1 Ağustos/7-8 Ağustos 2021 KPSS A
-
Burası dolardı 110-120 netler havada uçuşurdu
-
@colebusthe10 sizden alamadık hocam netinizi
-
@gencbiraday benim kötü hocam siz maşallahız var.Forumu üye olmadan takip ediyordum. Oradan biliyorum sizide
-
Gygk 68 net
Alan 104 net
Tahmini ne olur ? -
@nasippp hocam hukuk biraz düşürsede 85 üstü gelir tahminimce.
-
@ekrm07 izmir iktisat kongresi turkiye iktisat kongresi diye geciyor hocam
-
@maiyetmemuru 48 deki de unutulan iktisat kongresi diye bahsediliyor
-
arkdslar guy haricindeki ilanlar icin min kac almak lazm olasi bir mhuy ilgoc icin falan
-
Arkadaşlar merhaba,
Ben sadece p14 puanı için sınava girdim ve iktisat beklediğimden kötü geldi. GKGY 64-65 net ve iktisat 19.25 net için kaç puan gelir?
80 gelme ihtimali var mı ? -
@rabia89 kaç kişilik alım olacağı önemli
-
Arkadaşlar merhaba,
Ben sadece p14 puanı için sınava girdim ve iktisat beklediğimden kötü geldi. GKGY 64-65 net ve iktisat 19.25 net için kaç puan gelir?
80 gelme ihtimali var mı ? -
@he zor gibi hocam (78 civarı gelir bence)
-
@marvelous 94 alan 70 gkgy geçen sene
-
@tugceozdmr kaç puan üstat
-
@estergon-kalesi anladım teşekkür ederim
-
@he belli de olmaz, benim sadece tahmin bu dediğim, iktisat genel olarak iyi yapılmış bu yıl o yüzden öyle söyledim.hakkınızda hayırlısı olsun
-
@estergon-kalesi anladım hocam çok sağolun, umarım standart sapmadan dolayı biraz daha yüksek puanlar gelir
-
@colebusthe10 83 gelmişti hocam
-
@asimetri Hocam geçen sene hukuk 25 netti çeko 17.75 netti. P40 80 gelmişti.Arada yaklaşık 7.25 net var. İnşllah iyi bir puan gelir. Teşekkürler hocam
-
@asimetri Teşekkürler hocam geçen seneye göre 7.5 net artırdım çeko tarafından geçen sene 25 hukuk 17.50 çeko 80 gelmişti. Hesapladım 85 küsür geliyor 2020 ye göre inşallah güzel sonuç alırız