2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Ben de bugün açıklansın bitsin bu çile istiyorum. 70.25 netim var, tansiyonum ciddi sorun yaratmaya başladı. Ne oluyorsa olsun bitsin, yıprandık çok ciddi şekilde.
-
@ceterissparibuss hocam kaç doğru kaç yanlış yaptınız
-
@saystowin, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@ceterissparibuss hocam kaç doğru kaç yanlış yaptınız
73/11 hocam.
-
O değil de bugün veya en geç perşembe günü; kimimiz bu sayfadan, kimimiz whatsapptan-twitterdan kimimiz de telefonla aranarak sonuçların açıklandığını öğreneceğiz. Heyecanla Ösym'nin sayfasına gireceğiz ve en tepede "2022 İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı (2022-KAYMAKAMLIK) Sonuçları" diye bir satır göreceğiz. O anki heyacan&adrenalin anlatılmaz yaşanır gerçekten.
0 anda geçen 10-15 saniyelik sorgulama yapma sürecinde nabız ve kalp atış hızı fırlayacak. Kalbimizin sesi kulaklarımızda yankılanacak, elimiz ayağımız titreyecek vs. Küçük çaplı kalp krizi resmen
Mülakatı düşünemiyorum bile -
@elmalma mülakat bu an kadar heyecan yaratmıyor hocam
-
@elmalma bir de hem sınırda hem de tabanda kapatmasını bekleyenler var benim gibi o zaman heyecan iki kat artıyor
-
@elmalma mülakatta aynı listeyi 10 kere falan kontrol edince heyecan kalmıyor hocam
-
@elmalma 1 saat önce arkadasım mesaj attı.. ana ekranda "açıklanmamışşş" yazısını gördüm ama "açıklanmışş" diye gördüm.. yemin ederim 1 saniye sürdü ama o kalp krizini tarif edemem
-
@elmalma, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
O değil de bugün veya en geç perşembe günü; kimimiz bu sayfadan, kimimiz whatsapptan-twitterdan kimimiz de telefonla aranarak sonuçların açıklandığını öğreneceğiz. Heyecanla Ösym'nin sayfasına gireceğiz ve en tepede "2022 İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı (2022-KAYMAKAMLIK) Sonuçları" diye bir satır göreceğiz. O anki heyacan&adrenalin anlatılmaz yaşanır gerçekten.
0 anda geçen 10-15 saniyelik sorgulama yapma sürecinde nabız ve kalp atış hızı fırlayacak. Kalbimizin sesi kulaklarımızda yankılanacak, elimiz ayağımız titreyecek vs. Küçük çaplı kalp krizi resmen
Mülakatı düşünemiyorum bileMülakatın çok bir heyecanı olmuyor emin ol.
-
3 kez mülakat tecrübesi yaşadım. 2'si olumsuzcu. Gayet de heyecanlıydı hepsi de. Size Yalın'dan "heyecanını kaybetmişsin, yok inancını kaybetmişsin" şarkısını armağan ediyorum arkadaşlar
-
2019 sınavı ve 2021 sınavları kolaydı. 2019’da 400.adayın puanı 74,50 idi. 2021’de ise 75.00
İki senede çalışan aday sayısı ve kaynak sayısı artmasına rağmen sadece 0,50 puan artmış. İlan günü vs diyebilirsiniz ama bu sınava çalışan bir aday zaten ilan odaklı hazırlanmaz.2020 ve 2022 sınavları ise kimine göre zor kimine göre ise saçma sınavlardı. 2020’de 800. adayın neti 69…
Aynı mantıkla bakarsak bu sene de ortalama 0,50 veya 1 puan artmış olabilir. O nedenle 800.aday 69,50-70 bandında olacak gibi. -
@ahmet12-0 ben ilan odaklıyım ilan gelmeden çalışmaya başlamıyorum her aday aynı değil yani 1 sene önceden çalışmaya başlayan da var ilan gelince başlayan da
-
@ahmet12-0 O iki kolay sınavda 800. sıradaki adayların puanları da 70'in biraz üzerindeydi sanırım
-
@slimreaperr, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@ahmet12-0 ben ilan odaklıyım ilan gelmeden çalışmaya başlamıyorum her aday aynı değil yani 1 sene önceden çalışmaya başlayan da var ilan gelince başlayan da
"Bana ilanı verin, gereksinimlerim olmadan da çalışırım" -slimreaperr
-
@azizcemal valla temeli olan insan için 1 ay bile yeterli bu sınav için geç başvuru gününde başvurduğum 2020 sınavında bile 75 net yapmıştım
-
@slimreaperr Ben de aynıyım. İlanı görmeden kitaba bakamıyorum
-
Saat 14 de de gelmedi.Yarin ola hayr ola
-
@saystowin son 13 dk olabilir
-
İlla saat başlarında mı geliyor sonuç arkadaşlar
-
@mia111 Çeyrekte de açıklanabiliyor.