2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Bu hafta açıklanır mı acaba?
-
Mülakatların yapılabileceği en erken tarih Aralık sonuna doğru. Günde 40 kişiden hafta sonu dahil 20 günde mülakat süreci tamamlanır. Bu da mülakatların en erken ocak ortasında bitmesi demek. Ultra hızlı bir çalışma ile bir ayda sonuçlar gelse şubat ortası nihai liste gelir. Ancak bu, olağanüstü bir hız. Benim görüşüm mart ayı.
-
@mülki sınav ve taban puan için fikrinizi merak ediyorum hocam?
-
Ben artık ösym sayfasını yenilemeye başlarım
-
Link muhabbeti vardı sanırım . bilen varsa bekliyoruz ....
-
@ahmet12-0 hocam forumdaki liste üzerinden yaptığım bi hesaplama. Temel olarak 70'i geçenler üzerinden o senenin başarı oranını bir önceki senenin başarı oranıyla karşılaştırıyorum, çıkan farkı cari yıldaki listenin başarı oranına ekliyorum. Deneme yanılma yoluyla tesadüfi bir şekilde bulduğum bir formül, bakalım tutacak mı bu yılda da.
-
Kaymakamlık sınavından önce KPSS Önlisans ile YDS sonuçları var. Sırasıyla 3’ü ve 8’inde. Bunlar erken açıklanmazsa kaymakamlık gününde açıklanır.
-
Daha önceden mülakata kalan dostlar bizle tecrübelerini paylaşabilirlermi?
-
Mülakatta neyi esas alarak sıraya koyup çağırıyorlar
-
@mia111 Soyisim alfabe sırasına göre çağırıyolar. İçeri 1 kişi giriyor o sırada 1 kişi de kapıya yakın bi yerde bekleme alanı var orda bekliyor bir görevli eşliğinde(o görevli biraz sakinleştirme çalışması gibi oluyor konuşturuyor sizi ) içerideki çıkınca 1-2 dk içinde kapıda bekleyeni içeri çağırıyolar .
-
Takvim sıkışık bence sonuçlar erken açıklansa dahi 9 kasım olur en fazla bence arkanıza yaslanıp 10 kasımı bekleyin o sırada keyfinize bakın sonuçlar açıklanınca zaten yeteri kadar stres yaparsınız sonuç olumlu veya olumsuz her ikisinde de stres oluyor mülakat süreci kolay bir süreç değil .
-
@slimreaperr Mülakattan önce cebimde şeker vardı unuttum yemeyi tam içeri girdim içerideki adayın çıkmasını bekliyorum. Aklıma cebimde şeker olduğu geldi heyecandan diyorum şekeri atayım mı ağzıma görevli benden stresli yav dur diyor ne şekeri şimdi içerideki adam çıkacak
-
@slimreaperr hocam bu sınavda siz kaç net yaptınız?
-
@polatalemdar 75 ama 1 sorum net değil değiştirmiş de olabilirim cevabı emin olamadım o yüzden.
-
@ilhannn00 Sizinki bir başka olmuş hocam. Daha önce 2 kez girdim mülakata ama 10 kez de girsem bekleme alanında her türlü bir gerginlik ve heyecan olacaktır eminim ortamın bir ağırlığı var baskı oluyor illaki.
-
@slimreaperr hocam siz taban puan hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
@polatalemdar Ben tahmin yapmaktan kaçınıyorum bu sınavda ekstrem bir sınav süreci oldu her anlamda alım sayısı,ilan tarihi ve sınav tarihi gibi konular tahmin yapmayı zorlaştırıyor. Umarım 70 de kalır ama ben gerçekçi bulmuyorum 70 tahminini de herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
Ara bölgedeki Cemil iyidir, mülakata dakikalar kala konuşarak rahatlatıyor insanı, moda sokuyor.
-
Kışa denk gelmesi kötü oluyor mülakat sürecinin . Bekleme alanı merdiven boşluğu çünkü soğuk oluyor millet titreyerek mülakata giriyor .
-
Mülakatlar Yenimahalle'deki eğitim binasında mı oluyor?