2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Onu bunu bırakalım da arkadaşlar, şimdi Şubat mı Aralık mı? Duyumları olanları burda toplayalım mı ?
-
@cevatcobanli444 2022 sonbahar
-
@arz-şoku hocam bu bilgiyi yazmaniza gerek yok , her yil sonbaharda zaten yapiliyor.Bizim icin onemli olan aralik ayinda bu yila ozgu ikinci bir sinav gelecek mi ? Yoksa her halukarda 2022 sonbaharda sinav gelecektir.Hic bir duyumum ve bilgim olmamasina ragmen tahmininizi teyit edebilirim.
-
@cevatcobanli444, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Onu bunu bırakalım da arkadaşlar, şimdi Şubat mı Aralık mı? Duyumları olanları burda toplayalım mı ?
Katiliyorum bu forumun birincil islevi sinavlarla ilgili onceden bir tarih tespiti yapmak.
-
@estergon-kalesi amirim acaba torehan ozdemir olmasın
-
@marjinalmaliyt57 bilemiyorum o kadarını ama ortak bir payda da buluştukları kesin.
-
@görünmez-el can çelik benim görselimi paylaşmana gerek yok telegram hesaplarında hakkını helal etmiyorsun etme ben para verdim aldım elestirimi de yaparım sanki bedava vermiş hakkını helal etmiyor. Gerçekten acayip insanlarsınız.
-
Arkadaşlar merhaba, bu kitap meselesine bence haddinden fazla önem gösteriyoruz. Ben 6 yildir bu sinava giriyorum ve iki kere 80 civari puan aldim, bu yil da ayni sekilde mülakata kaldim. Forumda beni yakindan taniyan arkadaslarin da bildiği üzere, bu sene ben kitap almadan hazırlandım, hem alacağım setlere çalışacak vaktim yoktu, hem de kitaplara para vermekten bıktım. Elimde 2019 ya da 2020 basım bi yiğit yilmaz soru bankasi vardi onu cozebildim, biraz da deneme çözüp girdim, yetti de arttı bile. Zaten açın bakin kaynaklari, sorular hep birbirine benziyor. Bu kitaplar büyülü falan değil, bi anda seviyenizi yukseltmez. Once kararnameleri, paylaşılan kanunlari kendinizce ozetleyerek ya da ozetlenmis hallerini ozumseyerek bi okuyun, ondan sonra ne cozerseniz cozun insallah basarili olursunuz
-
Merhaba dostlar, 74,25 ile 110.dönem nasip olmadı. Tekrar toparlanmak zor oldu ama bugün itibariyle 111.dönem sürecine giriyorum, emek veren tüm dostların süreç sonunda yüzünün gülmesi dileğiyle
-
Sınavın Aralık'ta olma ihtimalinin yüksek olduğunu paylaşan kıymetli üstatlar, aksi bir gelişme yok değil mi? Hala aynı fikirdesinizdir inşallah
-
-
@görünmez-el konuyu uzatmak istediğimden değil ama söylemeden edemeyeceğim. Bu yıl mevzuat.gov yanında birincil kaynağım Can Çelik- Ritüeldi. Ve mülakata kaldım.
-
@kaymakam-hanim-0 ben konu anlatımına çalışmadım sadece soru bankası aldım 2019 yılıydı memnun kalmadım onu söyledim. Maalesef hep şakşakçılığa alışmışız eleştiri gelince değişik tiplere giren insanlar var. Yoksa ritüel olsun başka kaynaklar olsun umrumda bile değil hiçbiri ben sonuca bakar elestirimi yaparım.
-
@görünmez-el Ritüel zaten soru bankasından bahsediyorum ben de. Parasını verdim istediğim şekilde yorum yaparım diyorsunuz, ben de yorum yaptım. Piyasadaki diğer kaynakların hepsini de aldım, yermek yerine verim aldığım kaynağı söylemek istedim. Belki çalışacak arkadaşlara faydası dokunur diye. Bu yıl da birçok soruyu tutturdu, bizzat şahit olduğum, verim aldığım kitaba “çöp” demenizi, bir de bunu “parasını verdim istediğim gibi eleştiririm” kisvesi altında yapmanızı içim almadı. Şakşakçı vs bunlar ne lümpen tabirler. Talibi olduğunuz mesleğe yaraşır bir dil kullanmanızı öneririm. Kolay gelsin
-
@kaymakam-hanim-0 birilerinin avukatları yine piyasada . hayırdır ne zamandan beri insanların bir kitabı eleştirmesi başkalarını rahatsız eder oldu ? bur da onlarca kitaba laf edilirken şu bir kaç kişinin kitabına laf atıldığı zaman neden hemen birileri ortaya atılıyor? ay unuttum doğru ya çünkü kendilerinin bur da onlarca hesabı var hepsi de farklı biri gibi davranıyor çünkü. adama göre kitap çöpse çöptür. onun gözünde şakşakçı ise bu adamlar şakşakçıdır bu sizi neden bu kadar alakadar ediyor? adam parasını verip birşey aldıysa küfür etmediği ve yalan beyanda bulunmadığı müddetçe bir kitabı istediği gibi eleştirir. beyefendiler bide kitaplarına eleştiri gelince çocuk gibi telegram guruplarında milletin arkasından hakkımı helal etmiyorum diyormuş , ne kadar komiksiniz. EĞER OKUYORSANIZ BAKIN YİNE DİYORUM SİZ VE AVANELER GURUBUNUZ ÇOK KOMİKSİNİZ. ELEŞTİRMEK HER İNSANIN HAKKI NE ZAMANDAN BERİ BİR ELEŞTİRİNİN ARDINDAN HAK HELAL EDİLLMEZ OLDU. KOMİK OLMAYIN BU KADAR. bu adamlar eleştirildiğinde şu gurubu kilitli hale getiren arkadaş senin de ne olduğun belli oldu. bu kadar avane ile aynı ortamda kalınmaz . @paretooptimal silermisiniz hesabımı .
-
@farukomer907 mülakata kaldım diyorum ne fake hesabı, ne avanesi siz iyi misiniz?
-
@kaymakam-hanim-0 siz benim muhatabım değilsiniz. Benim yazdıklarımda ne var istediğiniz kitabı alın çalışın benim hakkımda yorum yapmayın işinize bakın
-
@görünmez-el ayrıca yorum yaparken kırıcı olmuş olabilirim bununda söylenme biçimi var bunun için yazdıklarıma bakmanıza gerek yok yanlış yaptığımızda özür dilemesini de biliriz kompleksli değiliz bazıları gibi.
-
@paretowilfredo - @Antimülakat
dostlar, artık bir müdahale edin rica ediyorum, başlık iyi yine çığırından çıktı, şurada birkaç bir şey okuyalım yazalım diye giriyoruz, bir sürü tartışma kavga... geçen gün biri bir şey paylaşıyor, ardından aynı gün birileri konu ile ilgili olmayan bir yazarı savunup diğer yazarı kötülüyor... bu böyle sürüp devam ediyor.... sonra biri birine avane diyor diğeri başka bir şey.. her yazarın inst. veya teleg. grubu var, gitsin kim kime ne yazacaksa orada yazsın, başka bir yerden yazılanlara buradan cevap vermek nedir..
kitap önerisi isteyen kişilere de tavsiyem her yazarın sosyal medya hesabına 'neden sizin kitabınızı alayım' diye sorup araştırma yapıp öyle alın. burada mahlasların ardından kitap önerisi / tavsiyesi almayın. kimin kimle dersi varsa gitsin bire bir ona yazsın, ister buradaki mesajdan, ister inst. veya teleg.dan.. ama sayfalar dolusu tartışma okumak istemiyoruz. buraya yazmayan bir A yazarının savunucuları, yine burada yazmayan bir B yazarını kötülüyor ya da tersi.. sıkıldık artık. -
@can-mavi merhaba sizin duyumlarınızda bir değişiklik var mı?