Mhuy ilanı gelir mi
-
@yakup-cemil ÖSYM nin sitesine ilandan sonrami düşüyor sınav tarihi.
-
Mhuy, guy veya vmy ye gore nasil ? Artısı veya eksisi nedir ?
-
@baelish guydan iyi vmy den kötü
Guyda şef-müdür yrd-müdür şeklinde hiyerarşik sıra vardır mhuylar genelde bireysel çalışır amirleri çalıştığı kurumun veya birimin daire başkanıdır. Vmy anlatmaya gerek yok uzun ve yorucu yardımcılık dönemi var sonrası rahat -
mhuyla ilgili 2008 den beri ilanlara baktığımızda 2013 yılı hariç hep eylül ayında başvuru ekim yada kasım gibi sınav yapılmış 2013 yılında ise mart ayında sınav yapılmış bana göre bu düzeni bozmazlar ve şimdi bir ilan gelecekse o büyük ihtimal vmy olacaktır
-
@hedefsgk KPSS A grubunda ben bi düzen göremiyorum ama gelicek ilan herkes için umut olur insllh
-
"VMY BEKLE DEDİ VE GİTTİ ÜZÜLEREK PAYLAŞIYORUM.
MHUY İÇİN İLAN GİTTİ ONAY BEKLENİYOR .
BUGÜNE KADAR GÖRÜŞTÜĞÜM KİŞİLER BİRİLERİ BU İLANLARI İSTEMİYOR DİYOR.İŞLH. BEKLEDİĞİMİZ TARİHTE GELİRLER YOKSA ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM SONBAHARA KALIR TÜM İLANLAR
HAKLARINIZI VE HUKUKLARINIZI HELAL EDİN"
Mhuy'un 1 hafta icinde ve vmy nin ay sonuna kadar gelecegini iddaa eden Ali Yıldız facebook grubunda boyle bir paylasmis arkadaslar.
-
@hedefsgk vmy ıcın facede paylasım yapılmıs. Bekle dedı gıttı demıs ve mhuy ıcınde onay bekleniyor, birılerı bu ılanı istemiyor demıs.
-
@baelish ben bıktım ya
-
@tükendikagrubu onay aşaması aynı sgk gibi olursa 2 3 ay bekleriz alımlarla ilgili bilgi veren arkadaşlarada saygımız vardır ama pareto üsdattan başkasına inanmıyacaksınız
-
@baelish nedense ben bu yazan kısıye en bastan beri inanmadım. Cunku saglam duyumu olanlar bile temkinli paylasım yapıyor. Bu kısı once mhuy sonra vmy gelıcek dedı. Eger gercekten oyle bısı olsa pareto üstad coktan bizi bılgılendırırdı zaten.
-
@baelish şükür ki guy için olumsuz konuştu.
İlan yakındır o zaman -
Arkadaşlar üstad pareto ve can mavi abimiz dışında kimseye itibar etmeyin. Adam palavracı sürekli mavra atıyor. Resmen bizimle bizimle bir şeyler geçiyor top gibi oynuyor mahal vermeyin lütfen.
-
@pareto_wilfredo @can-mavi bu hafta da bitti artık. Kulağınıza gelen bişeyler var mıdır acaba.
-
Ben artık Maliye'de birilerinin alım yapmak istemediğini düşünüyorum. 4 yıldır Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı ilanının gelmemesi, Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınavının iptal edilmesi bu düşüncemi perçinliyor.
Etkinliklerde en üst mercilere ulaşmak gerek artık. Özellikle cumhurbaşkanlığı nezdinde bakanlığın bu tutumunu anlatmamız gerekiyor.Binlerce kişiyi sınava sokup kadro açmaya yanaşmamak hakkaniyetle, insanlıkla bağdaşmaz. -
@eomer Devlet büyüklerimiz işi gücü bıraktı bizimle mi uğraşıyorlar yok öyle bir şey yok birileri istemiyormus ilanları hep sallıyor ali yıldız neden şahsiyet itibar etmeyin daha önce üstad paretonun söylediği gibi Bakanlıkda kadrolarla ilgili çalışmalar var bir kargaşa hakim beklediğimiz ilanlar en tez vakitte gelecektir sağduyulu olalım ve unutmayalım rızkın kefili Allahtır.
-
@urfaspor63
Aynen gardaş -
@urfaspor63 aynen hocam Ali yıldız bide Facebook ta dumandan parça paylaşmış bekle dedi gitti diye dün ama bu saatlerde çok kesin konuşuyordu . Anladı tabi linç yiyeceğini gitti. Üstat pareto ne derse biz ona inanırız .
-
@paretowilffredo @can-mavi @gari̇p-i̇nsan
-
@adam-keeynes üçünden biri keşke bişey dese bugün için çok ümitliydik
-