Mhuy ilanı gelir mi
-
@erhankestevur mezhep derken hocam nasil yani anlamadim
-
@erhankestevur Kardeşim bu düşünceler seni hedefinden saptırmasın. Ben de 2014 ten bugüne elenıyorum. O düşüncelerden sıyrılmak gerek.
Eğer öyle bir durum varsa da yazıklar olsun liyakattan başka kriterleri göz önünde tutanlara.
Ülkemin insanında bu düşüncenin oluşması bile ülkemiz adına üzücü. 82 milyon ırkıyla, diniyle, yaşam tarzıyla eşit olmalı, en azından bizler bu fikri mücadelemize oturtmamız gerek.
Lütfen hedefine odaklan duymamazlıktan gel bunları. -
Arkadaşlar twitter etkinliğine katılım sağlayalım lütfen.
-
Yorumları erteleyelim Twitter’a bekleniyorsunuz gençler
"MaliyedenİİBFye KadroMüjdesi -
@erhankestevur hiç alakası yok. Mhuy arkadasım var. Mezhepden dolayı olsa üst yargı makamlarında o kadar cok kısı olmazdı.Kafana takma bunları. Üst yargı nere 2200 ek göstergeli uzmanlık nere
-
@erhankestevur bunun mezheple filan alakası yok.Buna bakarak da alım olmaz.Özellikle maliye de hiç olmaz.Çok fazla tanıdığım var farklı mezheplerden.Çevrenize takılmayın.Gereksiz yorumlarla kafanızı bulandırmayın.
-
@erhankestevur referanssız, ateist tanıdığım var, bizzat kendim
-
Vmy kesinlesti gibi peki ya mhuy oda gelir mi ? @can-mavi
-
Arkadaşlar İş teftiş Sgk teftiş ve İstihdam uzman yardımcılığı mülakatlarının açıklanması için akşam 21:00'da Twitter'dayız. Bu sonuçların açıklanması demek halihazırda ilanı gelen Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığının ayrıca kpss öncesi gelmesi gündemde olan Vmy, Mhuy, Guy gibi ilanların taban puanlarının ciddi oranda düşmesi demektir. Tag etkinlik saatinde paylaşılacaktır.
-
Mhuy gelse bile guydan vazgeçmeyelim. Sonuçta 350-400 kişi nerde 1500 2000 kişi nerde değil mi arkadaşlar. Mhuy 20 katı çağırıyor diye göz boyamasın nihayetine bakalım işin.
-
@m-akif daha cok vmy üzerine yogunlasmıs durumda duyumlar. Umarım mhuy gelır. Gelmezse zor durumda olucak kritik puanlılar. Yanı bırcogumuz.
-
@tükendikagrubu hepsi kpss öncesi gelir umarım. 3 4 yıldır kıt ilanlarla mücadele eden bi grubuz artık. Guy Mhuy Vmy Dguy İç işleri BDDK hepsi gelsin bitsin şu ilansızlık.
-
Guy duyumları ile başladık mhuyla devam ettik vmy ile kapatacaz galiba
-
Arkadaşlar 2018 KPSS sonrası açılması beklenen sınavlar başlığında pareto üstad mhuy,guy ve vmy ile ilgili duyumlarından bahsetti . Bize düşen etkinlikleri sıklaştırıp gücümüz varsa gazete ilanı için katkıda bulunmak ve bu ilanları 2019 KPSS öncesi getirmek olmalı.
-
️️️️
BU AKŞAM 21:00’da TWİTTER’dayız.. LÜTFEN KATILIM SAĞLAYALIM.. İŞ TEFTİŞ-SGK MÜF.-İSTİHDAM SONUÇLARININ AÇIKLANMASI SGK-VMY -MHUY -GUY İÇİN ÇOK ÇOK ÖNEMLİ ARKADAŞLAR.. WP’dan HATIRLATMALARIMIZI YAPALIM ARKADAŞLAR.. TAG ETKİNLİK SAATİ PAYLAŞILACAK
-
SgkİsTeftis MulakatSonucu 2 dk vakit ayırıp twit atalım arkadaşlar
-
@yakup-cemil bu vmy kesin geliyor mı hocam herkes de bir heyecan oluştu bakan açıklama mı yaptı yoksa tahmini mi bu paylaşımlar
-
@ert1234 dıger dostlarim da dile getirdiği gibi. Geliyor insallah
-
@yakup-cemil vmy gelirse kaç kişi gelir kaça kadar düşer sizce hocam.
-
@yakup-cemil sizce guy ilanı bi daha ne zaman gelir ? Kurum içi uzmanlık da kabul edildi ?