1 Ağustos/7-8 Ağustos 2021 KPSS A
-
Tüküreyim böyle işe merkez bankasına başkan hazine ve maliye bakanlığına bakan mı alıyorsunuz bunlar nasıl sorular
-
300 lira verilmiş bir sınava göre denk geldiğim sınıflarda gelmeyen sayısı oldukça fazlaydı.
Torpillerle, ilansızlıklarla, uzun uzun atama vakitleriyle insanların kpss a grubuna ilgisi her gecen gün bittiğini dusunuyorum. Çevremden ve en basit haliyle forumda bile hissediliyor bu durum. Önceki senelerde her alan grubu icin başlık açilir sorular sayfalarca tartisilirdi şuan tüm oturumlar icin 2 sayfa anca konuşulmuş. Yeni nesil yıllarını bir kpssye adamak istemiyor, bileklerinin haklarıyla gelebilecekleri yerlere girmek istiyor iyikide istiyorlar. Bakalım nereye bu işin sonu -
Artık elemek için ne soracaklarını şaşırdılar ve piyasada ösym soru formatında soru bankası yok.Konu kitaplarına da akıllarına ne gelirse koyuyorlar bu sefer derya deniz birşey oluyo. Ama çözdüğüm denemelere soru bankalarına bakıyorum sadece baskı yılını değiştirip getirilen milattan önceki sorular. 6 senedir giriyorum yürüyen ÖSYM soru arşiviyim cidden 2-3 senedir bariz farklılıklar var iktisat soruları para politikası gibi maliye desen borçlanmadan vergiden kastıkça kasıyorlar. Bu seme kamu hukukunu da zorlamışlar. Guy mülakatından elenip en motivasyonsuz girdiğim kpssnin hüsran çıktı
-
@sokrates12 atama yok ki nereye girsinler ama bizimki de bir umut işte iki oturuma da girdim sınıfımda en az beş kişi vardı sınava gelmeyen 2018 yılında askerde olmama rağmen a grubundan gayet güzel puanlar aldım ama ilan gelmedi 2019 yılında ise başka bir şehre taşınmaydı anneannemin ölümü falan derken o sınav çöp oldu 2020 yılı girdik yine iyi bir puan aldık bu sefer de kuş kadar alımlar yüzünden listeye bile giremedik artık herkes bezmiş durumda dershane hocaları bile üstü kapalı şekilde kpss b den iyi kötü bir kadroya at kendini diye tavsiye vermeye başladılar
-
@tugceozdmr ben maliyede ilk defa bu kadar borçlanma ve vergi ağırlıklı sorular gördüm hatta bir sorunun içinde hem bankalar hukuku hem ticaret hukuku hem de kamu maliyesi vardı
-
@tolgahan-ayyıldız evet cidden çok başka tip idi. Ben anlamıyorum ki ilansızlığın bu kadar tavan yaptığı dönemde ön eleme sınavını bile bu kadar kasmanın manası nedir? Nihayetinde kpss bu kadar detay sorulmaması gerek bi ön eleme sınavı ama maşallah yukarda bi arkadaşın dedi gibi üst kurul soruları gibi ️ yarın bari maliyet muhasebesi ağırlıklı gelmese de biraz yüzümüz gülse
-
artık bütün motivasyonumu kaybettim kaymakamlıkta 70 alıp listeye giremedim bir umudum bu vardı guy için uzmanlık için onu da elimden aldılar ne yapacağımı şaşırdım bu sorulardan sonra muhasebe 40 ta 40 yapsam boş artık
-
@tolgahan-ayyıldız öyle de deme yine hocam zorsa hepimize zor evet 2020 puanı biraz önümüze geçer ama bu sene bence biraz düşebilir puanlar sıralamalar yükselebilir. Siz yine de bırakmayın hayırlısı olsun hakkınızda
-
Moral bozup hemen enseyi karartmayalim, 85 90 puanlilar gecen sene duy ve guy olup cekildiler bu sene yeniden guy duy ilani gelirse jerkesin onu acik olur insallah
-
@memurolacamben duy ilanı daha gelmeyecektir sanmıyorum.guy insallah..
-
@memurolacamben yanlış düşünüyorsunuz hocam yılgınlık çok olduğu için puanı olan çoğu kişi sınava girmiyor ayrıca yüksek puanların hepsi gitmedi aksine yüksek puanı olanların çoğu elendi mülakattan bu forumda da çok konuşuldu ben 85 üstü puanımla her 2 mülakattan da elendim tanıdığım puanı olanlar da girmedi ve mülakattan elendiler
-
-
@memurolacamben guy duy olan sence çekilir mi çoğu tekrar sınava girdi daha iyi yerler için
-
üstteki arkadaşlardan birinin de dediği gibi geçen senelerde bu başlık dolar taşardı günde 30 40 sayfa yazı döşenirdi şimdi ise sadece 3 sayfa yazı var yarısı benim görünüşe göre kimsede ümit falan kalmamış
-
Silinmiştir
-
Pareto hoca 2021 kpss sonrası beklenen ilanlar listesini ne zaman yapar?
-
Silinmiştir
-
@estergon-kalesi toplu cevaplar varsa kopyala yapıştır yapar mısınız buraya hocam
-
Şu cbklı soruyu ne yaptınız
-
@colebusthe10 TBMM onayına sunulur