Mhuy ilanı gelir mi
-
iş teftiş sgk teftiş işkur mülakatlarının açıklanması nerden baksan 120-150 kadar yüksek puanlı kişinin çekelmesi anlamına gelir.olası bir mhuy sınavına başvuracak arkadaşlardan da katılım bekliyoruz etkinlikler için
-
Mhuy ilanı gelecek diye o kadar söylenti var. İnşallah Mhuy ilanının bundan haberi vardır.
-
@872 ahahaha çok doğru
-
@872 bu çok iyiydi
-
@pareto_wilfredo üstad var mı mhuy için yeni haberler mhuy dedikoduları git gide artıyor siz sonbahara kalacak gibi demiştiniz var mi değişiklik acaba?
-
@872 :)))
-
İl seçimi olmuyorsa atama nasıl oluyor arkadaşlar ?
-
Duyumların çoğalmasıyla hocalar(!) piyasaya çıkmaya başlamış yine.
Yeni baskı loading... -
-
İl seçimi var ama guy gibi ilk başta değil en azından öyle biliyorum
-
@gencbiraday 400 kişi olursa 8000 kişi sınava girebiliecek. taban puan 75 olursa. herhalde 75 ile kapatır. çünkü 77 olanın sırsaması zaten 7000 lerde.
75 puanı olanın sıralaması kaç onu bilirsek tam net bir şey denebilir -
İl seçimi değil de kurum seçimi diyelim. İlan edilecek kadronun belli bir kısmı merkezi kuruluşlara açılır bakanlıklar yüksek mahkemeler genel müdürlükler vs. Belli bir kısmı üniversitelere belli bir kısmı da mahalli idarelere açılır belediyeler il özel idareleri gibi.
Yazılı ve sözlü sınavdan aldığınız puanların ortalaması ile çalışmak istediğiniz kurumları sıralayarak üniversite tercihi yapar gibi tercih yaparsınız. -
Arkadaşlar şu "Mhuy ilanı gelir mi" olan basligi degistirsek yada baska baslik acsak sanki ilan direk gelecek gibi kpss surecine girdiğim zamanlardan beri bu başlığı okuyunca gelmez diyesim geliyor başlıkta bi ugursuzluk var.
-
@ilanmılano henüz erken bence kimisi sonbahar vb diyor
-
@çölkaplanı hocam 2017leri saymıyorsunuz guydan elenenler falan bu aralar gelirse süreleri de dolmamış oluyor galiba ondan 2 3 puan daha yüksek olur 77 78 gibi
-
@supernatural o halde en iyisi Ağustos ta ilanın gelmesi.
-
@çölkaplanı 75 puanin siralamasi 8500-9500 arası
-
@supernatural 2017 sınavı daha zordu dolayısıyla 2018 puanları daha yüksek diye düşünüyorum 2019 açıklanmadan önce gelirse 400 kişilik alımda 75 görür bence
-
Dostlar maliye bakanlığında büyük üstadları ankara'ya çağırmışlar. Sınav komisyonlari olusturulmaya başlanılmış. Kpss öncesi bir sınav ilanı olacak ama vergi müfettişliği mi yoksa mhuy mu bilmiyorum.
-
@yakup-cemil hadi insallah kardesim