Mhuy ilanı gelir mi
-
@çölkaplanı 500+500 de gelebilir. 1000 alim da gelebilir. Son karar sayın bakanın.
-
@gmzankr066 kurum içi uzmanlık kabul edildi derken?
-
@gmzankr066 @pareto_wilfredo pareto üstad daha iyi bilir... bir alim planı var. Kpss sonrası diye duydum. Ne kadar doğru ne kadar güvenilir bilmiyorum. Inkisar-ı hayale uğratmak istemem.
-
@yakup-cemil mhuy alımı ne zaman olabilir?
-
@rootofallevil Hocam 2019 guy başlığını inceleyin size zahmet
-
@yakup-cemil mhuy alımı ne zaman olur?
-
Face deki Ali yildiz arkadaşı tanıyan var mi? Mhuy ve vmy nin kpss öncesi gelecegi konusunda oldukça emin.
-
Mhuy dedikoduları bu kadar yuksekken neden bu sayfa sessiz 10 katı çağrılacak ve giren sayısı fazla ama sessiz acaba fırtına öncesi sessizlik mi?
-
@supernatural sınava 20 katı çağrılmıyor mu hocam?
-
Arkadaşlar güncel olarak toplanılan para 3000 tl yi gecti. Sizde yardımcı olarak gazete ilan vermemizi sağlayabilirsiniz.
LÜTFEN SEYİRCİ DEĞİL DESTEKÇİ OLALİMİş Bankası Hesap Numaram/IBAN
İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368
Buket çoban#1000İİBFliden10arTL
-
@supernatural mhuy inşallah bu duyumların haklılık payı vardır
-
Etkinliklere devam arkadaşlar face ınta twt yaymalıyız
-
@mervenil pardon hocam 20 katı çağırılıyor
-
@ert1234 inşallah hocam yüzde doksan doğru gibi
-
@supernatural sizin bilginiz var mı?
-
@intermilan bilgil yok hocam ama bu forumdaki güvenilir kişiler geleceğini söylemişti ve face de sayfalarda iki üç kişi kesin olarak gelecek dedi yani olma olasılığı yüksek hocam hatta ders calismaya bile basladi millet
-
@supernatural face de yazanlara özellikle yazdım kaynak nedir vs.cevap vermediler hiç.
-
@erhankestevur onlari bende keale almıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam kpss sonrası açılması beklenen ilanlar başlığın da geleceğini söylemişti ve bu forumdaki güvenilir kişiler de söyledi onlara güveniyorum hocam
-
@supernatural temennimiz o yönde
-
Arkadaşlar gördüğünüz gibi VMY, MHUY duyumları had safhada bu duyumların daha hızlı gerçekleşmesi icin o ilanın verilmesi gerekiyor Tabi GUY ilaninin gelmesi icin de . Herkes taşın altına elini koysun lütfen. Çok değil yapacağınız 10 tl lik bağışla bu gazete ilanı verilir ve insallah sınavları getirir.
GAZETE İLANI İÇİN TOPLANAN PARA CUMA GUNU 3000 TL OLDU ARKADAŞLAR
ve dün bir kaç kişi EFT yaptığını ve p.tesi geçeceğini söyledi sizlerde şimdiden destek olursanız belki Pazartesi bu parayı toplamış ilanı vermiş oluruz belki bu duyumların gerçekleşmesini sağlarız.#1000İİBFliden10arTL
BANKA BİLGİLERİ
Buket Çoban
İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368#1000İİBFliden10arTL
İNTERNET BANKACILIĞINDAN AZ MİKTARDA ÜCRET KESER BAZİLARİNDAN KESMEZ BİLE ATM DEN YATIRMAK DAHA MALİYETLİ OLUR BİLGİNİZE..