2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@tugcelim Burada verilen duyumların hepsinin birden boş çıktığını hiç görmedim.
-
@can-mavi hocam yokmudur bir gelisme
-
Hakimlik mülakatı bekleyenlere bir duyum aktarayim: çok çok yüksek ihtimalle bu hafta mülakat sonucları açıklanacak, ufak bir ihtimal de olsa haftaya sarkma ihtimali var ...
-
@can-mavi hocam kaymakamlik hakkında duyum var mı son olarak değişen bir şey
-
@iibf en son paylastigin şeyden sonra olumlu olumsuz bir şey duymadım maalesef
-
@can-mavi tamam hocam sağ olun
-
Sınav ne zaman olursa olsun arkadaşlar Aralık yada Mart Nisan başta bende çok takip ediyordum ama şimdi bir kursla beraber sürece dahil oldum doğrusu bu yola yeniden baş koymak beni çok heyecanlandırdı burda bizlere duyum veren fikir veren öneri veren herkese çok teşekkür ediyorum hayalimizi bizimle paylaşıp hep canlı tuttukları için bu ortamı
-
Açıkçası Aralık ayı bana matematiksel olarak saçma geliyor. Mülakata girecek dostlarımızın daha mülakat tarihleri bile belli değil. Aralıkta sınav için kasım başında en geç ilan gelmesi gerekli. Bu insanların mülakat tarihleri bile belli değil diyelim bu hafta tarihler belli oldu. Haftaya mülakat yapalım demeyecekler herhalde. Eylül sonuna anca başlar. Günde 40 kişi alıyorlar 470 küsür kişi zaten 12 gün mülakat sürecek. Geldik Ekimin ortalarına. 15 günde mülakat açıkladıklarını gören duyan var mı bugüne kadar. O da en iyi ihtimal 3 hafta 1 ay sürece. Kasımın 1. veya 2. haftası kazananlar belirlenir gibi. Direkt o hafta ilan gelmesi gerekli. Yani alelacele tekrar sınav açmanın mantığını da anlamadım zaten. Açık var diyorlar. Peki bu açık bugün mü oluştu zaten yıllardır olan bir şeydi. O yüzden bana mart-nisan gibi sınav olabilme ihtimali daha mantıklı geliyor. Tabii bakanlık açıklar mülakatları 2-3 güne tekrar ilan açar ona bir şey diyemem
-
@aslanturbey 2021 sınavı için daha kasım 2020'de yaz aylarında olacağı konuşulmaya başlanmıştı. Tabii aksi yönde de birçok şey söylendi. Yaz ayında sınav mı olurmuş, mezunlar ne olacak, millet tatilde falan... Biz bir sürü mantıklı çıkarım yapabiliriz ama bakanlık isteyince yapar.
-
@aslanturbey Aralık ayına hazırlıklı olmakta fayda var her şey olabilir
-
@azizcemal hocam ben olayın matematiksel boyutunu ele aldım farkındaysan. Mülakatlar açıklanır hemen o hafta ilan gelmesi gerekli aralık ayının sonuna sınavın olabilmesi için
-
@aslanturbey, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@azizcemal hocam ben olayın matematiksel boyutunu ele aldım farkındaysan. Mülakatlar açıklanır hemen o hafta ilan gelmesi gerekli aralık ayının sonuna sınavın olabilmesi için
İlan gelmesi için mülakatın açıklanmasına gerek yok
-
@amirim sizce Aralık'ta sınav olur mu?
-
@sim, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@amirim sizce Aralık'ta sınav olur mu?
Bence heran herşey olabilir. )
-
Bence de herşey olabilir.Ama bende Aralık 'ta olacağı hissi var.
-
2020 sınavı mülakatları zamanında 2021 yılı için sınav hazırlığı yapıldığı ve ihtiyacın şiddetli olduğu söyleniyordu ve söylenildiği gibi sürpriz bir şekilde temmuz ayında sınav yapıldı ve alım 110 kişi gibi nispeten yüksek bir sayı oldu ancak bu durumda bile ilan, mülakatların açıklanmasından 3 ay sonra geldi. Mülakatlar açıklanmadan yeni ilana çıkılmasını gerektirecek bir ihtiyaç olsa alım daha fazla olurdu. Bakanlık 4-5 ayın muhasebesini yapamıyor mu? Mülakatlar açıklanmadan ilan falan gelmez. Buna dair bir mevzuat hükmü olmasına gerek yok, birtakım teamüller vardır ve uygulanır. Mülakata girecek adam yeni ilan için gidip bir dünya para mı yatırsın? Belki kazanacak. Ben Aralık ayında bir sınav olmasını imkan dahilinde görmüyorum ama benimki şahsi görüş. Adaylar her daim ilk haftasonu sınav olacakmış gibi hazırlanmalıdır. O yüzden duyumcu arkadaşların öngördüğü gibi tedbiren aralık ayına hazırlayın kendinizi ancak aralıkta sınav gelmezse de niye gelmedi demeyin. Duyumculara lafım yok bu arada, duyumcular adayların heyecanını diri tutuyor. Ben sadece görüşümü belirteyim dedim.
-
@kethüda yakın zamanda gerçeklesek bazı durumlar var ;
- Valiler kararnamesi çıkacak, ve vali yardımcılarında azalma olacak
2.bir-çok kaymakam vali yardımcısı olacak (kararnamede yazmasa bile)
- Açığa alma , ihraç gibi hususlar ile kadro açığı artacak
-
Çalışın arkadaşlar, geçen yıl kaymakamlık başlığında, 2021 yılında yaz aylarında sınav var denildiğinde birçok insan hayal görmeyin yazıyodu. Bu yıl da aynı durum söz konusu. Velev ki sınav aralıkta olmasın, yine de bence şimdiden çalışmaya başlamak gerek. Sınava çalışmaya başlamak için ilan gelmesini beklemenin sonucunu birçok arkadaşımız acı bir şekilde tecrübe etti, bu tecrübeyi tekrar yaşamamak adına vakit kaybetmeden başlamak gerek.
-
@mülki, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
be etti, bu tecrübeyi tek
aynen öyle dostum, çok yüksek ihtimal aralık ayında, hadi bütün olumsuzluklar arka arkaya gelsin ve aralıkta sınav olmadı diyelim, sarkacağı en fazla ocak - şubat
-
@can-mavi Kesinlikle, mülakatların da çok uzayacağını düşünmüyorum bu sebeple, eylül sonu gibi başlayıp ekim bitmeden açıklayabilirler. Sınav konusunda da İnşallah fikriniz değişmiştir üstat