2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Silinmiştir
-
İnsan hakları dersi için konu anlatım kaynak olarak ne önerirsiniz
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
@tolgahan-ayyıldız Burcu
-
@estergon-kalesi aynen burcu
-
@tolgahan-ayyıldız Kaybeden herkesin bir yerlerden eksiği var. Ders ayırmadan çalışmak lazım.
-
@azizcemal Özellikle insan hakları konusunda kaynaklar yetersiz kalıyor
-
@tolgahan-ayyıldız inşallah tasarruf tedbirlerinden bu ilanda etkilenmez
-
Uygunsuz üsluptan dolayı silinmiştir
-
Silinmiştir
-
@108-dönem kardeşim bi
Rahat bırak bu forumu lütfen canın sıkıldıkça ya da mesaj geldikçe burda gelip duyum yazıyorsun. 27 gün önce aralıkta sınav yok martta sınav var demişsin. 2020 de Aralık Aralık yazmış sonra ekim yazmıştın burdaki yeni arkadaşlar duyum diye heyecanlanmayın sakın her ayı her sayıyı yazıyor elbet bir tanesi tutuyor oda duyum tuttu oluyor. -
@108-dönem eyvallah kardeşim Allah razı olsun
-
@108-dönem Artık süreci bırakmayı düşünüyordum ancak duyumunuz içimizi kıpır kıpır yaptı. Son bir vuruş diyerek yola devam inşallah. Allah razı olsun hocam.
-
@108-dönem, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Dostlar yeni başlık öncelikle hayırlı olsun. Bakanlık içinde ciddi bir boşluk mülki idare konusunda. Alım ihtiyacı olduğu için, süreç hızlandırması öngörüldü. Sınav 18 Aralık 2021 Cumartesi günü, 60 kişilik alım olacak. İlan Ekim ayında mülakatlar açıklandıktan 1 hafta - 10 gün sonra gelmesi planlanıyor. Mülakatlar açıklanmadan ÖSYM'nin takvimine düşmeyecek. Şimdiden hayırlı olsun herkese.
tarih aşağı yukarı doğru, ancak sayı bu olmayabilir
-
@108-dönem 60 cok az değil mi en az 100 olur diyorduk
-
@can-mavi dostum sayı biraz fazla herhalde senin duyumun güvenilir çünkü. Ortalık duyumcu olmayan duyumcular doldu bir sen kaldın.
-
2022 senesinin başında sınav olacaktı ilk üç ayında. Durum değişti. 2021 Aralık ayında sınav olacak büyük ihtimalle düşük bi ihtimalle 2022 sene başına kalabilir. Sayı %99 yine 100 kişi olacak hem açık var hem sene başı emekli olacak çok fazla kişi var. Bakanlığın bürokratik kanadı en az 100 kişilik bir alım istiyor. 12 ayı sırasıyla duyum yazan kişilere kulak asmayın. Sonra bahane hazır. Bakan bey erkene çekti ya da erteledi bla bla..
-
Burda sınav tarihi alım sayısı açıklanma zamanı kapattığı net defalarca yanlış çıkmasına insanların çalışma planı alt üst olmasına rağmen kapatacak net muhabbetine hayal kırıklığı yaşanmasına rağmen hala duyum kovalanıyor olmasına inanıyor olmasına anlam veremiyorum. Kazanmak istiyorsanız gidip ders çalışın arkadaşlar senelerdir burdayım duyum kovalayıp inanalar değil çalışanlar kazandı. 2020 senesinde 3-4 kişi Aralık Aralık yazdı aylarca insanlar ona göre plan yaptı sınav ekimde oldu herkes alt üst oldu. Alıcısı olmayan şeyin satıcısı olmaz bırakın şu duyum talebini ders çalışın yoksa çok daha duyum bekleyeceğiniz sınava gireceksiniz.
-
bu kadar erken sınav olması çok şaşırtıcı ve bizim gibi taze kaybedenler için heyecan verici