Mhuy ilanı gelir mi
-
Arkadaşlar suan için 12 tane TAG satın alındı. Yardım yapanların icinde guy isteyeni vmy vb isteyeni ve b sınıfı kadrolar icinde yardım yapan olduğundan herkese hitap edilmeye çalışılacak. Pazartesi saat 20.00 de 4001 le ilgili çalışmak yapılacak. Hangi kesime olursa olsun herkes katılsın yoksa B grubuna girmeyecek kişi onun etkinliğine katılmaz ise b grubuda A grubunun etkinliğine katılmaz. O yüzden hep beraber tam destek
-
@ryan Hocam biz farklı kurumları belirttiğimizde bile etkimiz düşüyor A B ayrımı hepten etkiyi azaltır.
-
A grubu etkinliklerinde direkt Maliye Bakanlığı'nı hedef alacağız işte
-
@müşrif hocam yapcak bisey yok gazete ilanı olsa toptan belirtecektik şimdi hem a hem b grubu yardım yaptı mecburen hepimiz hangi tag olursa olsun desteklememiz gerekir
-
@ryan olmaz hocam bence keske dediginiz gibi olsa keske bekleyip bayram harcliklarimizdan kisi basi 50 ser lira atsak gazeteye ilan versek ayni gunde tt olsak bi kerede siyirip atsaydik bu yuku ustumuzden
-
@ragnarnurkse hocam koskoca iibf den yaklaşık 1 ay boyunca bu kadar çıktı yanı 500 atan 100 ,50,20 atan vardı yanı maksimum 150 kişi katıldı o yüzden uzatmak istemedi bu işi ustlenenler haklı olarak. Hayırlısı böyleymiş hep beraber destek verip getircez insallah
-
@ryan Hocam 12 tag ne kadar tuttu. Şu aralar duyum artmışken ana plan a grubu olsun, gümrük vs araya sıkıştırırız Para da atılmaya devam edilsin, gazete denkleştirirsek ilanı yine veririz.
-
@takao hocam ben ne kadar tuttu vs hiç birsey bilmiyorum parayı toplayan grupta değilim sadece onlar tweet olarak paylaştığında herkes bilgilensin diye buraya yazıyorum
-
@gari̇p-i̇nsan ilan için teyit etmeye çalışacağım demiştiniz.Varmi bir gelişme,guzel bir haber.
-
@gari̇p-i̇nsan hocam mhuy alımı ile ilgili teyit edecektiniz bir gelişme var mı?
-
Var hocam . Bu hafta sonuna kadar birşeyler olabilir . Bu olabiliri hiç sevmiyorum . Cek cak gibi geliyor ama maalesef durum böyle . Bu hafta sonuna kadar işlh ilan gelecektir.
-
@gari̇p-i̇nsan inşallah hocam vmy alımı ile ilgili bir gelişme var mı?
-
@gari̇p-i̇nsan
-
@gari̇p-i̇nsan merakla ve heyecanla bekliyoruz 🤩
-
@gari̇p-i̇nsan ilk defa bir duyuma bu kadar bağlandık bu ilan gelmeli yoksa çökeriz..
-
@GARİP-İNSAN hocam duyumların için çok sağol inşallah dediğin gibi olur. Böyle güzel duyumlara gerçekten ihtiyacımız var.
-
@gari̇p-i̇nsan hocam taban puan 70 yapmazlar dimi
-
Vmy mi mhuy mu gelecek hocam?
-
@gari̇p-i̇nsan inşallah hocam gelsin artık bi ilan puanımızı kullanalım artık
-
@gari̇p-i̇nsan hocam guy için ne diyorsun