Mhuy ilanı gelir mi
-
Herkese başarilar,iyi geceler.
-
@discotheque Teşekkür ediyoruz bilgilendirme için ilan, umut verecek güzel bir sayıyla en yakın zamanda gelir inşallah.
-
@discotheque yazılı 90 sözlü 40 küsürdü komisyonu hatırlamıyorum cok zaman geçti hocam
-
Yanlış izah etmişim üstünden cok zaman geçti. yazılıda ilk 40 iken mülakat sonucu 800 küsür oldum.zaten 241 kişilik kadro vardı
-
@bütçedoğrusu sözlü kaçtı ki sizin en düşük 70 ti galiba
-
@köyün-ağası düzelttim o kısmı hocam.yazılı ilk 40 sözlü sonucu 800 küsür.yazılıya girecek arkadaşlara ciddi ve verimli çalışmalarını tavsiye ederim gerisi nasip kısmet
-
Bir yetkili çıksın desinki KPSS’den önce ilan gelicek yetti nedir bu bilinmezlik duyumcular bile gizem yaratıyor
-
Sınavın daha erken gelmesi tamamen bizim bu ilanı ne kadar istediğimizden geçer . kar suyunu hamsinin kulağına kaçırmak gerek . Söylentiler de arttıysa ilan yakındır. Biz daha öncede söyledik haziranda buralar şenlenecek diye . Bunun için etkinliklere katılım gösterip ses getirmek gerek .
-
@gari̇p-i̇nsan yarın etkinlik var mhuy için herkes katılıp yazsın. Arkadaşımızın dediği gibi ses çıkmazsa erteleyip dururlar çünkü çoktan gelmesi gereken bir ilandı bu.
-
@köyün-ağası hocam çıkmıs sorular var mı elinizde? Varsa buraya atabilir mısınız. Bızde faydalanalım. Ben maliyede denk geldıkce cıkmıs soruları çözüyorum. Dıger derslere bakmadım ama Malıye soruları da bence gayet kaliteli. Detaylı bır calısma gerektiriyor.
-
@discotheque hangı ders daha zor hocam sınav konularında? Ya da hangısı daha detay cıkıyor
-
@tükendikagrubu ÖSYM nin sitesinde 3 yılın mevcut hocam oradan bakabilirsiniz
-
@gari̇p-i̇nsan Hocam Guy da bu şenlenmeye dahil olsun ya guy bizim can simidimiz guyu da katalim etkinliklere
-
@müşrif guy için şuan bişey söylemek için çok erken. Etkinliklerde ikisinide belirtmekte yarar olacaktır .
-
@meç teşekkürler hocam.
-
@gari̇p-i̇nsan hocam sayı hakkında net bilgi var mı? Siz 400 demiştiniz bazı yerlerde 350 diyor
-
@tükendikagrubu o tamamen şans işi gy gk yok 60 soru alan
-
@tükendikagrubu adem kılıc ın kitabında var çıkmışlar ama 2015 teki sınav soruları yayınlanmadı galiba
-
@köyün-ağası hangi kitabında hocam?
Uc yılın soruları var osym sitesinde. Onları buldum sadece. -
@tükendikagrubu guy çıkmış sorularda vardı vmy mhuy sınavları. Şimdiki basımlarda var mı bilmiyorum bendeki kitap en son 2014 basımdı