2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@mülki haala aynı dostum, artık girmeyi düşünmüyorum, Allah büyük kendimde sınava girebilecek motivasyonu bulabilirsem ancak kararım o zaman değişebilir, düşüncen için teşekkür ederim.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@mülki, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
be etti, bu tecrübeyi tek
aynen öyle dostum, çok yüksek ihtimal aralık ayında, hadi bütün olumsuzluklar arka arkaya gelsin ve aralıkta sınav olmadı diyelim, sarkacağı en fazla ocak - şubat
Tesekkurler hocam
-
@amirim ilan mülakat açıklanmadan gelebilir mi tabii gelebilir . Peki bu hiç olmuş mu ? Olmamış. Ben sadece Aralık ayının alelacele olacağını vurguladım. Yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl koronadan ötürü hakimlik mülakatları çok uzamıştı. Mülakat açıklandıktan 1 hafta sonra tekrar ilan gelmişti herhalde hatırlayan varsa düzeltebilir
-
@can-mavi mayıs 2021 tarihinde Levent Ersin ülkede 400 ilçeye vekaleten bakıldığını , 400 ilçenin kaymakamsız olduğunu söylemişti. Yani dediğiniz durumlar 1 haftada oluşmadı. Hatta bu konuşmayı yaparken temmuz ilanı daha gelmemişti ve yıl sonuna doğru 1 sınav daha olabilir demişti. Ama ben bakanlığın bu eksikliği çokta problem ettiğini düşünmüyorum. Etse zaten 110 değil 150 kişilik ilana çıkardı mesela. 150 çıkınca ne değişiyor ki baraj hadi 1 puan aşağı insin en fazla öyle liyakatlık bir problem de oluşmaz. Bunları neden söyledim yani 20 kişi örnek veriyorum vali olmuş bu demek oluyor ki sınav olacak buradan yola çıkmak doğru değil zaten 300-400 kişilik açık olduğunu söylüyorlar. Levent hoca da en geç mart nisan bandında demişti ben de bakanlığın işi aceleye getirmeyip aralık sonu gibi ilan şubat mart bandında sınav olabilir diyorum. Duyum değil sadece mantık
-
@aslanturbey dostum, zaten hiçbir duyumun kesinliği yok, bakanlıkta bugün bir şey planlanır, 1 gün sonra o planlanan bir müddet askıya alınır, bunlar olağan şeyler... hee benim aralık ayında planlanıyor dememin sebebi 3 farklı yerden (3ü de bakanlık) aralık ayında yapılması düşünülüyor diye duymuş olmam, (2 si 100-110 bir tanesi 60)... bu demek değil ki sınav kesin aralık ayında olacak.. ancak planlama 10 gün öncesine kadar bu şekildeydi, son 10 günde herhangi bir değişiklik oldumu bilgim de yok haberim de yok..
-
@aslanturbey örneğin senin düşüncene göre 2021 sınavı da yıl sonuna doğru ve 60 kişi olacaktı.. ama sınav temmuz ayında ve 110 kişi oldu.. demek istediğim bu işte .
-
forumu okuyan arkadaşlara bir hatırlatma yapmak isterim:
burada paylaştığım duyumların tabiki kesinliği yok, bakanlık da yazı ile resmiyete dökülmeden hiçbir şeyin de kesinliği olmaz.. evet protokol yapılmadan önce öğrenilebilir ki öğrendiğimi duyduğumu burada da paylaşıyorum.. aralık ayında yüksek ihtimalle sınav olacak diye paylaşmamın sebebi 3 farklı kaynaktan doğrudan duymuş olmamdan kaynaklanıyor.. plan değişir eder tabiki duyum suya düşer.. ancak bilmenizi isterim ki burada paylaştığım hiçbir şey uydurma değildir, tahmin olarak paylaştıklarımın başına tahmin diye yazıyorum zaten.. inanıp inanmamak buna göre plan yapıp yapmamak sizin herkesin kendi elinde.. planını buna göre yapmak isteyen yapar, yapmak istemeyen galeye almaz, hatta bir iki kişinin dediği gibi bizi ''umut taciri (!) '' olarak gören varsa okumak zorunda bile değil, profile girip sağ üstteki 3 noktaya tıklayıp kişiyi engelle tuşu var, oradan beni engelleyebilir. diyebileceğim, kendimi ifade edebileceğim başka da bir şey yok -
@can-mavi bir şey diyeceğim 2021 sınavı açıklanmadan birkaç gün önce siz henüz listelerin bakanlığa dahi ulaşmadığı duyumunu almamış mıydınız?
-
@kaymakam-hanim-0 evet, ondan sonraki gün de 'erken açıklanacağını, hafta içi açıklanmasının beklendiğini' yazmıştım ve 1 gün sonra da açıklanmıştı, hatta ösym listeleri sonucu açıkladıktan sonra bakanlığa gönderdi .
-
@kaymakam-hanim-0 '' Bakanlığa bugüne kadar gelen hiçbir resmi/gayri resmi liste vs yokmuş, ancak kesin olmamakla birlikte bu haftaiçi açıklanması bekleniyormuş
(1.ağızdan duyumum.)''
3 ağustostaki paylaşımımı kopyaladım yukarıya, 4 ağustosta da açıklandı zaten.. takvime göre 12 ağustosta açıklanacaktı.. -
@kaymakam-hanim-0 birini suçlamadan önce o kişinin geçmiş iletilerine bakın ki yanılgıya düşmeyin.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@kaymakam-hanim-0 evet, ondan sonraki gün de 'erken açıklanacağını, hafta içi açıklanmasının beklendiğini' yazmıştım ve 1 gün sonra da açıklanmıştı, hatta ösym listeleri sonucu açıkladıktan sonra bakanlığa gönderdi .
hatta bir önceki paylaştığım iletiden de anlaşılacağı gibi, aynı ileti içerisinde paylaşmışım.. kaldı ki erken açıklandığından dolayı özeym listeleri bakanlığa sonucu açıkladıktan sonra gönderdi.
-
İnsanlar bu foruma ya da bu başlığa niçin geliyorlar? Tabi ki sınav tarihi, alım sayısı vb. duyum var mı diye geliyorlar. Duyumcular bilgi paylaşınca da linç etmeye başlıyorlar. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
-
Adi ustunde duyum , net duyum alabilecekler buraya ugramasin , duyuma yorum yapmak nedir simdi biri dese 2 hafta sonra sinav var onu lincle, ama kendini kabul ettirmis makul olabilecek duyum arkadaslara olumsuz konusmanin mantigi nedir ? Duyum cikar cikmaz her an her sey degisebilir.
-
Mülakat tarihleriyle alakalı bilgisi olan var mı dostlar
-
@piyemonte ben kimi suçladım? Soru soramıyor muyuz?
-
@can-mavi sorumun muhatabı da direkt siz değildiniz aslında. Belki bilgiyi paylaşan kişi konuya vakıf değildir ve yanlış veriyordur diye düşünüyorum. Gerçi sonraki paylaşımlarınızı görmemiştim. Her neyse, erken başlamak her halükarda iyidir, ama çok erken başlamak iyi değil bence. Son ve en önemli turda sıkılma geliyor. Ona göre planlama yapmasını tavsiye ederim çalışacak arkadaşlara. Teşekkürler cevabınız için
-
Firtina oncesi sessizlik mi
-
Online kursa giden arkadaşımın hocası Aralık ayı sınavının gündemden düştüğünü ve çok zayıf ihtimal olduğunu söylemiş.
Umarım doğru değildir. -
@saystowin gündemlerine girmemiş hiç zaten.