Mhuy ilanı gelir mi
-
Bu kadar da olmaz, bu ilanın çoktan mülakat aşamasına geçilmiş olması gerekiyordu. Maliye Bakanlığı üretim alanına haciz konulmuş fabrika gibi çalışıyor. O kadar adam fetö nedeniyle ihraç edildi. Yerlerine kim bakıyor bu kadar işe?
-
@antimülakat cok haklisin maliye kendi icindeki personeliye mahkemelik oldugu surece barismadigi surece biz yuklu ilan falan goremeyiz ancak baskiyla falan belki olur.Cunku mhuylarda kaciyo bu meslekten ilgocte kaciyo kaymakamlik kazanan bir cok kisi biliyorum ilgoc olup.Yds 70 iste alandan zor sorular iceren bir sinav yap ama is ucrete gelince merkezde mhuy olsan bile ayrim yap.Bunlar duzelmeden 3 4 yil onceki ilanlari goremeyiz gorsekte artik zorlamayla.Mhuy guy duy muy hatta ilgoc bunlar fiks ilanlardir ama nerde hatta il planlama
-
@Priss konuyu araştırıyorum dedin 2 aydır buralara uğramaz oldun
-
Kadro verilmiş 250 kişi, talep toplanmış hala gelmedi bu ilan @paretowilfredo neden haber yapmıyorsunuz? 2017 de yazan alımda yapılmadı 2018 de öyle olsun istemiyoruz. Tercihini yap bunu da haber yapmalı
-
@rybczynski2 Maliye Bakanlığı alımlarının tamamını içeren haberler yaptık dostum. Vakti gelince yeniden yaparız, yapacağız.
-
sgk sonucu beklerken hasta olmaktansa su ilan geldiginde ders çalışmayı tercih ederim. ders calismak daha kolaymis.insallah gelir ilan
-
Buradan ümidi kestim. Gelmedi gelmicek. 2018 kpss öncesi geleceğini düşünmüyorum
-
#İİBFye10BinUzmanMufettisKadrosu arkadaşlar etkinlik var haydi katılalım katılım güzel olsun istediğimizi alalım şimdilik iyi gidiyor
-
Dostlar bu ilan ne oldu?@Priss kardesim gelisme yok mu?Bu ilan bir cok kisiyi ders calismaya sevk edecektir.
-
maliyeyi anlamak mümkün değil artık bunca boş kadroya rağmen ihtiyaç rağmen nedenn kadr gecikti alımlar. .maliyede büyük sıkıntı var öğrensek yol çizerdik.
-
Butun bakanliklar cikiyor su kadar alcaz bu kadar alcaz diye MB de is yok yazik
-
Gel iki gözüm seneler geçiyor haber gelmiyor senden
-
Bu başlık yaşıyor mu halen seneleri devirdik bu ilanı bekleyerek
-
@pozitifdışsallık heyecanlandim başlığı görünce
-
Bu başlığı görünce GELMEZ diyesim geliyor.
-
Çok hayaller yıkıldı burda
-
Arkadaşlar yarın bakan bey saat 11de Anadolu Ajansı editör masasında soruları yanıtlayacak. 10 etkinlik düzenliyoruz. Belki bir umutlu haber alırız. Katılımlarınızı bekliyoruz.
-
@okahraman07 bakan tv de mi suan
-
@duranvarlık tv yayında mı bilmiyorum ama anadolu ajansı internet sitesinde yayında şuanda.
-
Tv de yok cunku hocam