Mhuy ilanı gelir mi
-
İİBF ' Lİ HAZIRMISIN HORONA MHUY GELSUN Mİ ?
Facebook’ta gördüm
-
@gmzankr066 kim yazmış?
-
@intermilan hocam link paylaşıcaktım ama paylaşıma kapalı
Daha önce burda yazıldığı için söylüyorum Ali Yıldız paylaşmış
Daha önce de mhuy gelicek diyen şahıs -
Ona kalsa vmy ve mhuy çoktan gelmişti, o şahsa inanmıyorum profil resmine gib koymasından belli
-
@takao mhuy dan sonra da vmy diyo ️
-
Birileri bizi kandırıyor mu acaba düşüncesi çık aklımdan
-
2016'da da böyle bir söylenti çıktı hatta yine böyle Twitter da paylaşıldı ama sonuç hüsran oldu inşallah yine birileri bizim duygularımızla oynamıyordu ,süreç öyle bir kıvama geldi ki herkes buradan insanları işletmeye başladı ben en doğrusunu yine pareto üstad söyleyecektir.acele etmeyelim
-
@tozkok Kandırıp kandırmadığı 3-4 hafta içinde belli olur. Belli bir kesim mhuy ve vmy nin geleceğinden emin konuşuyor. Genelde Haziran ayı içerisinde gelir diyolar. Zaten beklemekten başka yapacağımız bir iş yok. Bekleyip göreceğiz bakalım duyumları sağlam mı değil mi ..
-
mhuy ve vmy için gelecek diyenler de var gelmeyecek diyenlerde. belki bilgiler güncel değil ama en azından birşeyler yazsanız daha iyi olacak en azından kafa karışıklığı ortadan kalkacak sadece sizin bilgiler güvenilir @paretowilfredo
-
@baelish haklısınız
-
O kişinin duyumlarına da inanmamaya başladım hiçbir tarih aralığı vermiyor anca var var diyip kayboluyor
-
@modigliani-0 mhuy da taban puan 75 mi olur acaba sizce
-
Adem kılıç hocaya bayramdan önce yazmıştım.ilan gerçekten gelecekmi vs diye.dun gece gelecek az kaldi yazmış.
-
@gencbiraday muhtemelen 75 olur
-
@ty123 puanlar iki yıl geçerli hocam kullanabilirsiniz
-
Genel olarak bu ay vmy mhuy bekleniliyor temmuz başı guy diyen bile var lütfen doğru çıksın biri de kpss öncesi puanlarımızı kullanalım artık yaa
-
@supernatural teşekkürler hocam
-
Mhuy u o kadar takıntı haline getirdim ki, rüyamda gördüm ılanın geldıgını. 400 e yakın bir sayıydı. Rüyamda dıyorum acaba nıye 400 e tamamlamamıslar sayıyı. Bu ılan gelmeli
-
@tükendikagrubu mhuy alımı konusunda bir grup alım olacak bir grup alım olmayacak diyor bunun nedenini anlayamadım
-
@intermilan alım olacak diyenler 2018 kpss puanı olanlar alım olmayacak diyenlerde 2019 kpss girecekler olanlar ilanın kpss den sonra gelmesini isteyenler aradaki fark burdan geliyor