Mhuy ilanı gelir mi
-
@modigliani-0 Bu, taleplerin BÜMKO tarafından toplanması, gerekli izinlerin alınması, onayın gelmesi ve sürecin başlatılması bağlamında, HMB - Cumhurbaşkanlığı - ÖSYM uhdesinde bir mesele dostum.
-
@eomer aynen oyle ama mülakatta yanlış hatırlamıyorsam 7-8 kişiye 100 tam puan 13-14 kişiyede 99.9-99.8 gibi puanlar verdiler bunlarda çok etkiliyor
-
tüm bu güzellik ve zorlukları yanında mesleğin bir kanayan yarası da 3600 ek gösterge meselesi. Yeterlilik için merkez uzmanlık meslekleri ile aynı şartlara tabi olup 2200 ek göstergeli maaş alıyorsunuz bu da maaş ve gelir adaletsizliğine sebep oluyor.
-
@paretowilfredo teşekür ederiz hocam:)
-
@karar demli olsun can'im çok yol eyledik dimi
-
@aroma valla bizi bi görseler çay ocağını emanet ederler anahtar teslim ederlerde bi yollasınlar ilanı , çay nasıl demlenir içilir bi gösterelim
-
Yazili sinavda yuksek almaya bakin arkadaşlar.referanstan ziyade yazili puandan yuksek alanlarin mulakattan da yuksek aldiklari bi kadro.adil diyebilirim mulakatlarina.bir mhu olarak yaziyorum bunu.
-
@discotheque gelecek mi bu ilan peki
-
@discotheque forum bi mhu gördü :-)az da olsa olumlu duyumlarin olduğu bi meslek ancak yıllardır gelmiyor.
Var mı sizce de hocam bi hareketlilik ? -
Aslinda coktan alimin olmasi gerekiyordu.2017 icin olmasi lazim.ancak malum olaylardan sonra kaldi o iş.ihtiyac hali hazirda bekliyor.sonbaharda olabilir diye dusunuyorum artik
-
@discotheque KPSS öncesi olsun o sonbahar çok uzak
-
@tozkok umarim tez zamanda olur.coktan olmasi gerekiyordu
-
-
Sonbaharda da. Gelse iyi calisin arkadaslar artik.pek alim.olmuyor.yazili da yuksek alanin mulakat derdi dusunmedigi bi kadro bu acidan iyi.
-
@discotheque hocam açıkcası herkes için adil olduğunu düşünmüyorum.2015 te dereceyle kazanmıştım mülakatım da cok güzel geçmişti ve inanın sözlü puanım gülünecek bi puandı.yazılı puanımın yarısı bile değildi.allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
-
Butcedogrusu su an bi kurumda misiniz napiyorsunuz
-
@discotheque Sonbahar ihtimalini kuvvetli mi görüyorsunuz, birkaç ileti önce arkadaşlar dershane hocalarının bayram öncesi mhuy ilanı olabilir mi gibi mesajlarını paylaştı. İlanın zamanına dair sizin yorumunuz nedir?
-
@discotheque geçen hafta guydan yine elendim.simdi yeni ilanları bekliyorum
-
@plansız sureci takip etmiyorum.hocalar daha iyi biliyordur.genelde kpss sonrasi alim oluyor kasimda yazili sinav gibi.ama su anki durumu bilmiyorum.alim kesin olur ayini bilemem
-
@bütçedoğrusu 2015te yazili puaniniz kacti acaba ve sozlu puaniniz? 1. Komisyonda mi girmistiniz mulkata?