Mhuy ilanı gelir mi
-
@gari̇p-i̇nsan Hocam peki gelirse kaç kişilik bir alım olur tahminen
-
@adam-keeynes mhuy mülakatı daha adil olduğu için tercihim mhuy oluyor.
-
Ya arkadaşlar bazı arkadaşların sıkıntısını anlayamıyorum ben gerçekten. nihayetinde A Grubu mesleklere girmek istiyosunuz. daha iyi maaş daha iyi imkanlar daha iyi çevre daha fazla saygınlık vs.vs. istiyosunuz. Ondan sonra bakıyorum şu serzenişler her yerde
-Onun yeterliği zor!
-Bunun üstadları sıkıntılı!
-YDS 70 alamam!
-Yeterliği klasikmiş olmasın!
-Rotasyon varmış istemem!
-Turne varmış yapamam!
-Rapor yazılıyomuş yazamam!
-Gece çalışılıyomuş gidemem!
-Stresliymiş hiç gelemem!Arkadaşlar çok basit bi önerim var size,yukardakilerin hiçbirini istemiyomusunuz? 2020 de KPSS B var, gidin düz memur olun. hem kariyer mesleğe talip olup hemde her şeye bi kulp takmakta nedir? Size bunlar sonradanda söylenmiyor üstelik mesleğe girip sürekli şikayet eden tiplerle dolu etraf bu yüzden. İşe girmeden önce ne iş olsa yaparım diyen herkes bugün şikayetçi.Olmayın arkadaşlar zor geliyosa o kadar parayı gidin yatın diye vermiyor kimse size. Kpss B'ye çalışın sizin yerinize özveriyle çalışacak binlerce arkadaş var hiç merak etmeyin.Hiçbi kurum arkanızdan ağlamaz.
-
Eylülde eğitim palnalanıyorsa ilanın bu aralar gelmesi gerek. İnşallah bir an önce gelirde çifte bayram yaşarız.
-
@megatroon geçen yıl veya önceki yıl eğitim planlaması yapılmış miydi.
-
@erhankestevur her yıl hizmetiçi eğitim planı oluyor. Eğitime dahil olsalar bile belkide uzmanlık eğitimine giden yardımcılar olabilirdi onlar. Bu sene uzman yardımcısı kalmadı. Yıl sonu eğitimi Muhtemelen yeni planlananlar olacak.
-
@megatroon hocam ilan şimdi gelse bile eğitim eylüle yetişmesi imkansız gibi geliyor.şimdi ilan gelse sınav 1 ay sonra yapılıyor bunun açıklanması,mülakatı,tercih aşaması var bunların hepsi 3 ay içinde bitebilir mi?
-
@megatroon daha önceki planlarda uzman yardımcısı eğitimi yokmuş tuğrul hoca uyandırmıştı benide bakmıştım hepsine cidden yokmuş. Bu sene var ama.
-
Eğitim Eylül-Aralık arasını kapsayan dönemde zaten. Kurumda uzman yardımcısı kalmadığı için planlanan eğitim yeni alınacaklar için olacaktır.
-
@megatroon o zaman gerçekten ilanın gelme ihtimali çok yüksek..inş kpss öncesi gelirr
-
@mervenil gelsin artık Guy ve dguydan elenmekten sıkıldım artık
-
400 kişilik bir alım dolaşıyor piyasada hadi hayırlısı puanlar kaça düşer tahmini
-
@müşrif 400 kişilik alım olsa 20 katı çağrılır p47 ve p48 den alım yapsa ilk 8000 içindekiler sınava katılır taban puan olan 75 e kadar düşer bence.
-
acaba hangi puan türünden alım olur arkadaşlar bilgisi olan var mı @paretowilfredo hocam siz bilirsiniz ??
-
daha önceleri 75 taban puan istemişler.
-
@erhankestevur inşş hocam hem Guy gelsin hem mhuy en azından daha çok kişiye umut olurr inş hepimizide bu sefer atanmak nasip olur
-
Ne çok lafı geçti bunun bi gel artık ya
-
@megatroon bu hesaplamaya göre bence 75ten aşağı kapatır. p48 ı 77 olan zaten 7500 lerde.
-
@mervenil tk guy görünmüyor diye tweet atmış 2 gün önce
-
@çölkaplanı 75 taban puan aşağı inmez