2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@og aynı sorun bende de var maalesef
-
@ekk61 dostum cevap kağıdına bakıp optiğe bakıp bize dönüş yapmazlar Gecti artık bu sene gitti 5-6 soru
-
@mülki-amir 86.40 6.sıra
-
@alpkaim tebrikler hocam da, not bilgisini ben tutmuyorum. Yanlis kişiye cevaben yazdınız sanırım.
-
@saystowin yetkili mahkeme Ankara idare mahkemesi olması gerek. Fakat yapılacak müracaat hususunda eğer farklı bir yerde yaşıyorsanız, bulunduğunuz yerdeki idare mahkemesi dosya kabulü ve yetkili mahkemeye intikali vs. yapabilir diye düşünüyorum. Eğer niyetiniz varsa gidip görüşmekte fayda var.
-
@emr mahkemeye başvuracaklar bana mesaj atsın da bı WhatsApp gurubu kuralım birlikte başvuru yapalım diyorum
-
@emr Arkadaşlar dava açma süresi 10 gün. Yetkili mahkeme sadece Ankara İdare Mahkemesi. İyuk 20/B'yi okuyun.
-
@mülki-amir alıntılanmadan yazamadım hocam kusura bakmayın bır arkadaş 2. 85 yazmısta
-
@alpkaim kusura bakmayın, telegram da birisi 2 .benim 85,27 1. Kim yazmış ona istinaden yazdım iletiyi kaldıramadım
-
@alpkaim maşallah hocam çok iyi derece yapmışsınız. İnşallah asil listede görürüz sizi.
-
@ekk61 insallah hocam Allah utandırmasın nasıpte varsa her şey olur🤲
-
@alpkaim gy gk için neye çalıştınız acaba her sınavda beni batiriyo çünkü u sınavda sağolsun eksik olmamış Allah muvaffak etsin bu arada
-
@emre23-0 amın hocam ınsallah Türkçe ıcın ben taktık fılan kod fılan bılen bırı ya da anlayan bırı degılım herhangi paragraf soru bankası cozdum çıkan sorulara baktım yalnız son 1 ay duzenlı sekılde her gün en az 15 paragraf sorusu çözmeye çalıştım tarıh ıcın ısmaıl adıguzel hocamız turkıye ekosu tarıhı ıcın ben geçen sene kendım bırkac kıtaptan defter notu oluşturmuştum ona çalıştım hocam güncel verıler tuık ten çıktı almıştım keske kendı notlarıma baksaymışım son pratık notlara baktım maalesef o pratik Notlar bu sene başarılı olamadı güncel verıler ıcın ınsan hakları yıne kendım bırkac kıtaptan not çıkardım deftere kendı notlarımı çalıştım hocam ıns Aslı lıstede olayım zaten yıgıt hocaya da sözüm var buradan kendısıne selam olsun 20 adet kıtap sözüm var gerçekten ısteklı emek veren arkadaşıma da kendı notlarımı vermeyı düşünüyorum
-
Ne kahrı dest-i âdâdan, ne lûtfu âşinâdan bil,
Umûrun Hakk’a tefvîz et, Cenâb-ı Kibriyâ’dan bil! -
@saystowin hocam uyap vatandaş portaldan da açabilirsiniz
-
Mülâkat başlığı açıldı mı?
-
@gökberk itiraz için grup oluşturdunuz mu hocam?
-
@öktem_ilteriş Merhaba, mülakat başlığını sabitledim.
-
@gökberk itiraz sonuçları ne olur acaba.
-
@göokhan28 itiraz edilmiş mi ki?