2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@mülkiidare110 ne zaman açıklanacagi belli olmaz ya bu hafta gelme ihtimali de yüksek bence kimse kesin bilemez burada konuşanlarin baraj duyumları tutmamisti
-
@eşref ben de dahil
-
@eşref orası öyle tabii herkesin söylediği duyum %100 doğru çıkacak diye bir kaide yok
-
@hayek nerden biliyon başkan? Bakan Bey Ankarada ve benim aldığım sağlam duyumlar sonuçların sadce Bakan Bey 'in insiyatifine kaldığına dair.
-
@turgut_2018 o zaman bu akşam açıklanma ihtimali var diyebiliriz.
-
@turgut_2018 doğru duyum. Son toplantı kaldığı.
-
Dostlar duyumların hepsini bir kenara bırakalım da bu ay kesin açıklanır mı ?
-
@siyahadam yeni sınavla ilgili bir gelişme var mı hocam peki ?
-
@ilhannn00 onunda bir garantisi yok ki süreç hızlı tamamlanacak denildiği için hepimizde ekim ayı içinde açıklanır diye bir beklenti oldu. İnşallah en kısa sürede açıklanır.
-
net ve kesin olan şu, bugün veya yarın sonuç beklemeyin bu hafta açıklanma ihtimali yok.
-
Bu hafta açıklanma ihtimali yok. Haftaya en erken Cuma tatil olduğu için perşembe açıklanır. olurda aksilik olursa sonraki haftaya kalır. şuan sonuç için muhtemel gün 28 ekim perşembe günü gözüküyor.
-
@mehmt-345 boşuna bekleme kardeş otur çayını iç keyfine bak. bugünde yarında açıklanmaz
-
@hayek Eyvallah başkan ama hangi duyuma(Başkan...)dayanarak kesin/net boyle dedin? "geçen hafta da açıklanır" demiştin.
-
Ben de bir kaç kaynaktan açıklanmayacagini duydum sabırla beklemek lazım. Zaman zor geçiyor keşke açıklansaydi. Hepimiz için iyi olurdu yolumuza bakardık.
-
Çünkü hayatın akışı böyle, bazen süreçler değişebilir. Yeni durum bu. inanıp inanmamak size kalmış hocam.
-
@hayek hocam o zaman süreç tekrardan değişebilir ve açıklanabilir de diyebiliriz.
-
@hayek o zaman Allahaısmarladık...
-
@srsmn Tabiki her zaman mümkün. Biz sadece güçlü ihtimaller üzerine konuşuyoruz:)
-
@amirim üstad mülakatlardan bir bilgin var mı ?
-
@hayek Başkan, hala duyum gelecek hafta perşembeyi mi gösteriyo?