Mhuy ilanı gelir mi
-
Koskoca bir yılımız gitti ya ilan gelecek diye.İlanlar 2019 kpss sonrasına kalırsa 2018lilere çok büyük haksızlık yapılmış olacak.Her geçen gün aleyhimize malesef.
-
İyi akşamlar forumdaşlar . Bayramınız umarım güzel geçmiştir. Şimdi ise üzerimizden tatil gömleğimizi çıkartıyor ders çalışma hızımızı arttırıyoruz . Önceki iletilerimde belirttiğim gibi bu ay içerisinde mhuy ve vmy ilanları gelecektir . Mhuy için 400 sayısını belirtmiştik yayınlanacak ilanda sayının 350 olduğu duyumunu aldık . Pazartesi teyitleyip daha detaylı bilgi vereceğiz . Vmy ye gelince ise 500 kişilik duyum hala stabil sayı düşürülebilir. Bununla ilgilide detaylı bilgiyi pazartesi alacağım . Şimdilik hoşçakalın ve ders çalışın
-
@gari̇p-i̇nsan hocam üzerimdeki ölü toprağını aldın inşallah gelir hocam sağolun
-
Şu forumda 3-4 arkadaş var allah razı olsun onlarda bilgi yazmasa ders çalışamayacağız. Sayenizde motive olup devam ediyoruz.
-
@gari̇p-i̇nsan pazartesiyi bekliyoruz o halde :))
-
@gari̇p-i̇nsan hocam kaynak neresi?
-
@gari̇p-i̇nsan hocam peki guy konusunda var mı bir bilginiz? temmuzda 1500 guy söylentileri dönüyor etrafta
-
Vmy klasik mi olur test mi?
-
Gel limanıma gemilerimi yak
-
@gari̇p-i̇nsan hocam sizce hangi puan türü ve taban puan kaç olur tahmininiz var mı
-
@gari̇p-i̇nsan Acaba guy ne alemde gelirmi sınav öncesi 1500
-
@müşrif baskı yaparsanız gelir demiş yoksa geleceğini düşünmüyorum dedi
-
@gencbiraday Biz gazete ilanı mı etkinlik mi kararını verene kadar sınav gelicek bir an önce yapalım ne yapıyorsak gelsin bu 1500
-
@müşrif çok haklısın bende bunu istiyorum ama bilmiyorum bir hantallık var bizde de para toplandı bayram sonu verilsin gazeteye ilan bence
-
@müşrif karar verildi hocam TT çalısması yapılacak pespese burdan duyuruyu bizzat yapicam sizlerden ricam olduğunca tweet atıp olduğunca bu etkinliğe herkesin katılmasını sağlamanız hafta içi başlayacağız diye umuyorum
-
@ryan hocam şartlar müsaitse ara vermeden her gün yapmalıyız.
-
@mathilda büyük ihtimal ara vermeden yapıcaz ama insanlarda bir bıkkınlık olur mu düşüncesi var etkinliği yapcak Kişilerde. Örneğin nasılsa yarında yapılacak bugün su isi halledeyim vb seyler
-
@ryan @mathilda 5 gün üst üste falan insanları zorlayabilir dostlar ama etkili olabilmesi için en az 3 gün üst üste gündemde olmalı diye düşünüyorum. Bu sebeple 3 gün yapıp bir ya da iki gün ara verip sonra bi 3 gün daha yapılabilir. Bir öneri olarak burada dursun, sizler de değerlendirirsiniz tabi.
-
Artık seçimin son haftası dikkat çekmemiz lazım
-
kpss öncesi ilanların gelmesi için bastırmalıyız 500 veya 1000 vmy, 400 veya 500 mhuy, 250-300 dguy ve 1500-2000 civarı guy alımları için