülata çağırılacağını göz önünde bulundurarak yorum yapın lütfen, ben 800 kişinin de dolacağı kanaatınde değilim, sınava başvuru çok olabilir ama sayıyı çoğaltanların çoğu daha Kaymakamlığın K sını bilmiyor, laf olsun diye giren çok oldu, hepimiz için hayırlı olsun
-
@emre23-0 sende sorun yok dostum. Gecen sene yüksek aldım. Üstüne sağlam çalıştım. Bende sınırdayım. Yapamadık bu sınavı. Yine girsem yine aynısı olur. Kaim makamı 100 kez bitirsem de aynı şey olurdu. Zira önem vereceğim yerler değişmezdi. Artık yorumumu değiştiriyorum 90 ustu 60 kisi. Bunlar kaim makamı 60 kere bitirenler. 80 ustu 160’kisi. Bunlar sınav sürecinde çok sağlam çalışıp; kaim makamı 110. Dönem tavsiyesi ile defalarca bitirenler. Kalan 580 kişi de 78 ve ustu alacak. Bunlar kaim makamı tekrar edenler iste. Baraj 78 le kapatır. 35 kişiden yanıt aldım. 800 kisi hakkında yorumum budur.
-
@emre23-0 hocam bende kaim makam kitabını kendime iskelet kitap olarak çalıştım diğer kitaplarla kaim makam kitabına destekler nitelikte hazırlandım. Kaim makam kitabını en az 10 kere bitirmişimdir. İnsan hakları ve hukuk kısımlarını el alarak değerlendirmek daha rasyonel olacak. 60 soruluk kısmın 46-47 soruluk kısmı kitapta doğrudan ve dolaylı olarak geçiyordu. Geri kalan 13-14 soruluk kısım ise zaten zor olan sorulardi. Kimsenin beklemeyeceği sorulardi. Sınav 100 soru değilde bu 60 sorudan oluşsaydı sınavı kazandırırdi. Kaldı ki kitabın içinde Türkçe, tarih, Türkiye ekonomisi ve iktisat dersleri yok o yüzden sınavı kazandıracak kitap gözüyle bakmak yerine 54-60 soruluk kısım icin öncelikli kaynak olarak ele almak daha iyi olacaktır.
-
Bu seneki takvimde yer alan sınav tarihi ile açıklanma tarihi arasındaki süre geçen seneyle aynı. Sanırım bu tarihten önce gelmez. Öyle aman aman sınava giren kişi de(15k-20k) yok. Bundan ötürü bu kadar uzatmaları mantıksız ve bize de işkence oluyor.
-
@og yani bende bı an neyi kaçırdım diye sorguladım bugün. sınav yine olsa yine girsem aynı şeyi alırdım sınavda kaim makamdn keşke suna da baksam dedigim bı yer malesef olmadı hatta sınav çıkışı bahçede kaim makam soru yaptırmadi diyenler oldu muhtemelen rekabet sorusu vs yok kast ettiler o anki rehavetle ve yağmur azizligiyle olay yerini terk etme kararı aldım hepimizin hakkında hayırlısı olsun biraz daha sabredersek insalhhh bu kasvetli hava da dağılmış olucak 10 Kasım'da
-
@piyemonte geçen sene resmi takvim 10 ağustostu sanıyorum 4 ağustosta açıklandı bu senede erken açıklanır bence
-
@hedeff 1 Kasım’dan itibaren her an açıklanabilir bence de. (Geçen sene öyle oldu çünkü) KPSS’yi açıkladıkları için ellerinde başka iş kalmadı diye düşünüyorum.
-
@ahmet12-0 kpss alana bile 16 bin civarında kişi girmiş yani şurda 20 30 bin insanın sonucunu açıklamak bu kadar zor olmasa gerek inşallah dediğimiz gibi olur dostum.
-
Sınav 18 eylülde olsaydı açıklanma tarihi 12 ekimdi. Yani 24 gün sonrası.
Muhtemelen en geç 10 kasımda açıklanmış olacak. -
@emre23-0 bizim sınıfta öyleydi 4 kişi kaldı en son sınıfta
-
Duyumu olan yokmu arkadaşlar?
-
Duyum genelde mülakat sürecinde oluyor ösym sonuçları bir açıklasın ondan sonra istemediğiniz kadar duyum görürsünüz burda. Troller falan da gelir bol bol aydınlatırlar burayı duyumlarıyla :))
-
@slimreaperr mülakat sürecinden öncede taban puan ile ilgili duyum paylaşımları oluyordu burada.
-
11 gün geçti ama daha 14 gün kaldı. Vakit geçmiyor. Sayfa daha aktif olsa keşke. Mülakat süreci, adaylıkta eğitim, refiklik vs. nasıl, ne kadar süre yapılıyor bunlar hakkında konuşulabilir bu süreçte.