2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@estergon-kalesi burda bir cok arkadas mart nisan dedi kimseye sitem etmedim sadece bir arkadaş dikkatimi çekmişti o kadar. Ama evet aralıkta olmasini istiyorum çünkü yaş sınırındayım
-
Malesef duyumcu kalmamis , arada bakip muglakligi gidermek acisindan iyi oluyordu, artik takip etmenin bir mantigi kalmadi benim acimdan ,tum hazirlanan arkadaslarla mulakat sayfasinda gorusmek uzere herkese kolay gelsin.
-
@aslıhannn ben de ucundan yazılıyı kazanamamış birisi olarak, bilgilerim tazeyken yeniden ilanın gelmesini çok istiyorum, hatta imkânı varsa bugün gelsin isterim.
Asla Nisan Mayıs aylarına kalmasını istemem.
İnşallah Aralık ayında olur da yaş sınırındakiler de son bi kez şansını denerler, ancak dediğim gibi kimsenin hoşuna gitmese de duyduğumu paylaşmak zorundayım. Burda ticari kaygılarla paylaşanlar hariç linç edilmek pahasına duyum paylaşanlara büyük saygı duyuyorum. Üstadlar inşallah tekrar aramıza döner ve duyum paylaşmaya devam ederler. -
@maiyetmemuru Hocam merhaba, şu an için mülakata odaklandım ama önümüzdeki hafta öğrenme fırsatım olursa forumda paylaşacağım inşallah. Ancak bence - eğer hakimliğe hazırlanmayacaksanız- planı aralıkta sınav olacakmış gibi yapıp bu doğrultuda ders çalışın. Duyumcular aralık ve mart olarak ikiye ayrıldı, bu iki bilgiden biri doğruysa 3 ya da 6 ay sonra sınav olacak demek, ikisi de uzun süreler değil. Bu sebeple, son taban puanı da göz önüne alırsak bence artık ciddi anlamda ders çalışmak, sınırları zorlamak, 80 civarı puan hedeflemek lazım.
-
Bu sınav her yıl farklı bir yerdemi yapılıyor ? geçen sene bulundugum yer antalyada yapıldı ama bu sene basvurdum ankara cıkmıs sınav yeri o yüzden gireemdim genelde nerelerde oluyor acaba
-
@ozanant07 yok sadece geçen yıl ki sınav pandemi nedeniyle farklı şehirlerde de açıldı, onun dışında malesef her zaman Ankara da oluyor
-
@mülki, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@maiyetmemuru Hocam merhaba, şu an için mülakata odaklandım ama önümüzdeki hafta öğrenme fırsatım olursa forumda paylaşacağım inşallah. Ancak bence - eğer hakimliğe hazırlanmayacaksanız- planı aralıkta sınav olacakmış gibi yapıp bu doğrultuda ders çalışın. Duyumcular aralık ve mart olarak ikiye ayrıldı, bu iki bilgiden biri doğruysa 3 ya da 6 ay sonra sınav olacak demek, ikisi de uzun süreler değil. Bu sebeple, son taban puanı da göz önüne alırsak bence artık ciddi anlamda ders çalışmak, sınırları zorlamak, 80 civarı puan hedeflemek lazım.
Tesekkurler hocam.
-
İlandan kısa bir süre önce protokol imzalanıyor. Eğer aralık ayında sınav olacaksa önümüzdeki iki hafta içinde net bir bilgi gelir. Umarım bilgi alabilen olur da bizle paylaşır.
-
Cok net bir duyum degil ama 25 aralik tarihini duydum arkadaslar.
-
@maiyetmemuru siz de olmasanız buralar dutluk
-
@sim 2 3 haftaya kalmaz hareketlenir
-
60 puanla bu sene aranızdayım başarılar
-
Firtina oncesi sessizlik mi
-
@maiyetmemuru millet sanki Aralıktan umudunu kesti
-
Bu sinav aralıkta olacak olsa şimdiye kadar bir şekilde çok güçlü duyumlar gelmiş olurdu.
-
@ayraan duyum getirecek adamlar gittiği için malesef
-
@fthdyngc duyumu kesin bilgi diye algilayanlar oldugu surece kimse yazmaya cesaret edemez. Birisi ciddi manada olmasi muhtemel yaziyor,biriside o tarihte olmaz diye muhalefet ediyor
-
Sınavın çok büyük olasılıkla Nisan ayında olacağını duydum hazırlandığım kursta.
-
@avcıomerfaruk42 aralik acak mart nisan derken yine sonbahara doğru yol olacak
-
@avcıomerfaruk42 söyleyen tam olarak hoca mı? Yoksa karambole mi duydun?