2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Taban puanla ilgili duyum nasıl olabiliyor ki? Yazılı sonuçlarını Ösym açıklayacak. Hadi mülakat sonuçlarıyla ilgili Bakanlıktan duyum-bilgi alanlar paylaşımda bulunabilir de, yazılıyla ilgili kim, nasıl bilgi-duyum alabilecek ?
-
@elmalma siz burdakilerin gücünü bilmiyorsunuz sanırım şimdiden mülakat sonuçlarını bile duyan vardır
-
sınav yarın açıklanabilir diyenleri biliyorum
-
@yurtlu-john sonuçların ne zaman açıklanacağını saatine kadar bilenler vardı. Ama büyük ihtimalle şuan kaymakamlık stajındalar
-
@yurtlu-john hadi inşallah. vallahi heyecanla bekliyoruz sonucu. acaba 800 kişi mülakata girecek ya, bakanlık ösym'ye bir an önce açıklanması konusunda ısrar eder mi ki?
-
açıklanında sınav sonucuna bakmayıp bu foruma bakıcam, taban puan 70 ise puanıma bakarım:) ...son 4 yıldır ılk kez 70 i geçtım ,bırde kaybetmek koyar
-
@yurtlu-john hocam sınav yarın açıklanabilir diyenler bir duyummu almış?
-
@yurtlu-john yoksa tahmindemi bulunuyorlar?
-
@polatalemdar yok hocam trol nerden duyum alcak.gercı aldıgı bır yer var ama neyse:)
-
10 kasımdan önce açıklanmaz sanıyorum.
-
Geçen sene 1 hafta erken açıklanmış sanırım.
-
Ben haftaya açıklanacağını düşünüyorum. Ünşallah da çok uzamaz
-
merhaba arkadaşlar umarım sonuçlar istediğiniz gibi olur.
Özelden bu senenin çıkmış sorularını paylaşabilirseniz sevinirim. -
@elmalma şu an için benim gibi bekliyen bir sürü kişi vardır eminim içimize şu serpicek olan tek şey mülakata hak kazanabilmek sınırda olanlar çok tedrgin çünkü bı taban puan tahmini yapılabilir keske
-
@emre23-0 70 net ve üzeri yapan herkes İnşallah mülakata kalır. Herkesin temennisi bu yönde.
-
@godot37 gününde açıklanır büyük ihtimal ama yine sürpriz olursa bilemem
-
Kpss önlisans sonuçları henüz açıklanmadı takvimde açıklanma tarihi 3 kasım olarak görünüyor. Önlisans sonuçlarından sonra açıklanma sırasının kaymakamlık sınavına geleceği düşünülürse önlisansın açıklanma tarihi kaymakamlığın erken açıklanma ihtimali hakkında ipucu verecektir diye düşünüyorum.
-
@polatalemdar yiğit hocanın 2020 Kaimmakam kitabını kullandım 73 puan aldım, 1 sene ara verdim bu sınavda ise 2021 baskısını kullandım ancak benim için yeterli olmadı. Bu sebeple bir daha kullanmayacağım.
-
@darısı-başımıza Yiğit Yılmaz’ın kaynaklarını bende kullandım. Piyasanın en iyi mevzuat kitabı olduğunu düşünüyorum. Ama şöylede bir gerçek var. Artık kitapları tam anlamıyla bu sınav için yetmiyor. Kitaba almadığı eksik kalan bir çok önemli yer var. Mesela Bakanlıkların görevlerinden soru gelse kitapta bununla ilgili ayrılmış bir kısım yok. Yine mesela İçişleri Bakanlığı’nın hizmet birimlerinden sadece 5 tanesinin görevlerine kitabında yer vermiş. ÖSYM kalkıp GAMER’in görevlerini sorsa sende sadece kitaptan çalışmışsan soruyu çözemezsin.
-
@darısı-başımıza Yiğit Hocayı severim. Adaylar için çok güzel işler yapıyor. Kitabı çok kaliteli. Ama artık mevzuattan çok detay sorular gelebiliyor. Şahsi görüşüm Hukuk Alanı için Kaim Makam Konu Anlatım kitabını iyi bir şekilde hazmettikten sonra ham mevzuat okumalarının yapılması gerekiyor.