2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@og inşallah hocam seneye devam yılmak yok pes etmek yok
-
Bir link açık 16:00, 16:15, 16:30, 16:45 kritik dakikalar...
-
Sınavın hem genel kalitesi hem de soru kalitesi çok düşük sadece 1 sınav olması üzücü bence acilen KPSS P37 sistemi getirilmeli tekrardan ve sınava sadece iktisadi idari bilimler fakültesi ile siyasal bilgiler fakültesi mezunları başvurmalı hukuk fakültelerine de yüzdelik kota getirilmeli (idari hakimlikte bize uygulanan kota gibi) psikoloji, PDR, mühendislik gibi branşlar sınava girmemeli zira bu mesleğin tarihsel gelişimi taa Fatih döneminde üst düzey bürokrat yetiştiren enderun mektebine kadar gider (Mühendishane-i Berrî-i Hümâyûna kadar değil) +mülakat olmamalı güvenlik soruşturması sıkıntısı yok ise 100 kişi alınacaksa yazılı sınavı kazanan ilk 100 kişi alınsın adalet bunu gerektirir. Mezhebi meşrebi, görüşü, ırkı, dili, dini farketmeksizin başarılı olan ilk 100 kişinin alınması hakkaniyet açısından daha verimli olur. Zira cumhuriyet sistemlerinde bir çiftçi oğlunun bile "olma umudu" her zaman olmalı bir kodamanın çocuğuna göre
-
@ilhannn00 YDS ve kaymakamlık dışında bir duyuru olmaz sanırım ikisinden biri gelecek
-
Dostlar bu arada nisan ayı için 100 kişilik alım olacağı yönünde bilgi geldi bana. Bu bilgileri 2 kaymakam arkadaşım söyledi.
-
@bende Mart Nisan derler Eylül'de Kasım'da yaparlar bir durun şunu bir atlatalım seçimlerden önce alınmaz bence seçimlerden sonra hükümet değişmesi veya değişmemesi ülke bürokrasini etkiler
-
@bende, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Dostlar bu arada nisan ayı için 100 kişilik alım olacağı yönünde bilgi geldi bana. Bu bilgileri 2 kaymakam arkadaşım söyledi.
İnşallah hocam.
-
@saystowin 5 link açık hocam hala 69-70-71-72 -75
-
saat 16.00'da sınav mı açıklanır yaa kim dedi onu bi adım önem çıksın
-
@pareto06 16.47 de bile açıklanır hocam niye açıklanmasın
-
@bende her sene aynı şey. Dershaneciler güzelce kaydını yapıyor. Sınav da son baharda oluyor.
-
@kartalbaba ben duyduğumu söylüyorum üstat. Birde yukarıdaki yazınızda görüşü ne olursa olsun alınmalı demişsiniz. Ne görüşler var bir bilseniz. O görüşler bu ülkede söz sahibi olursa ne kaymakamlık kalır ne makamı..
Bu yüzden kaymakamlık gibi üst düzey alımlarda mülakat kesinlikle olmalı ki devlet kendini bu bahsettiğim " görüşlerden" koruyabilsin.
Yanlış anlaşılmak istemem. Tuzum kuru olduğu içinde bu lafları etmiyorum. Geçen sene elendim bende mülakatta. Ama hakikate dikkat çekmek gerek bence. Her görüşe pembe gözlüklerle bakamayız... -
@slimreaperr öncekilere bakmamışım sonraya baktım. Sınavın sonuç duyurusu bir de cevap kağıdı görüntülemeyede ayrı bir link açılıyor bildiğim kadarıyla
-
@ilhannn00 evet yds ve kaymakamlık o aradaki 4 link olacak gibi duruyor
-
@slimreaperr 69-70 yds olabilir. Bugün açıklanan iki sınavın normal takvimi 9 kasımdı heralde.
-
71-72 de kaymakamlık sonuç ve cevap kağıdı görüntüleme olmalı
-
@bende bahsettiğin tarihler ülkemizde seçim dönemine tekabül ediyor. O tarihlerin personel alımına zaman ayrılacak bir dönem olmayacağını düşünüyorum.
-
ÖSYM memurları eve gitmek için hazırlanıyor
-
@antimülakat ben duyduğumu söyledim üstadım.
2021 sınavı için herkes eylül derken. Bu kaymakam arkadaşlardan birisi bana "haziran - temmuz konuşuluyor" dedi. Bende şubat ayında çalışmalara başladım. Bir anda ilan gelince 10 temmuz diye millet dumura uğradı. Fakat ben rahattım. Çünkü zaten çalışmaya başlamıştım.
Duyumu yine aynı arkadaşım söyleyince paylaşmak istedim. -
@ilhannn00, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@slimreaperr 69-70 yds olabilir. Bugün açıklanan iki sınavın normal takvimi 9 kasımdı heralde.
Bu linkleri günübirlik mi açıyorlar