Mhuy ilanı gelir mi
-
@aslan1453 dpb'de guy ilanının olduğu konuşuluyor. Sizce neye işaret olabilir bu durum, öyle bir durum vaki ise?
-
@strtmn umutsuzluk aşılamak istemiyorum ama o da saçma. Guy ilanı dpb ye niye gider, ilana çıkması için, orası ilan onay mercisi değildir. Onayı c.başkanlığı verir. (Bildiğim kadarıyla strateji başkanlığı) dpb ye ise ilanın kendi sitesinde yayınlanması için gider o süreçte en fazla 2 3 gün sürer fazla değil.
-
Duymadım görmedim bilmiyordum demeyin. Sağlam bir geri dönüş sağlamak için lütfen akşam saat 20.00de TWİTTER olalım
ilk 15 dk etiketleme yapmayalım
Seri fav rt den kaçınalım
Profil resmi kullanalım
Hesapları gizliden çıkaralım -
DUYURU
İİBF ailesi 20.00 da etkinlik olacaktır !!!
Olabildiğince duyurup, katılım sağlayalım lütfen
-
-
@muhalba keşke doğru olsa da hocam bana niye inandırıcı gelmiyor acaba
-
@muhalba hadi hayırlısı bakalım ️
Acaba 350 kişilik bi ilanda sıralama kaça kadar sarkar çok merak ediyorum -
Valla herkes birşey diyor ama bende umutlanamiyorum mhuy konusunda inşallah ben yanılırım
-
@gmzankr066 bende onu çok merak ediyorum
-
@GARİP-İNSAN facedeki Ali yildiz sizmisiniz.
-
@mervenil benim şahsi fikrim 7500 ü bulur
-
Guyla ilgili bi duyum varmi
-
@gmzankr066 inşş daha aşağıda kapatır
-
İİBFliGuy İlanıBekliyor
Gündemdeyiz!!!
Ben mhuy ,vmy bekliyorum banane demeyin arkadaşlar anca beraber kanca beraber
-
@yakup-cemil beklediğiniz haber geldi mi?
-
Bu mhuyda belediyeleri tercih edersek maaşı merkez uzmanlığa yakın olur mu?
-
Haftanın son günü ilanın geldiği gün olsun, o gün bugün olsun artık
-
@aslan1453, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@strtmn umutsuzluk aşılamak istemiyorum ama o da saçma. Guy ilanı dpb ye niye gider, ilana çıkması için, orası ilan onay mercisi değildir. Onayı c.başkanlığı verir. (Bildiğim kadarıyla strateji başkanlığı) dpb ye ise ilanın kendi sitesinde yayınlanması için gider o süreçte en fazla 2 3 gün sürer fazla değil.
Sana gore her sey saçma . Kendi düşüncelerini kendine saklarsan daha iyi olabilir
-
@gmzankr066 350 olsa 20 katı 7000 yapar.
bence 8500 9000 e kadar iner -
@intermilan artık tüm insiyatif bakan beyin elinde yakın zamanda olağanüstü bişey olmazsa göreceğiz ilanı