1 Ağustos/7-8 Ağustos 2021 KPSS A
-
@nasippp hocam p40 hangi kurumun alımı için kullanılıyordu?
-
En son 2018 alanına girip 85 puan almıştım.Dogru dürüst alım yapılmayınca girilen bir kaç sınavın mülakatını kaybedince verilen emeğe acımadan kapatmıştım bu defteri bir daha açmamak üzere.Annemin büyük yemini üzerine konulara hiç bakmadan mecburen girmek zorunda kaldım bu sene.GY GK bakmadı ama benim fix 65-70 net arası gelir her yıl şaşmaz.Hukuk:8 İktisat:22 Maliye:15 Muhasebe:15 netler bu sekilde.Bir şey belirtmek istiyorum ama.Bu sene sınava giren ögrencilerin çoğunlugu sınavın cok zor oldugunu söylüyorlar.Benim hatırı sayılır bir geçmişim oldugu için rahatlıkla söylüyorum bu sınav zor bir sınav degildi.Önceki yıllarda çok daha zorlarlardı.Sınav zor olsa bile buna kimse bir şey diyemez.Çünkü her sene artan ögrenci sayısına karşılık azalan bir istihdam kapasitesi var.Bu düzen lanet bir düzen ama hamama giren terlemez.Başa gelen çekilir.
-
@m-e-s-k SGK denetmeliği
-
@nasippp sapma olursa 2 3 puan üzerine bile çıkabilir. İnşallah daha iyisi olur.
-
@tugceozdmr hocam bu sene de 83 mu gelir sizce bu netlere
-
@asimetri saolun hocam
-
@grado ben de aynı şekilde girdim çok emek verdiğim söylenemez ama yine de bir birikimim vardı.netler hemen hemen aynı sizinle.bence de zor bir sınav değildi kesinlikle adamlar iktisattan sözel direkt bilgi soruyor daha ne yapsınlar.
-
96 Alan 63 GY GK ile kaç puan gelir acaba?
-
@rabia89 standart sapma olayını bilmiyorum hocam ama normalde gelir diye düşünüyorum inşallah daha çok gelir
-
@nasippp sizde sagolun.hatta p39 derecesi gelebilir, gygk iyiyse hazır olun.
-
Geçen sene puanı 85 ve üstü olup bu sene sınava giren arkadaşların yorumlarını merak ediyorum sınavın zorluk derecesi hakkında varsa bana özelden yazabilir veya gruba yazarsa sevinirim
-
Gk gy 60 net iktisat 33 net p14 puan kaç gelebilir 85 civarı olabilir mi
-
@srkn1990 geçen sene gk-gy 59 net iktisat 26 nete p-14 84 küsur puan gelmişti sizinki büyük ihtimal daha yüksek olur
-
@elainebenes teşekkür ederim inşallah öyle olur
-
arkdslar devirli tahsisli sorusuna itiraz edecek olan var mı
-
@rabia89 +1
-
P14 ile alan kurumlar hangileri? Benimde 85 86 gibi bir puan gelecek gibi duruyor
-
@rabia89 edilmesi halinde iptal olacağını söyleyen hocalarımız var yanlış yapan veya boş bırakan iptal edilmesi için itiraz edebilir
-
@srkn1990 90 ı gecer hocam. Gecen yıl p3 75,5 puan, iktisat 30.75 net 90 geldi benim. (P14)
-
@rabia89 tahsisli yaptm ben itiraz edeceğim nasil yapiyoruz ilk kez basvurucam bilen arkdslarmz var mi