2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Mülakata giren bi kaç arkadaşın bakanlıkta mülakat esnasında aldığı haberlere göre Aralık ayı için henüz somut bir çalışma ve planlama yokmuş. Şahsi fikrime göre durum böyleyse bu sinav şubat martı bulur gibi.
-
sahsi kanaatim , olursa aralikta olur olmazsa seneye sombahara kalir onceden subat mart gibi sinav yapildimi bilmiyorum ama o tarihlerde kolay kolay sinav olmaz. Bu yil planlanan iki alim diye duymustum , temmuzdaki soru iptali ve ek mulakattan dolayi temmuza kaldi normalde mayis gibi planlaniyordu, benim icin su an hangi tarihte olacagi cok onemli degil ama ,forumdaki guvenilir kisilerin aciklamalari ve benim kendi dusunceme gore Aralikta olacaktir muhtemelen,mulakat sonuclari aciklansin o zaman daha net bir halede gelir.
-
@maiyetmemuru 2015 sinavi 28 martta yapılmıştı. 2019 yılında osym şubat ayında sayistay sınavını da yaptı. Yani o tarihlerde sınav yapılabilir ve bahsedildigi gibi ihtiyaç varsa da muhtemelen şubat mart civarı bi sınav daha gelebilir.
-
@ayraan anladim hocam ama aralik ta olmamasi icin hic bir engel gozukmuyor su anda araliga gore plan yapip olmazsa subat mart gibi gelirse bonus sure olur .
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@sim hayır değişiklik yok, çok büyük bir ihtimalle aralık, olumsuzluklar üst üste geldi diyelim sarkacağı en fazla ocak veya şubat.
Hocam aradA bir gel yaz
-
@can-mavi üstadın duyumuna gerçekten saygı duyuyorum, her zaman bize çok güzel bilgiler verdi. Ancak birkaç gündür gelen duyumlar 2022 martına kadar sınav olmayacağı yönünde.
Ben sınavın olmasını istiyorum çünkü şu an çalışıp çalışmama konusunda arada kaldım. Eğer Aralık'ta olacaksa hemen başlayacağım. Ekim ortasına kadar ilan gelmezse, ki 15-20 gün kaldı, o zaman bikaş ay erteleyeceğim. Bu yüzden hemen sınavın gelmesi çok iyi olacak benim açımdan. Ancak zor görünüyor. -
@cevatcobanli444 arslan reyiz daha 2 gun once yazdi aralik duyumu devam ettigine dair ve benim kendi duyumumda ocagin basi veya max sonu sinav olacagi yonde, duyumuma guveniyorum
-
Tum bilgileri harmanladigimda Ekim sonu Kasim Basi Sinav osym takvimine girer. Olasi girmeyedebilir.Herkese iyi calismalar
-
@lallanaa hocam sizin duyumunuz nedir? Aralık dönemiyle ilgili hiç Bi çalışma olmadıgı na dair duyumlar geliyor
-
@cevatcobanli444 o yönde duyumlar malesef yeni duyumu olan varsa paylaşsın
-
@mülki hocam sizin duyumlar ne yonde ?
-
@sessessc Her yıl aynı tartışmaları yaşıyoruz bazen bizden kaynaklanmayan anlık kararlar oluyor ve bir anda tüm planlar erteleniyor. Bir süre daha beklemekte fayda var.
-
@lallanaa sagolun hocam size güveniyorum daha önce dedikleriniz hep çıktı ama bu sefer muğlaksınız biraz
-
Arkadaşlar pareto üstat twitterde bi tablo paylaşmış gelmesi muhtemel ilanları mavi tabloda göstermiş sanırım ve icerisinde kaymakamlık yok. twitteri olan arkadaşlar fazlasını biliyorsa aydınlatabilirler mi
-
@aslıhannn 3 tablo yapmis 1.tablo muhtemel gelecek 2.tablo onemli duyum 3.tablo net bir sey yok gibisinden, kaymakamlik 2 .tablo 60 kisi yazmia
-
@maiyetmemuru Teşekkür ederim hocam
-
@aslıhannn tamamen sahsi gorusum ama tecrubelerim aralik ayinda olacak;)
-
@maiyetmemuru inşallah hocam
-
@aslıhannn Aralık duyumuna Teşekkür, Mart duyumuna Sitem
-
Elbette her duyum onemli ,subat martda da olabilir sinav ama ben aralikciyim mulakat sonuclari aciklansin ak ile kara o zaman belli olur.