Mhuy ilanı gelir mi
-
@adamm-smith usdad 1000 vmy konusuluyor bunla ilgili bi duyumunuz varmi
-
@ücüncütekil birinci etken sınavı ösym'in yapması, diğer etken ise alım sürecinin her aşamasında fazlaca kişinin elinmesi
-
@tükendikagrubu test mi bilmiyorum. Vmy için 1000 gibi bir alim duydum. Çok büyük ihtimal iptal edilen sınavın hakları verilecek.
-
@albertcamus vmy nin teste dönüştürüleceği konuşuluyordu hocam
-
@yakup-cemil hakların saklı kalacağı tahmin mi?
-
@yakup-cemil hakların saklı kalacagını sanmıyorum cünkü o alımda ertelendiginde söylenmişti sonra alım iptal edildi hal böyle olunca bu yeni ilanda eski kişilerin hakları diye bişey kalacagını sanmıyorum
-
Konuşulmuş bu mesele dostum. Olumlu bir yaklaşım var. Bakalım.
-
@yakup-cemil alım kpss den önce mi olur?
-
@intermilan insallah
-
Vmy eğer 1000 kişi gelirse barajın 75 olma ihtimali var mı dostlar?
-
@okahraman07 5 katı sınava çağırılıyor 75 ve üstü istenir
-
@okahraman07 bunu birinin anlatması lazım zaten sisteme, sanki 75 ler vakti zamanında ki 80 puana eşit gibi.
-
Vmy nin test olmasi bir dezavantaj olarak goruyorum niteki daha oncekintest sinavini kazananlar hala yardimci vm olmus degiller bunu test sinavina bagliyorm ben vmy olarak girersin vmy olarak kalirsin gibime geliyor tabi sistem yapilanma derken ne olacagini kestirmek guc
-
Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.Sorumu lütfen yanlış anlamayın.bugune kadar 3 guy ve 1 dguy sınavından elendim.Elenme nedeni olarak mezhep olduğuna inaniyorum.Cunku birçok kişi bunu sebep olarak goruyor.Cevrenizde hiç mezhep farklı olmasına rağmen guy veya başka kuruma atananiniz veya atanan arkadaşlarınız varmı.
-
@erhankestevur mezhepten sanmam ben de 3 kere guydan elendim
-
@thechallanger69 nedenini bilme imkanımız olsa keske
-
@erhankestevur mezheple alakası olduğunu düşünmüyorum. İş müfettişi olan arkadaşım var.
-
@erhankestevur bende mezheple alakalı oldugunu düşünmüyorum. Ayrıca öyle bir ayrım olsa Kürt kökenlileride almazlar. Bende tanıyorum guy olan çok kişi. Siz niye bu soruyu sordunuz? Bır yerden mı duydunuz yoksa aklınıza mı takılıyor.?
-
@tükendikagrubu çok kişi söylüyordu çevremde.Mulakata girmeden önce de boşuna diye.Ben ihtimal vermiyordum.simdide vermek istemiyorum.Ancak bugün bir maliye çalışanı ile denk geldim o söyledi.
-
@erhankestevur yok hocam ben de elendim hem guydan hem dguydan o yüzden mezhep ırk vs önemli değil referansın yoksa eleniyorsun tek geçek bu şimdi çıkıp taşlayacak arkadaşlar var vay efendim şöyle referanssız böyle referanssız kazandık diye ama onlar beş parmağı geçmez ve kaideyi değiştirmez