2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@saystowin hocam hangi hoca acaba? Ahmet Nohutçu hoca da aralık ayında olacağını söylemiş diye duydum ben de.
-
@aslıhannn yeni mi söylemiş
-
@sim evet yeni dönem kursunda. Umarim doğrudur.
-
@aslıhannn Ahmet Nohutcu hoca temmuz sınavı ilanı geldikten sonra Aralık ayinda sınav olacağını söylemişti.Yeni dönem derslerini bilmiyorum.
Aralık ayinda gündemden düştüğünü ise başka bir hoca söylemiş hocam -
@saystowin Teşekkürler hocam. Ben Ahmet hocayı tutuyorum
-
@can-mavi hocam valiler kararnamesi bu haftaiçi yayımlanır mı acaba?
-
@saystowin, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@aslıhannn Ahmet Nohutcu hoca temmuz sınavı ilanı geldikten sonra Aralık ayinda sınav olacağını söylemişti.Yeni dönem derslerini bilmiyorum.
Aralık ayinda gündemden düştüğünü ise başka bir hoca söylemiş hocamAhmet hoca diosa vardir bi bildigi
-
Aralık sınavı yattı mı yani
-
@tugcelim niye boyle bir cikarimda bulunduz, olmayacagina dair net bir gelisme yok.
-
@maiyetmemuru Bende yattı mı dedim oldu bitti demedim , konuşulanlardan böyle anladım sadece
-
-
Geçen sene girdiğimizde bayan kazanma rekoru kırıldı bu sene ne kadar az şans işte....mulakatlar bu kadar erken açıklandıysa sınav erken olabilirmiki
-
@herseye-rağmen geçen sene nasıldı süreç
-
@herseye-rağmen geçen yıl kaç kadın kazanmıştı? Bu yıl 46 gibi saydım ben
-
@kaymakam-hanim-0 en son 14 kadın almışlar sınavı yüksek olan kadınları mı aldılar acaba
-
@gökçe-ç mülakata kalan sayı kaçtı acaba
-
@kaymakam-hanim-0 bu seneyi bilmiyorum genelde 25 50 arasında değişiyormuş şansa kalmış bir durum
-
@kaymakam-hanim-0 ben saymadım hocam kazanmayınca üşendim saymaya :)bir arkadaş 20 kusur birsey yazmis ona istinaden dedim geçen sene 46 bayan kazandı 14 alındı
-
@herseye-rağmen siz kaçıncı sıradaydınız
-
Muhtemel gelecek sınav için İstanbul içinde çalışma arkadaşı arıyorum. iletişime geçebilirsiniz.