2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@mehmt-345 Bu hafta açıklanmaz bu konuda tereddüttüm yok. haftaya ise olurda işlemler biterse, açıklanma ihtimali haftanın son iş günü olan perşembe olur diye düşünüyorum.
-
@hayek Tşk..
-
@hayek Hocam perşembe öğleden sonrada tatil. Çarşambayı perşembeye bağlayan gece heralde oluyor haftanın en son açıklanma ihtimali olan zamanı.
-
Bizim duyumumuz patladı arkadaşlar. Kusura bakmayın hepiniz hakkınızı helal edin
-
@erickcartmann oysa kemerleri takmıştık hocam sağlık olsun
-
@erickcartmann başkan sağlık olsun bu mülakat sonuc tarihini kimse ongoremedi:)
-
@hayek, içinde söyledi: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@mehmt-345 Bu hafta açıklanmaz bu konuda tereddüttüm yok. haftaya ise olurda işlemler biterse, açıklanma ihtimali haftanın son iş günü olan perşembe olur diye düşünüyorum.
Hocam yeni sınav için duyum var mı acaba
-
An itibarı ile bu gece ihtimal doğmuş durumda , beklemede kalın …!
-
@bilgilikisi nerden doğdu bu ihtimal artık kimseye inanacak gücümüz yok hocam maalesef
-
@bilgilikisi başkan 20 dakika önce üye olmuşsun beklemede kalın diyon!! Duyumun sağlam mi?
-
@bilgilikisi 23 dakika önce kayıt olmuş dikkate almayın
-
@mehmt-345 kardeş dikkate alma geçen gün son 15 dakika diyen arkadaş olduğuna eminim ama kanıtlayamam
-
@fenecus bunu yaparak ne ellerine geciyo anlamıyom...
-
@mehmt-345 ne desek boş Allah ıslah etsin diyelim
-
Değerli arkadaşlar lütfen kendinize yakışan şekilde davranın. İnsanlara hayal satmayın gerçekten duyumu olan dostlar bişeyler yazmaya çalışıyor zaten. Benim duyumum ayın 29 Unda açıklanacağı şeklinde zaten daha fazla detay verilmiyor.
-
Umut tacirliği yapmayın lütfen. İnsanları stresle ekran başına hapsoluyor çünkü. Bugün açıklanma ihtimali yok keyfinize bakın arkadaşlar.
-
Benim duyumum net. Bu hafta açıklanmayacagi yönünde. Haftaya her gün olabilir son bir toplantı kaldığıni duydum. He olurda bu akşam toplasalim açıklayalım derlerse bu gece de açıklanabilir ancak suanlik böyle bir durum yok.
-
@siyahadam hocam bir sonraki sinav tarihi ile ilgili duyumunuz var mı?
-
@finansalanaliz 18 Aralık planlanıyordu. Yılbaşı öncesi planlanıyordu. Güncellenir mi bilmiyorum. Ya da sıkışık bir süreç olabilir.
-
@siyahadam teşekkür ederim.