2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
İş olsun diye ösym yi aradım, diğer sınavla erken açıklandı kaymakamlik sınavı bugün açıklanır mı dedim,
Bilgimiz yok bekliyoruz dediler,
Biz de bekliyoruz dedim. -
Merhabalar, Siyaset bilimi ve kamu yönetimi için eşdeğerlik belgesi almaya gerek varmı bilen birisi cevaplarsa memnun olurum.
-
her an açıklanabilir arkadaşlar, heyecan doruktaaaaa
-
@vincent5555, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
her an açıklanabilir arkadaşlar, heyecan doruktaaaaa
Öğle arasına gittiler hocam, yemek dönüşü artık.
-
tc no yanlış kodlandığında sınav sonucu oluşmaz değil mi arkadaşlar ?
-
@kerberos hahahah milleti sıkıntıya soktular ya
-
TC no mevzusunu kim açtı Allah aşkına
-
@dervisoglu, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
TC no mevzusunu kim açtı Allah aşkına
Ben keşke sınavın sonunda cevap anahtarı soru eşleştirmesi yapsaydım o içimde kaldı demiştim hem de vaktim kalmıştı demiştim. Konu konuyu açtı arkasından da Tc konusu açıldı
-
@dervisoglu ne güzel güldün
-
Hem kitapçığa hem optiğe eksik veya hatalı işaretleme/imza atmama durumunda sonucun geçerli olmayacağı kitapçıkta yazıyordu ama bi arkadaşım Kpss kitapçığına(optiğe değil) imzasını atmayı unutmuş olmasına rağmen herhangi bir sorun yaşamamıştı. Optiğe atıyorum TC'nin bi rakamını yanlış kodlama durumunda sonuç geçerli olmayabilir ama şu an bunları düşünerek stres yapmanın hiçbir anlamı yok. Bence sınav açıklanana kadar bu konuyu gündeme getirmeyelim sayfada..
-
Hakkımızda hayırlısı artık kimimiz bugün açıklanırsa sevinecez kimimiz çalışmaya devam deyip teselli olmaya devam edecek gönlümüzden geçenler insallah yerini bulsun inşallah standart sapmasız ir sınavdan güzel sonuç almak olsun
-
Arkadaşlar tc kimlik numaramı doğru kodladım kutucuğunu doldurdunuz değil mi?
-
@elmalma teşekkür ederim
-
@azizcemal benım sınav iyi geçti ama hiç bir yeri kodlamadım umarım sıkıntı çıkmaz
-
@azizcemal sınavı geçersizdir boşluğunu mu
-
Bence bugün açıklamayacaklar, en iyi ihtimalle çarşamba açıklarlar. Ösym şimdi açıklasa diğer sınavlar için örnek teşkil edip, referans yaratmak istemeyecektir.
-
@ahmetdeniz111mia Ahmet kardeş sendeyiz son 43 dk.
-
@ceterissparibuss örnek yada referans teşkil edip etmeyecekleri umurlarında değildir inan
-
@ceterissparibuss hocam bu hafta Çarşamba açıklanacak olan DUS sonuçları geçen hafta cuma açıklandı. Bir kaç sonuç daha erken açıklandı geçen hafta. Referans çoktan yaratıldı.
-
Saat 14 de açıklanmazsa bugün de gelmez.Ben halen baraj dolmayacağını ve 70 ile kapatacağını düşünüyorum