2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
2021 kpss sonrası sınavlar başlığında '25 Aralık 2021 hakimlik olarak paylasmistim' 1 gün yanılma ile doğru tahmin ettik ins kaymakamlik da doğru çıkar
-
@aslan-reyiz inşallah üstat. Allah razı olsun sizlerden. Gerçekten umudumuzu diri tutuyorsunuz.
-
@aslan-reyiz 2 güne yayılması yine birden fazla il olacağını mı gösteriyor? tek il iki gün gerçekten bu insanlara zulüm olur
-
Hakimlik girdi takvime.Kaymakamligin da girmesi gerekmez miydi şimdiye dek?Bir de 18 Aralık için konuşuluyorsa tarih.
-
Son durum nedir bi toparlayalim mi ? Bilgisi olan arkadaslar ?
-
@l-université genelde 1.5-2 ay önceden giriyor. Söz konusu tarihlerde yapılacaksa daha zamanı var.
-
Arkadaslar konu anlatım için önerileriniz nelerdir. Themis, Ahmet nohutçunun müktesebat, Kaim makam kitapları var yardımcı olabilir misiniz ?
-
Yaprak kimildamiyor?
-
Sınav hakkında duyum güncellemesi yapabilecek herkes gitti. Mart- Nisan ayından önce sınav olmayacağı duyumunu aldım ama çok sağlam bi kaynak değil
-
@cevatcobanli444 Bi aslan reyiz üstat kaldı:) insallah o burdan bize bilgi vermeye devam eder. Bir de sanırım canmavi üstadın twitter hesabı vardı twitter kullanan arkadaşlar arada bir sorabilip bizi de burdan bilgilendirirlerse çok güzel olur
-
@aslıhannn çok dedik bilgi, duyum paylaşan insanlara laf etmeyin diye. Oturup beklesinler şimdi. Bir şey bilen de paylaşmaz artık kolay kolay.
Olan kurunun yanında yanan yaşa oldu. -
bu ülkede hep bir tartışma havası var. kimse tartışılarak sorunların çözülemeyeceğini anlayamıyor.
-
@aslıhannn arslan reyiz sagolsun ozelden sordugumda yanitlamisti bende sizlere aktarayim aralik duyumunun devam ettigini muhtemelen sarkma olmayacagi yonunde demisti.kendisine bir kaz daha tesekkur ediyorum bizleri bilgilendirdigi icin.
-
@maiyetmemuru Teşekkürler hocam
-
@maiyetmemuru teşekkür ederim
-
Benimde duyumum aralik ocak gibi olacagi yonunde.yasa takilanlar dusunulurse yilbasinda once muhtemel gibi duruyor. Ben basladim sahsi gorusum duyumlar aralikta olgunlasti gibi insallah sinavi gecip mulakata kalanlar sayfasinda konusmaya devam ederiz herkese iyi calismlar ,basarilar .
-
Bu akşamüzeri gelen yeni duyuma göre Mart'a kadar sınav planlanmıyormuş. İnşallah doğru değildir.
-
@cevatcobanli444 ben de öyle duydum yaklaşık bir ay önce
-
@cevatcobanli444 Gecen gun de mulakat tarihlerini aralikta sinav olmayacağına yormustunuz , sağlam olmayan ileri tarihli duyumları da paylasiyorsunuz. Aralikta sinav olmasini istemiyorsunuz sanirim hocam
-
@aslıhannn pardon hakimlik sınav tarihlerini