2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@amirim oo tescillendi de:) tesekkürler amirim
-
İdari hakimliğe çalışmaya başlamıştım, @can-mavi @Aslan-Reyiz de aralık dediğine göre kaymakamlığı da programa ekleme zamanı gelmiş demektir. Ben de sorup teyit alabilirsem paylaşacağım. Duyum paylaşan dostlara selam olsun.
-
Tesekkurler hepinize.
-
Sayı 100 gelirse hedefiniz en kötü ihtimalle 75 üstü şayet sayı 60 vs olursa kendinize 80 ve üstü net hedefi belirleyin. Sınav artık şampiyonlar ligine dönmüş durumda herkese kolaylıklar diliyorum.
-
@aslan-reyiz @amirim 25 Aralık idari hakimlik diyorlardı ikisinin aynı anda olma ihtimali var mı sizce
-
@papatyaçayı, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@aslan-reyiz @amirim 25 Aralık idari hakimlik diyorlardı ikisinin aynı anda olma ihtimali var mı sizce
Aynı gün olursa aynı saatte olmaz hocam.
-
@papatyaçayı 1 kez böyle bir şey oldu.Adli hakimlik ve kaymakamlik aynı gündü. Tekrar olur mu bilmiyorum.
-
Iki sinavida osym yapacagi icin bir koordinasyon sorunu olacagini dusunmuyorum .
-
Kaymakamlık sınavı ile ilgili bir çok kaynağı taradım özellikle mevzuat kitaplarında şunu çok rahat söyleyebilirim ki bu sınavın sefiri, duayeni Törehan Özdemir üstattır. Birçok aday da son üç sınav özellikle Törehan beyin tavsiyeleri doğrultusunda yazılı sınavı geçebildiğini belirtmiştir.
-
@amirim kendisi son 3 sınavın kaçını geçmişte duayen olmuş? bırakın bu işleri Allah için sınavı geçemeyen herkes kitap yazar olmuş bide üstüne duayen oluyor. şu şeyi yazarken utanın bari be insanların hakkına giriyoruz yanlış yönlendirerek diye. 3 yıldır bu sürecin içindeyim hersene kazanan listeden bir çok insanı tanıdığım gibi muhakak iletişimede girerim bir tane Allahın kulunun ağzından bahsettiğiniz şahsın kitabını duymadım. piyasada bu sınavı kazanan insanların çok net bir şekilde %80 ve hatta üstü bandı kaim makamdan, ahmet nohutçudan çalışıp kazanırken kalkıp böyle insanları forumlarda , sosyal medyada ön plana çıkarmaya çalışıyorsunuz . bu kadar bilgiye sahiptiyse kendisi geçseydi ya son 3 sınavı. bahsettiğiniz kişini kitabı savaş yayın evinde bile daha bugune kadar 129 defa satılmış, bu şekildemi son 3 sınavda insanlar bu sayede geçiyor? kitabı çıkaralı daha kaç yıl olduda son 3 sınavdır insanlar buna çalışıp kazanıyor? ayıptır günahtır piyasada bunca öğrenciye kazandıran onca duayen hoca varken bu şekilde kayırma yapıp insanları yanıltmanın bir manası yok .!!
[0_1631396691132_asa.png](Yükleniyor 100%)
-
-
Yanlış anlaşılmasın amacım kimseyi kötülemek falan değil emek veren herkes kıymetlidir fakat ben idare soru bankasıni pek beğenmedim soru sayısı arttırılacak diye benzer birçok soru var idari teşkilat kısmı yetersiz mahalli idare kısmı iyi sayılır idare hukuku yetersiz bence gerçek anlamda iyi bir hoca veya yazar olmak için biraz daha pişmek lazım.
-
@farukomer907, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@amirim kendisi son 3 sınavın kaçını geçmişte duayen olmuş? bırakın bu işleri Allah için sınavı geçemeyen herkes kitap yazar olmuş bide üstüne duayen oluyor. şu şeyi yazarken utanın bari be insanların hakkına giriyoruz yanlış yönlendirerek diye. 3 yıldır bu sürecin içindeyim hersene kazanan listeden bir çok insanı tanıdığım gibi muhakak iletişimede girerim bir tane Allahın kulunun ağzından bahsettiğiniz şahsın kitabını duymadım. piyasada bu sınavı kazanan insanların çok net bir şekilde %80 ve hatta üstü bandı kaim makamdan, ahmet nohutçudan çalışıp kazanırken kalkıp böyle insanları forumlarda , sosyal medyada ön plana çıkarmaya çalışıyorsunuz . bu kadar bilgiye sahiptiyse kendisi geçseydi ya son 3 sınavı. bahsettiğiniz kişini kitabı savaş yayın evinde bile daha bugune kadar 129 defa satılmış, bu şekildemi son 3 sınavda insanlar bu sayede geçiyor? kitabı çıkaralı daha kaç yıl olduda son 3 sınavdır insanlar buna çalışıp kazanıyor? ayıptır günahtır piyasada bunca öğrenciye kazandıran onca duayen hoca varken bu şekilde kayırma yapıp insanları yanıltmanın bir manası yok .!!
[0_1631396691132_asa.png](Yükleniyor 100%)
Ben Törehan Özdemir. Gerçek hesabım budur. genç arkadaşımız benim aleyhime iftira ve ithamlarda bulunduğu için kendisine zorunlu olarak cevap vermek hasıl oldu. Bir kere siz sanırım daha önce sınavı yazılıyı hiç kazanamadınız. ders çalışmaktan büyük bir buhran gecırıyorsunuz. bunu arkadasımızın üyelik profılıne girdiğinizde kendi beyanlarındna anlıyoruz. tabi kaymakamlık sınavına hazırlanmak ve kazanmak zor bir süreç sizi anlıyorum. şimdi kitaplarım hakkımda eleştiri yapabilirsiniz ama hakaret edemezsiniz. ikincisi Benim kitabımı sadece savaş yayınevi mi satıyor?
Onlarca sahaf, kitapçı, kırtasiye, yayınevi var başka kaynakları sipariş eden.
Savaşın kendi kitabı bile başka sitelerde kampanya olarak daha uyguna satılabiliyor. Senatör mevzuat kitabımın satış adedine bir bakın bir de saydığınız hocaların satış adedine. Eğer dediğiniz yoldan karşılaştırma yapmak gerekirse.
Sizin yaptığınız ayıptır hakka girmektir. Genel tahkir suçu olan hakaret, 5237 sayılı TCK’nın ikinci kitabının, ikinci kısmının, “Şerefe Karşı Suçlar” başlıklı sekizinci bölümünde
125-131. maddeler arasında düzenlenmiştir. Ben yıllardır kaymakamlık sınavına girmiyorum bile. 3 yıldır sınava girmiyorum. niye girmiyorum bilginiz var mı? ben 38 yaşındayım yaş sınırından giremiyorum. ben kendimi ispat etmişim beş kere yazılı sınavı kazanmışım.siz 6. yı kazanın. ben 6 kitap yazdım siz 7. yi yazın biz sizi eleştirelim. Kimlerin kimlerin safında olduğunu çok iyi biliyoruz. Saygılar -
@törehanozdemir burda hangi hesapların size ait olduğunu kimlere neler yazdırttığınızı gayet iyi biliyorum merak etmeyin. Önce iftiranın ne anlama geldiğini öğrenin, zira yazdığım yazıda size bir iftirada bulunmuşluğum yok, size bir hakaret etmişliğimde yok hemen öyle mazlum edebiyatı yapmanızı gerektirecek bir durum da yok, her insan gibi istediğimi eleştire bilme halkına sahibim hakaret etmediğim müddetçe bununda sizi ilgilendiren bir tarafı yok. Hem merak etmeyin sınavı kaç defa kazandığınızı kaç defa kaybettiğinizi de iyi biliyorum. Belliki herseferinde elenmekte sizi görüldüğü üzere epey tahammülsüz yapmış. Maşallah uzmanlık alanınızda olmadığı halde mevzuatları kopyala yapıştır yapıp duayen olmuşsunuz birde. Ayrıca buraya TCK dan iki madde yazınca ay çok korktum gibi birşey olacağınımı sanıyorsunuz acaba? Korkmayın size hakaret etmişliğimde yok eğer okuduğunuzu anlıyabiliyorsanız farkedersiniz. Şimdi gidip trol hesaplarınızla sosyal medyadan bol bol reklam yapabilirsiniz hadi kolay gele.
-
@farukomer907 ayrıca bu piyasayı siz mafettiniz, kitap çıkarmak isteyenler bana yazsın yardımcı olacağım diyerek neyi amaçladığınızda çokça aşikar. Olur olmadık her insana kitap çıkararak hakka girdiğinizin bile farkında olmayarak yapmaya devam edin bakalım böyle şeyler, her hakkın sorulduğu günde görüşmek dileğiyle.
-
@törehanozdemir ha şahsım içinde değil sadece, sınavı kazanmamış herhangi bir insana "sonorom soz sonovo hiç kozonomodonoz dors çoloşmokton bohron yoşoyorsonuz" gibi bir yorumda yapıp insanları küçümseyerek sağolun karakterinizide göstermiş oluyorsunuz.
-
@törehanozdemir kendinizi övmenize veya övdürmenizede gerek yok, bırakın da insanlar sizin iyi bir kitabınızın olup olmadığını söylesin. Ama görüldüğü üzere en küçük eleştiriye bile tahammülünüz yok. Ve dahada kötüsü kitabınızı çevremde alıp kullanan bir Allahın kulu memnun değil. Ha çok dilerseniz buraya teker teker attıkları mesajların ss lerinide atabilirim öyle boşa atmıyoruz biz. Bide komik olmayın senator kitabınızı karşılaştırmaya soktuğunuz adam Ahmet nohutçu ya dhahhahshsjs sınava giren insanların %80 nin kitaplarına çalıştığı adamımı geçtiğinizi idda ediyorsunuz? Daha düne kadar kitap çıkarabilmek için yanında boy gösterdiğiniz adamı?
-
@amirim Troll hesaplardan bile bu kadar ucuz güzellemelerle bu kadar net reklam yapılmaz. Sefirmiş, duayenmiş de vs vs.
-
@amirim vay amirim sana ben pek güvenemiyorum bu yayın konusunda senin yüzünden can çelik soru bankası aldım patladım o sene bütün kitapları da taramış. Zaten güzelleme yaptığı kişide hep amirimin forum paylaşımlarının görüntülerini telegram gruplarında paylaşıyor. Komik duruma düşüyorsunuz.
-
Arkadaşlar ana odak noktamız sınav duyumu ve faydasını gördüğümüz kaynaklarla ilgili bilgi paylaşımı. Kaynaklar üzeriden başlayan konu bir anda kendi aramızda yaşanan tartışmaya dönüşmemeli. Doğru yapılan işlere gölge düşüren bu konuda hassas davranmalıyız. Lütfen başlığı kendi aramızda tartışma mecrasına dönüştürmeyelim.