2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Sinav tarihi icin netlik kazandiracak bi duyumu olan arkadas yok mu ?
-
@108-Dönem sen de dönem dönem gidiyon dönem dönem geliyon ayrılamayan manitalar gibisin. Bi karar ver geliyorsun trip atıyorsun sonra gidiyorsun. Senden deli gibi duyum duyum mu diyoruz ne yapıyoruz lütfen kimse sana kızmıyor da bir şey de demiyor duyumlara inanan varsa zaten bu sınava da girmesin kandırılıp kandırılıp imza atıp durur. İster aralıkta olsun ister temmuzda inanın fark etmiyor çalışacak adam çalışıyor zaten. Kişi sayısı 60 olsa ne olacak 100 olsa ne olacak kazanmak isteyen her türlü kazanmak için çabalar zaten çok abartıyorsunuz ölüm kalım olan yer sınavı geçememek mülakatı geçememek yok beni linçlediniz yok bana şöyle dediniz yok duydum söylemem söyler giderim birisi çıkıyo duyum yok mu duyumcu istiyorsunuz duyum geliyor inanıyorsunuz %99 yanlış çıkıyor ağlıyorsunuz.
-
ÖSYM takviminde aralık ayı boş. Temmuzdaki sınav için de ÖSYM ile anlaşılamadı dendi ama yapıldı. Mart-Nisan ayı bana sallama bir tarih olarak geliyor.
-
Arkadaşlar hiçbir duyuma dayanarak söylemiyorum bunu, mantıken Aralık ayında sınav olma ihtimali yok. Ekim ayında mülakatlar başlayacak büyük iltimalle ve sonuçlar zaten muhtemelen Aralık ayında açıklanır. En erken Kasım sonu... Mülakat sonuçları açıklanmadan yeni ilana çıkılması pek mümkün değil. İlan ile sınav arasında 1,5 - 2 ay oynuyor, aralıkta nasıl sınav olsun ki?
-
Arkadaşlar aralık tarihini verenler yıllardır bu forumda duyumlarını bizlerle paylaşan ve hemen hemen aldıkları tüm bilgiler doğru çıkan kişiler. Bu sebepten ötürü o insanların paylaşımlarını dikkate alıyoruz. Bizle bir şey paylaşmak zorunda değiller. Sonuçta onlar da bu sınava hazırlanıyorlar ve bize söylediklerinde doğal olarak hemen çalışmaları arttırıp adamlara rakip oluyoruz. Art niyetli olsalar neden paylaşsınlar ? Her duyumcuyu dikkate almıyoruz, aldığımız kişiler de belli. Hemen aforoz etmeye çok meraklıyız. Bırakalım adamlar duyumlarını bir daha teyit etsinler.
-
@108-dönem hakimlik mulakatlari icinde bu hafta aciklanacak diyordun,,bence susman isabet olmuş,
-
Dostlar burada duyum paylaşanlar kadar duyumcuları linçleyenlerde sorumlu kimse kusura bakmasın. Ben geçen farklı bir konuda sağlam bir duyum aldım paylaşayım dedim başıma gelmeyen kalmadı. Trolleri ayrı tutuyorum tabi ama burada güvenilirliğini kanıtlamış insanlar var bunu kabul edelim. Ayrıca sonuçta adı üstünde "DUYUM". Güvenilir kişilerin duyumlarını almak isteyen alsın almak istemeyen insanları engellemeye çalışıp kendilerini yormasınlar zaten bu konuda forum görevlileri var. Biz de epeydir çoğu şeye şahit olduk ama kimseyi yanlış duyum verdi diye linçlemedik. Doğru çıkan duyumculara da helel olsun dedik. Kendinizi yıpratmayın.
-
Arkadaşlar bazı özel sebeplerden dolayı sınava giremiyorum. Düşünen olursa set halinde ve farklı kategorilerde kaymakamlık kaynakları elimde var. Özelden benimle iletişime geçebilirsiniz.
-
@108-Dönem arkadaşı linçliyoruz biraz ama geçen sene hatırladığım kadarıyla 18 Ekim diyen ilklerdendi herhalde durumlarının iyi olduğunu düşünüyorum tabi diğer arkadaşlarda öyle can mavi amirim.. gibi biz Aralık ayına hazır olalım da..
-
Hergün farklı bir duyum , hangisine inanacağımızı şaşırdık
-
@can-mavi hocam son gelismeler nedir ? En guvenilir sizi gordum forumda size sormak istedim
-
@maiyetmemuru, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@can-mavi hocam son gelismeler nedir ? En guvenilir sizi gordum forumda size sormak istedim
1 ay önce de aynı şeyi duydum, en son 1 hafta önce de aynı şeyi duydum..
yıl sonunda sınav olacağını, kadro işi halledilebilirse 110, halledilemezse daha az kişi olacağını duydum
son 1 haftada işler değişmiş midir bir bilgim yok
Teyit edebilirsem tekrar yazacağıma şüpheniz olmasın
-
@can-mavi eyvallah kardesim .
-
@tugcelim Duyum olması güzeldir. Hiç yaprak kımıldamasa nasıl motive olacak çalışanlar
-
Son 10 günlük muammanın sebebi; planlaması yapılan valiler kararnamesinin afetler sebebiyle gecikmiş olmasından kaynaklanıyor, valiler kararnamesi çok yakın zamanda yayınlanacak , hemen akabinde sınav çalışmalarına başlanacak. Son 1 haftaki muammanın nedeni bu.. Yeni sınav konusunda 1 hafta önceki duyumundan sonra bir şey duymadım.. sinav icin (sayinin belirlenmesi amaciyla) kararnamenin beklendiğini ise yeni öğrendim .
-
@can-mavi merhaba yani sadece sayıda belirsizlik var.sınav tarihinde belirsizlik yok gibi doğru mu anladım?
-
@sim bana soylenenden anladığım, kararname yayınlanınca sınav çalışmalarına yogunlasacaklarmis diye anladım.. 1 hafta önce duyduğumdan sonra bir şey duymadım.. Son 1 haftada değişiklik var mı yok mu bilmiyorum, ama şuan için beklenen valiler kararnamesi
-
@can-mavi anladım. teşekkür ederim.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@sim bana soylenenden anladığım, kararname yayınlanınca sınav çalışmalarına yogunlasacaklarmis diye anladım.. 1 hafta önce duyduğumdan sonra bir şey duymadım.. Son 1 haftada değişiklik var mı yok mu bilmiyorum, ama şuan için beklenen valiler kararnamesi
O zaman kararnameden sonra daha belirgin bir hal alacak sinav konusu ?.
-
@azizcemal Hocam gercek olmadigini ögrenince hayal kırıklığı oluyor ama