2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Somut bir duyumu olan dostları bekliyoruz(lütfen linç etmeyi aklımızın ucundan bile geçirmeyelim). Yine de buraya yazmak istemeyen arkadaşlar varsa özelden de yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
-
Köylere hizmet götürme birliği başkanı olan Kaymakamın bu görevden doğan maaşı ne kadar arkadaslae
-
@olursaekime yılda 10 ayı, aylık ise 2 encümen toplantısını geçmemek üzere toplantı başına ücret veriliyor diye biliyorum. Eğer yanlış hatırlamıyorsam mevzuatta denk gelmiştim. Net olarak rakamı bilmiyorum ama söylenene göre cüzi bir miktar
-
Hayrına mülakat watsapp telegram linki olan varsa gönderse çok sevinecem. Zira forum da hiç muhabbet dönmüyor
-
@fenecus
Zahmet olmasa ben de istiyorum link. -
Bana da link gönderebilen olursa çok iyi olur.
-
Dostlar varsayımsal olarak soruyorum da nihai liste açıklandıktan sonra askerlik meselesini ne yapıyoruz? Mesela bedelli askerliği olan direkt yapıyor diye biliyorum veya normal yapacak kişi ise adaylık döneminin sonuna kadar erteletebiliyor değil mi?
-
@srsmn, içinde söyledi: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Bana da link gönderebilen olursa çok iyi olur.
+1
-
Bir bilgiye sahip olan yok mu
-
@hansmorgenthau sessizlik gösteriyor ki ya 22 ya da 29
-
@turgut_2018 29 Ekim de bayram olduğuna gore .
-
@öktem_ilteriş 22sinde açıklanır diye düşünüyorum
-
Perşembe gecesi açıklanması bekleniyor..
-
@dayım42 hangi perşembe kardeş bu
-
@fenecus 28i ne kalir o zaman 29u tatil diye..Bu hafta ici perşembe sanmıyorum
-
@mülkiidare110 açıkçası ben de düşünmüyorum ama arkadaş ucu açık şekilde perşembe deyince ben de hangisi olduğunu merak ettim. Benim tahminim 22 si
-
@dayım42, içinde söyledi: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Perşembe gecesi açıklanması bekleniyor..
Hocam hangi perşembeydi acaba?
-
@districtgovernor ilerleyen haftalardaki perşembeyi kastetseydi tarih yazardı bence direk persembe demezdi..yarindan bahsediyor muhtemelen
-
Bu kadar kısa sürede açıklanmış mı ki daha önce? Ben 20-25 gun sürüyor ortalama diye biliyorum
-
@finansalanaliz mülakatlarda bu kadar çabuk olmuyornuş. Geçen sene sınav açıklandıktan 3 ay sonra mülakatlar olmuş. Acaba Aralık'ta ki sınavı mı yapmak için bu kadar çabuk davranıyorlar?